pospani i umorni muskarci su uvijek ko zene. ustvari, onda i jesu zene. mozda. jel.schmokljan » wrote:..a unda, k'o žena si. :mwm:
to je dobro. tako mozes sam sebi bit odmor ratnika.
pospani i umorni muskarci su uvijek ko zene. ustvari, onda i jesu zene. mozda. jel.schmokljan » wrote:..a unda, k'o žena si. :mwm:
Objaviš na forumu i objavio si svima, dobra taktika...a unda » wrote: MOLIM VAS POSALJITE PRIMJERAK OVE OBAVIJESTI SVIM PRIJATELJIMA I ZAMOLITE IH
DA PROSLIJEDE DALJE!!!
Andrija Jarak je onaj izvjestitelj koji trči po RH i izvještava kad god neka krava zapne na vrh stijene i porađa se, seljaci su na cestama, Slunjčica se izlila preko ceste i albino jelen je sišao iz šume...a unda » wrote: odakle bih ja znao kolko ti imas godina? ako sam i zbao, zaboravio sam. jel se slazemo sa..27?![]()
ko je andrija jarak? jel to onaj koji izgleda kad prenosi neku vijest kao da je do maloprije upravo on bio ta vijest?
pa znao sam ja da je to onaj kad govori vijesti o kravi, uzivi se u kravu.Pješčana » wrote: Andrija Jarak je onaj izvjestitelj koji trči po RH i izvještava kad god neka krava zapne na vrh stijene i porađa se, seljaci su na cestama, Slunjčica se izlila preko ceste i albino jelen je sišao iz šume.
odi do svog kioska i glasno iskomentiraj dnevni tisak, vjerovatno će iskočiti iza ćoška da izvijesti o neredima u inače mirnom kvartu
htjela sam u biti reći da si ažuran..a unda » wrote: pa znao sam ja da je to onaj kad govori vijesti o kravi, uzivi se u kravu.
jel ti to meni oces rec da sam dosadan? to je ok. mogu ti rec da se uopce nesto i ne trudim. ono..ide me.
..i mali ko pilic.ElliQuinn » wrote: Mekani kao duša?
tako je nekako rekla i erika jong il sul na mislim drugoj stranici. ok, mozda trecoj, dalje nisam citao.schmokljan » wrote:
To se kaže za bosansku rakiju.
..a unda » wrote: a i tebe je lako zabavljat. nisu oni zabavni, nego sam ja dosadan. pf, sta ti je marketing..
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests