Pa gle, odustani, al ja sam ti citirala na što mislim i što si rekao i što sam ja pokušala objasniti, zašto me ne oduševljava ideja suradnje i s Rusijom i stavljanja pod neke njene skute...a unda » wrote: ..ne znam dal da osustanem.
Opet kažem, ja govorim o onome o čemu se govorilo i na ovom topiku, pa nisam ti ja stavljala riječi u usta.pa govori ti o cemu oces, ali zasto i drugi moraju govorit o tome o cemu ti hoces? sta te ustvari muci?
dakle, ajd.. kakvu je netko stranu zauzeo ako je za krimcanski referendum? aj, reci. to sto ti to tako ili nekako gledas, ladicaris, ne mora bit tako, opusti se..![]()
Boldala sam ti na što mislim.
Možda nije striktno on topik, ali pričalo se i o tome.
Ne, nisam mislila na to, iako i to stoji. Mislila sam na ljudska prava. Pravne države. Tako to.ne znam kako ko koga sisa i sto bi to znacilo. o cemu pricas? o bedepeu? o tome sto sve zelis imat i kolko toga sto hoces mozes sebi priustit?
Ja to znam. Ali što djeca u Africi i u Aziji imaju od mog propitivanja? Jasno je da blagostanje zapadnih zemalja počiva na nečijoj muci. Pitaš me jesam li ok s tim? Nisam, samo što ja tu mogu? Ja samo govorim koliko je naša zemlja udaljena od zapadnih što se tiče kvalitete života, ljudskih prava, pravne države i sl.a opet, svidjalo se to nekom ili ne, to sto su te zemlje kapitalisticke i sto one, kako ti kazes sisaju, neko to placa.. neko placa to sisajuce blagostanje ili relativno vece blagostanje, ako je blagostanje, ali amo se slozit da jest.
..e, sad, svatko od nas se treba zapitat.. kako je do toga doslo i dolazi? jel nas za to briga ili nije? i sto to govori o nama? cuj, tako ti je to, svidjalo se nekom ili ne.. i to ne samo u tim odnosima u kojima zelis pricat.
Uostalom, kao da se Rusiji jebe što rade djeca u Africi. Nema ti te zemlje na ovom svijetu koja je poštena po tom pitanju.
Dobro, ali usporedila sam isključivo prema odnosu tajkuna i sirotinje i diktatorskih manevara.ma kakvi, koja rusija kao hrvatska.. nema veze. ma ono, nema veze. za pocetak izmjeri rusiju. pa necemo govorit ko heraklit, kojeg inace jako volim.. sunce je velicine covjeceg stopala. mogu ga zamislit kako lezi negdje na lazini, dignuo, ispruzio jednu nogu put sunca, jedno oko zatvorio i sad on mjeri, mjeri, procjenjuje. po jednom drugom fragmentu nejgovom, rekao je i d aje sunce velicine covjeceg palca. cuj, ipak je ruka kraca valjda od noge..
To je istina.uglavnom se govorilo o krimu. a zasto hrvatska staje na stranu eu i amerike.. a sta ce, u natou je u eu i sta ce jad nego provirivat iza velikih, na brzinu izletit, opalit frnjokulu rusiji i onda opet, biz nazad u zastitu..