Vaši prijedlozi
Nema to veze s provajderom, fotke ionako ne stoje na forumu.jevgenija wrote: isuse. tek sad sam skužila koja si![]()
mislim da ćemo to morat pitat Nogatinog provajdera. da ti prijavim post? Pa će morat pročitat![]()
General guideline: pazi da ne razjebeš prikaz foruma.
Ako se ne varam, phpBB skinovi poput ovoga lijepo se prošire po potrebi, no još uvijek valja voditi računa o tuđim monitorima. Budući da ne ciljamo na prikaz na mobitelima i svašta nešto, barem za sada, mislim da je dovoljno da pazimo da nam slike ne budu veće od iskoristivog prostora na prosječnom monitoru.
Multiquote postoji, ali na full (ne quick) reply - dolje ispod sve ove bande smajlija je pregled postova, pa se može derati po quotu na svaki od njih (dodaje ih gore u text body).
Za post restriction gledam, nekakvo ograničenje mora postojat.
Attachmenti unutar samog sajta - 0 bodova zasad. Ne vidim nekog smisla u tome, ionako se sve može polinkati na neku drugu lokaciju. Samo zauzima mjesta na serveru.
Za post restriction gledam, nekakvo ograničenje mora postojat.
Attachmenti unutar samog sajta - 0 bodova zasad. Ne vidim nekog smisla u tome, ionako se sve može polinkati na neku drugu lokaciju. Samo zauzima mjesta na serveru.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nego, ako Trkeljanje preraste iz azila u oveći forum, trebat će ga i moderirati i administrirati, pa predlažem da se u tom slučaju uvede pravilo da admini ne moderiraju. Za hitne moderatorske intervencije tu su supermoderatori.
Slažem se.ElliQuinn wrote:Nego, ako Trkeljanje preraste iz azila u oveći forum, trebat će ga i moderirati i administrirati, pa predlažem da se u tom slučaju uvede pravilo da admini ne moderiraju. Za hitne moderatorske intervencije tu su supermoderatori.
Nit' imam volje, nit' živaca, a još manje vremena za moderiranje, to bi mi ubilo svu draž forumarenja.
Mislim da nam za sad nisu potrebni modovi, obzirom da nas je troje
Nego, da li mislite da su nam već potrebni pdf-ovi?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Dodao bih tri-četiri podforuma, ali to kad stignete. Zasad je malo tema i bit će ih lako razvrstati.
Potpisi su za budale.
Na grupi.Hekatonhir wrote:
Lastan ih je negdje popisao, čini mi se. Ili na grupi ili ovdje. Dogovorit ćemo se već.
Ukratko: Seks, Svađe (politika & religija), Riknijo mi konpijuktor, Razno.
Stručne rasprave o jeziku mogu u Svađe ili pod Razno. (Kao što kaže zakon zvan sekretaričinom osvetom, sve se može strpati pod Razno.
- Lord Byron
Može li se negdje (mislim da bi bilo bolje na zasebnom topicu) početi rasprava o prijedlozima budućeg "kostura" foruma? Onako, grupe PDF-ova i PDF-ovi od kojih bi se, barem u početku, sastojala svaka grupa. Već sad se polako gomilaju "nesrodni" PDF-ovi, i to će vrlo brzo postati nepregledno. Pritom mislim da ne treba pod svaku cijenu bježati od rješenja fhr-a, uz ne nužno isto nazivlje.
Mislim da bi taj osnovni kostur trebao biti napravljen prije objavljivanja foruma. Ako/kad krene veći broj ljudi i postova, bit će sve teže to pohvatati.
Isto tako, mislim da bi dnevna mantra trebala biti "čet i raspašoj isključivo, jedino i samo na "Trkeljajte!".
Mislim da bi taj osnovni kostur trebao biti napravljen prije objavljivanja foruma. Ako/kad krene veći broj ljudi i postova, bit će sve teže to pohvatati.
Isto tako, mislim da bi dnevna mantra trebala biti "čet i raspašoj isključivo, jedino i samo na "Trkeljajte!".
Čuj, od rješenja f.hra se ne treba i neće bežati jer je to tamo riješeno sjajno.
Mislim da za sad imamo sve što nam je potrebno, a novi pdf-ovi će se otvarati po potrebi.
Trenutno uistinu nema nikakvog smisla otvarati npr. pdf Gastronomija, pdf Vrt, pdf Kozmetika kad to sve može ići pod Hobije ili Modu.
I ovako smo svi poprilično izgubljeni, a od puno kompliciranja bit ćemo još izgubljeniji.
Što se raspašoja
tiče slažem se s tobom, zato sam i počistila "svoj" pdf, a za ostale su tu modovi u koje imam povjerenja da će učiniti isto. 
Mislim da za sad imamo sve što nam je potrebno, a novi pdf-ovi će se otvarati po potrebi.
Trenutno uistinu nema nikakvog smisla otvarati npr. pdf Gastronomija, pdf Vrt, pdf Kozmetika kad to sve može ići pod Hobije ili Modu.
I ovako smo svi poprilično izgubljeni, a od puno kompliciranja bit ćemo još izgubljeniji.
Što se raspašoja
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Lord Byron
Može li se "Dobrodošli" topic dignuti negdje da ga se vidi kao prvu stvar? Ono, oprije nego se upali kompjuter i internetsi, ako ikako može. 
zasad, ako nema u planu otvaranja, ili na Hobijima ako je nešto čime se baviš, ili kod mene doma na Trkeljanjima, samo stavi predznak u capsu SPORT pa da ti to mogu kasnije prebaciti ako bude potrebe za pdfomkukuriku » wrote:hoćemo li imati pdf sport? odnosno, ako ne, gdje mogu o sportu?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
oš reć, ne treba, jer neću se ja ovdje imat s kime prodivanit o đokoviću.jevgenija » wrote: zasad, ako nema u planu otvaranja, ili na Hobijima ako je nešto čime se baviš, ili kod mene doma na Trkeljanjima, samo stavi predznak u capsu SPORT pa da ti to mogu kasnije prebaciti ako bude potrebe za pdfom
a dobro, uvijek mi ostaje THE OTHER ONE.
Nek(v)arljiva.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Admini su bordocrveni.ex_anais » wrote:Ne znam gdje da pitam, zbunjuju me boje. Ljubičasti su modovi, to sam skontala, a tamnoplavi su? Supermodovi ili admini?
O đokoviću?kukuriku » wrote:
oš reć, ne treba, jer neću se ja ovdje imat s kime prodivanit o đokoviću.![]()
a dobro, uvijek mi ostaje THE OTHER ONE.
Ma na trkeljanjima slobodno
čak ću ti ga i čistit dvaput dnevno
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ljubičasti su modovi, a tamnoplavi supermodovi.ex_anais » wrote:Ne znam gdje da pitam, zbunjuju me boje. Ljubičasti su modovi, to sam skontala, a tamnoplavi su? Supermodovi ili admini?
Morticia » wrote:Što se Sporta tiče... Razmišljala sam o tome i ako mislite da već sad ima potrebe za istim otvorit ću ga.
Ali ako se netko javlja za moda. Ozbiljno.
Nek(v)arljiva.
- schmokljan
Moj je prijedlog da svaki član pozove deset ljudi na ovaj forum. Premalo je članova za ozbiljnu diskusiju i ni ..a undina skribomanija ne može to skriti.
-
- Information
-