A čuj, suprotnosti se privlače, možda zato.Euklid » wrote:Pa o tome i pričam. Kako jednoj finoj i obrazovanoj dami onakav scenarij može bit simpatičan? Kako?
A možda zato i meni nijedan detalj iz te priče nije simpatićan
A čuj, suprotnosti se privlače, možda zato.Euklid » wrote:Pa o tome i pričam. Kako jednoj finoj i obrazovanoj dami onakav scenarij može bit simpatičan? Kako?
Pa kad je krkanluk. Nodens nije definirao kaj je to 'uzeti, onako, muski' pa sam pitao slicicom je li na takvo sto mislio.Zmaj021 » wrote:Strast sijeva iz pogleda, pokreta, dodira, grimasa, glasova... u priči mi krkanluk fura u prvi plan.
Jebo mater, kakve ja slike o sebi ostavljam... :neshvaćeni genije:Leteća » wrote:Ja sam mislila da zmajevi konzumiraju isključivo djevice. O tempora, o mores...
Pa ovako - ja sam scenarij ogolila do poante: "napaljujuć frajer* dođe kući i onda se strastveno** poseksaju"Euklid » wrote:Pa o tome i pričam. Kako jednoj finoj i obrazovanoj dami onakav scenarij može bit simpatičan? Kako?
Ova rečenica je zakon
Kad se voziš po Walesu često možeš vidjeti znak na kojem piše ffordd allan...Zmaj021 » wrote:nodens, dušica od čovjeka, pa krkan... ajmee
više mi liči na alana forda kad mašta o onoj svojoj curi kako bi je vodio na skrivenu plažu, kako bi gledali zalazak sunca, uživali u šumu mora, itd. i onda maštu završava s grešnom mišlju: možda bih je i poljubio.
De malo elaboriraj ovo. Zašto je to lažna dilema? I što je onda 'prava' dilema? Navedi mi primjer jedne 'prave' dileme, čisto da imam osjećaš što misliš pod time. Drugo, što zapravo misliš pod 'svemir'? I zašto ti je bitno jedino danas i 'donekle' sutra? U kakvoj je to vezi jedno s drugim?Zmaj021 » wrote:Priča o djevičanstvu mi je deplasirana. Interesuje me funkcionisanje danas i donekle sutra.
Dileme tipa djevica ili ne, sreća ili istina, itd. su zapravo lažne dileme, al jebiga, valja to skužit.
Hoćeš svemir? - ne budi pička. (niti od drugog radi pičku)
ko hamlet, npr.Zmaj021 » wrote:Dilema je uvijek lažna kada ono što nas zaista jebe svodimo na nešto drugo, obično nelogično, i onda, umjesto da se bavimo stvarnom jebadom, bavimo se filozofijom gluposti.
..Osobe A i B su u vezi i bili su (ili nisu) prvi jedno drugome. Šta možemo reći o njihovoj vezi?
Obrni.
Imamo prilike vidjeti kako funkcionira veza neke dvije osobe. Možemo li iz toga izvesti zaključak o njihovoj nevinosti pri ulasku u vezu?
Ne sumnjam da ima onih koji bi imali puno toga za reć, al fakat su to tek projekcije (il zajebancije).
Logički - besmisleno.
S druge strane, postoje ljudi kojima nevinost znači, i ok. Njihova stvar.
S treće strane, iz jedne činjenice izvoditi zaključak o ljudima i njihovim odnosima je suludo.
S četvrte strane, razmišljanje ubija akciju.
S pete strane, nepromišljena akcija često vodi u zajeb.
Sa šeste strane, akcija svejedno često vodi u zajeb.
Sa sedme strane, jebo život bez akcije.
Sa osme strane, životna filozofija ima smisla samo ako je izvorno tvoja.
S devete strane, kurca ne znaš šta je tvoje, a šta si pokupio usput.
S desete strane, zato i živiš aktivno da bi dobio odgovore.
S jedanaeste strane, zaustavite trola.
S dvanaeste strane, aždaja uzima oklagiju.
S trinaeste strane, ne treba da fizikališe u ovom stanju.
S četrnnn... tup.
A koja je stvarna jebada? Po tvom mišljenju, naravno. Nisam uočio da si mi naveo primjer 'prave' dileme, za razliku od lažne.Zmaj021 » wrote:Dilema je uvijek lažna kada ono što nas zaista jebe svodimo na nešto drugo, obično nelogično, i onda, umjesto da se bavimo stvarnom jebadom, bavimo se filozofijom gluposti.
