Drzavni udar u demokrstskoj Ukrajni

Koljite se i gložite!
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 00:57

Euklid » wrote:
Ovo pise neki debos koji ne zna ni di je Dnjestar ni sta je Transdnjestrovlje (dio Moldavije koji se separirao).
Ma dobro to, ali ovaj drugi dio pitanja. :hekla:

visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 00:58

miky0 » wrote:
One cure su peta kolona i americke spijunke, a sad putin ima precnije probleme od gej problema :cerek:
Ček, ti to stvarno misliš ili se sprdaš? :eek: :S
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Apr 2014, 00:58

visekratni klon wrote:Vrdate, vrdate. :zubo: Pitanje i dalje stoji. :raspa:
Sta pitanje? Sve sam odgovorio.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 07 Apr 2014, 01:02

visekratni klon wrote:
Ma dobro to, ali ovaj drugi dio pitanja. :hekla:
Mislis na ovo zasto je americki ili europski interes gori?

Pobogu pa oni vec stoljecima otimaju, porobljavaju, izrabljuju, istrebljuju di i kog stignu samo ako mu se svidjaju njegovi resursi.

Rusi na Krimu brane koga ono?

Ah da, Ruse. Dosta neobicno.

Docim na drugoj strani takodjer porobljavaju neke druge...
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 07 Apr 2014, 01:05

visekratni klon » wrote:
Ček, ti to stvarno misliš ili se sprdaš? :eek: :S
Da sam ovo reka prije 20 dana, bila bi sprdnja, a kad sam uvidija koji je americki plan za evropu, sam promjenio svoje misljenje kako su one zapadne igracice, jerbo putin smeta njihovim interesima u toj jebenoj evropi.
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:06

Vi bi dakle radije bili pod ruskom čizmom nego u EU? Al ono, zastvarno i zaozbiljno?
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:07

miky0 » wrote:
Da sam ovo reka prije 20 dana, bila bi sprdnja, a kad sam uvidija koji je americki plan za evropu, sam promjenio svoje misljenje kako su one zapadne igracice, jerbo putin smeta njihovim interesima u toj jebenoj evropi.
A čuj, za mene je on običan diktator, ne vidim nešto plemenito ni u njemu ni u tamnošnjoj vlasti. Hoću reći, nije on meni ništa bolji od ovih koje vi kudite, zato vam se i čudim.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Apr 2014, 01:09

visekratni klon » wrote:Jel se ovdje igramo tko je good guy, a tko bad guy ili od dva zla manje? :zubo:
ma nema tu gud gaj, bed gaj. postoje samo interesi. ok, i histerija. histerija je isto vazan marketinski pojam. :D
a u svemu tome, obicno najvise najebu najmanji, narocito ako su malo u nekoj specificnoj kognitivnoj fazi. :D
hrvatska po svojoj tradiciji nekoj politickoj, oce se dokazivat i uvijek oce bit veca vjernica od pape. ono, zna zabrijat i jebiga. nema tu neke pomoci nego pokusat nakon sto opalis deseti put glavom o zid, rec.. aaj i odlucit da ti je vise dosadilo. :D

mozda bi nam za pocetak trebalo pustat svaki dan jedno tri godine kurosavin rasomon. evo, ide i bergman i to je odlicno, ali valjda ide u krivo vrijeme, u istom terminu je ples sa zvijezdama ili misa neka, ne znam, bolivudska neka sapunica.. :D

e, nekidan sam vrtio programe i stanem taman na tu indijsku, pakistansku, cija li je sapunica i ono, dok sam sjeo i otvorio jogurt, bezveze ono, gledam, piljim u teve, uopce ne znam sta je.
..i, onako malo, kao neki bijeli sum, gledam tu sapunicu i sta.. kuzim nekako da je situacija dramaticna, neka je ppsiholoska frka, nesto takvog i sad ide krupni plan na nju, ona valjda gleda njega, pilji i ona u njega, ne trepce, sviraju neke violine, zurle, ravi sankari, frka ono..i ide onda ono, rampa, kontraplan i sad njegov krupni plan, gleda i on valjda prema njoj, ne trepce, i on suti, vezu ti sitari, talambasi, dobosevinje, daire, sta li, frule, zurle, diple i onda..opet kadar na nju, isti skoro (a mozda je i isti), opet ona netremice u njega gleda, opet glazba ono psiho tus hickok, pa opet rez, kadar na njega, suti, gleda..i vidim ja da je frka i da bi sad ja nekako po nekoj dramaturgiji trebao shvatit da je frka i o cemu je rijec, treba ic jos neki rast zapleta, neki obrat ili pocet ic prema nekom raspletu, ocito prisustvujem kulminaciji te epizode.
ali, avaj. dva jogurta sam izio, bas me pocelo zanimat sta ce se desavat, tj kako, oce li neko nesto rec, neku grimasu napravit, neka mimika, pocet plakat, uzdahnut, mozda ce neki titl proc pa ce mi objasnit o cemu se radi, ali ne..pa deset minuta je rastao taj ritam fruli, kantri sitara, zurli i samo se mijenjao plan, kontraplan, plan, kontraplan..cas ona, cas on i..nista, nista, samo to ide. mislis sace nesto, sace..sace neko doc, nesto ce doc, nesto ce past, neko ce past, neko ce pucat, nesto ce opalit, neko ce nesto rec, napravit, nesto ce se desit, ali nista.. njnjiii, njii, zrliju, zrliju, fijau, dring, pinggg i samo on, pa ona, on pa ona..
mislim, dopizdilo mi je vise to gledat, imao sam drugog posla i to puno vaznijeg, ma bilo koji posao je vazniji od toga, ali ono..ostao sam.. inkantan. neko te sapunice kupuje, pusta, neko to prati, gleda..neko to razumije, jebote, o cemu se radi, kuzi ono.. poistovjecuje se.

i onda ti pocnes o gud gaj, bed gaj, a zadnji su ocito trzaji ovoga svijeta uopce. :D
visekratni klon

A opet, nu ga

Image
Euklid
old school

visekratni klon wrote:Vi bi dakle radije bili pod ruskom čizmom nego u EU? Al ono, zastvarno i zaozbiljno?
Oli si ti s kruske pala?

Samo nam jos Rusi trebaju.

Nemamo dosta ovih europskih i americkih govana...
miky0
ST Leader

Post 07 Apr 2014, 01:10

visekratni klon » wrote:
A čuj, za mene je on običan diktator, ne vidim nešto plemenito ni u njemu ni u tamnošnjoj vlasti. Hoću reći, nije on meni ništa bolji od ovih koje vi kudite, zato vam se i čudim.
Dakako da je diktator, i da je puno bolji od americkih imperatora, i tu nema nista lose. Siti se juge i naseg diktatora, svi smo bili kuco i normalni, a sad smo svi u kurcu...
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:18

..a unda » wrote: ma nema tu gud gaj, bed gaj. postoje samo interesi. ok, i histerija. histerija je isto vazan marketinski pojam. :D
a u svemu tome, obicno najvise najebu najmanji, narocito ako su malo u nekoj specificnoj kognitivnoj fazi. :D
hrvatska po svojoj tradiciji nekoj politickoj, oce se dokazivat i uvijek oce bit veca vjernica od pape. ono, zna zabrijat i jebiga. nema tu neke pomoci nego pokusat nakon sto opalis deseti put glavom o zid, rec.. aaj i odlucit da ti je vise dosadilo. :D

mozda bi nam za pocetak trebalo pustat svaki dan jedno tri godine kurosavin rasomon. evo, ide i bergman i to je odlicno, ali valjda ide u krivo vrijeme, u istom terminu je ples sa zvijezdama ili misa neka, ne znam, bolivudska neka sapunica.. :D

e, nekidan sam vrtio programe i stanem taman na tu indijsku, pakistansku, cija li je sapunica i ono, dok sam sjeo i otvorio jogurt, bezveze ono, gledam, piljim u teve, uopce ne znam sta je.
..i, onako malo, kao neki bijeli sum, gledam tu sapunicu i sta.. kuzim nekako da je situacija dramaticna, neka je ppsiholoska frka, nesto takvog i sad ide krupni plan na nju, ona valjda gleda njega, pilji i ona u njega, ne trepce, sviraju neke violine, zurle, ravi sankari, frka ono..i ide onda ono, rampa, kontraplan i sad njegov krupni plan, gleda i on valjda prema njoj, ne trepce, i on suti, vezu ti sitari, talambasi, dobosevinje, daire, sta li, frule, zurle, diple i onda..opet kadar na nju, isti skoro (a mozda je i isti), opet ona netremice u njega gleda, opet glazba ono psiho tus hickok, pa opet rez, kadar na njega, suti, gleda..i vidim ja da je frka i da bi sad ja nekako po nekoj dramaturgiji trebao shvatit da je frka i o cemu je rijec, treba ic jos neki rast zapleta, neki obrat ili pocet ic prema nekom raspletu, ocito prisustvujem kulminaciji te epizode.
ali, avaj. dva jogurta sam izio, bas me pocelo zanimat sta ce se desavat, tj kako, oce li neko nesto rec, neku grimasu napravit, neka mimika, pocet plakat, uzdahnut, mozda ce neki titl proc pa ce mi objasnit o cemu se radi, ali ne..pa deset minuta je rastao taj ritam fruli, kantri sitara, zurli i samo se mijenjao plan, kontraplan, plan, kontraplan..cas ona, cas on i..nista, nista, samo to ide. mislis sace nesto, sace..sace neko doc, nesto ce doc, nesto ce past, neko ce past, neko ce pucat, nesto ce opalit, neko ce nesto rec, napravit, nesto ce se desit, ali nista.. njnjiii, njii, zrliju, zrliju, fijau, dring, pinggg i samo on, pa ona, on pa ona..
mislim, dopizdilo mi je vise to gledat, imao sam drugog posla i to puno vaznijeg, ma bilo koji posao je vazniji od toga, ali ono..ostao sam.. inkantan. neko te sapunice kupuje, pusta, neko to prati, gleda..neko to razumije, jebote, o cemu se radi, kuzi ono.. poistovjecuje se.

i onda ti pocnes o gud gaj, bed gaj, a zadnji su ocito trzaji ovoga svijeta uopce. :D
Oš reć da nam prodaju sapunice? Ok, znam. Al zašto zaboga odabrati ijednu? :D
Euklid wrote:
Oli si ti s kruske pala?

Samo nam jos Rusi trebaju.

Nemamo dosta ovih europskih i americkih govana...
Ne znam se penjat na krušku.
Aaa, učinilo mi se onda.

miky0 wrote:
Dakako da je diktator, i da je puno bolji od americkih imperatora, i tu nema nista lose. Siti se juge i naseg diktatora, svi smo bili kuco i normalni, a sad smo svi u kurcu...
Hmm... ne bih ja uspoređivala Tita i Putina. Pa i Tito je odjebao Rusiju, koji ti je? :ne zna: :D
miky0
ST Leader

Post 07 Apr 2014, 01:20

visekratni klon » wrote:
Oš reć da nam prodaju sapunice? Ok, znam. Al zašto zaboga odabrati ijednu? :D

Ne znam se penjat na krušku.
Aaa, učinilo mi se onda.

Hmm... ne bih ja uspoređivala Tita i Putina. Pa i Tito je odjebao Rusiju, koji ti je? :ne zna: :D
Ma naravno da je tito jedan i jedini.
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:21

miky0 » wrote:
Ma naravno da je tito jedan i jedini.
Ne vidim zašto bi birali putina u ime nostalgije za titom. To oću reći. Nije isto. Kruške i jabuke. Makar treće bile smokve.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Apr 2014, 01:24

visekratni klon » wrote:
Ne vidim zašto bi birali putina u ime nostalgije za titom. To oću reći. Nije isto. Kruške i jabuke. Makar treće bile smokve.
..ma cek, pusti putina, pusti tita, jel ti oces rec da se referendum na krimu ne racuna? jel krimcani maju pravo izabrat di ce i sta ce ili nemaju? :kokice:
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:25

..a unda » wrote: ..ma cek, pusti putina, pusti tita, jel ti oces rec da se referendum na krimu ne racuna? jel krimcani maju pravo izabrat di ce i sta ce ili nemaju? :kokice:
Al ja ne pričam o tome. :zubo: Ovo drugo mi je zanimljivije. :D
Euklid
old school

Post 07 Apr 2014, 01:26

..a unda wrote: ..ma cek, pusti putina, pusti tita, jel ti oces rec da se referendum na krimu ne racuna? jel krimcani maju pravo izabrat di ce i sta ce ili nemaju? :kokice:
U pisku materinu.

Svi na svijetu imaju pravo izabrat di ce i kud ce samo Krimljani nemaju :misli:

Da nije neka kletva...
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:27

Kako svi?
miky0
ST Leader

Post 07 Apr 2014, 01:28

visekratni klon » wrote:
Ne bi birali putina u ime nostalgije, vec zato jer su nam hdz i sdp sjebali drzavu i standard, te nas osudili na usa vs. rusija, a kako nam usa prodaje siromastvo i glad, biram ruse jer njih jos nismo imali. Izvolte rusi, dajte nam plina i oruzija za branjenje od gladnih susjeda :cerek:
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:30

miky0 » wrote:
Ne bi birali putina u ime nostalgije, vec zato jer su nam hdz i sdp sjebali drzavu i standard, te nas osudili na usa vs. rusija, a kako nam usa prodaje siromastvo i glad, biram ruse jer njih jos nismo imali. Izvolte rusi, dajte nam plina i oruzija za branjenje od gladnih susjeda :cerek:
Ja nešto mislim da nas ne bi voljeli. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 07 Apr 2014, 01:33

visekratni klon » wrote:
Ja nešto mislim da nas ne bi voljeli. :zubo:
Ma mi smo premali da bi i njih sjebali :zubo:
Euklid
old school

Post 07 Apr 2014, 01:33

visekratni klon wrote:Kako svi?
Aj dobro, Kurdi nemaju.

Ipak su oni jedan od najstarijih naroda na svijetu,
tako da ovi iz NATO-a sto ih nemilosrdno taracaju imaju potpuno pravo na to...
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:34

miky0 » wrote:
Ma mi smo premali da bi i njih sjebali :zubo:
Ma mislim da bi prije onda Srbe pomogli nego nas, šta ne? Vjera i sve to, a i da, zaboravih, što četnici rade u Ukrajini točno?
Euklid
old school

Post 07 Apr 2014, 01:36

visekratni klon wrote:
Ma mislim da bi prije onda Srbe pomogli nego nas, šta ne? Vjera i sve to, a i da, zaboravih, što četnici rade u Ukrajini točno?
Nisu ti oni u Ukrajini.

Oni su ti na Krimu...
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 01:37

Euklid » wrote:
Nisu ti oni u Ukrajini.

Oni su ti na Krimu...
http://www.jutarnji.hr/cetnici-u-ukraji ... i/1171883/

I šta je tu točno normalno? :ne zna:
  • Information