Vjerojatno ne možemo, ništa nije pouzdano.Zmaj021 » wrote:Osobe A i B su u vezi i bili su (ili nisu) prvi jedno drugome. Šta možemo reći o njihovoj vezi?
Obrni.
Imamo prilike vidjeti kako funkcionira veza neke dvije osobe. Možemo li iz toga izvesti zaključak o njihovoj nevinosti pri ulasku u vezu?
Zmaj021 » wrote:Ne sumnjam da ima onih koji bi imali puno toga za reć, al fakat su to tek projekcije (il zajebancije).
Logički - besmisleno.
Baš tako. Kome nije tako, ne mora mu ni biti tako, neću ga ja uvjeravati u suprotno. Osim ako netko mene cima da ja promijenim mišljenje - u tom slučaju ću probat objasniti zašto mislim ono što mislim.Zmaj021 » wrote:S druge strane, postoje ljudi kojima nevinost znači, i ok. Njihova stvar.
Pa ono, slažem se s 95% izrečenog.Zmaj021 » wrote: S treće strane, iz jedne činjenice izvoditi zaključak o ljudima i njihovim odnosima je suludo.
S četvrte strane, razmišljanje ubija akciju.
S pete strane, nepromišljena akcija često vodi u zajeb.
Sa šeste strane, akcija svejedno često vodi u zajeb.
Sa sedme strane, jebo život bez akcije.
Sa osme strane, životna filozofija ima smisla samo ako je izvorno tvoja.
S devete strane, kurca ne znaš šta je tvoje, a šta si pokupio usput.
S desete strane, zato i živiš aktivno da bi dobio odgovore.
..a unda » wrote:ko hamlet, npr.![]()
mislim, iako mu dilema nije bila lazna, ali nije mi vise jasno kako je dosao do nje. s druge strane, mogu zamislit nodensa u nekoj, aj..antihamletovskoj ili paralelno dimenzionalno hamletovskoj ulozi gdje postavlja pitanje..djevica ili ne-djevica..ali daje i odgovor..djevica, naravno.. zeleci poruciti da su dileme same po sebi lazne, ako smo odlucili sto hocemo. drugim rijecima, da se pozovem na svetu knjigu..kako biti zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je.
Nije uopće nužno povšrna. Može biti, naravno, u nekom slučaju (vjerojatno često i jest), no ako misliš da je i u mom, onda si ti površan...a unda » wrote:mislim, ovo je bilo dosta povrsno kao sto je i dilema djevica...ne-djevica, toliko povrsna da prestaje biti dilemom i zalazi u domen opsesije, a to je vec neka druga prica.
Ok, nisi površan, čim se pitaš ovo...a unda » wrote:ili mozda nije?
Pa da, točno tako. Naime, ako pogledaš razgovor Hamleta i Ofelije točno NAKON čuvenog 'to be, or not to be' - možeš doći do interesantnih zaključaka o Hamletovoj psihologiji i 'razlozima' suicidalnosti...a unda » wrote:naime, tu bi se sad mogli razni scenariji i simulacije vrtit i kombinirat. npr, pocevsi od toga da se hamlet ustvari uspizdio jer je docukao da ofelija nije djevica. ili mozda barem nije bila djevica kako je to i kada je to hamlet zamisljao, a to je, kako smo uspjeli vidjeti, bilo naposlijetku dosta sokantno za dosta njih.
Za tebe imam samo jedno pitanje: je li dilema 'vara li me žena' lažna ili nije? Ili evo, imam jednu još bolju: je li dilema 'prevariti ženu ili ne' - lažna ili nije?..a unda » wrote:a opet, ako jest bila djevica..ko zna kako bi sve zavrsilo da je bila drugacija, ne onakva kakvo je polonijevsko drustvo vidjelo ili htjelo vidjet, tj kakvu joj je ulogu namijenilo. mislim, ko zna..mozda bi s jednim ili nekoliko uzastopnih seksova natjerala kraljevica da ne postavlja suvisna pitanja, tj dala bi mu pitanje i odgovor u istom cinu, dakle i ona bi ukinula dileme, kao i nodens, ali na ljepsi nacin. slobodniji. veseliji u svakom slucaju. za dosta njih veseliji, a i pravda bi se mozda bolje rasporedila.
mislim, ko je u hamletu nevin, uostalom?
Zašto misliš da to što je neće ženiti zahtijeva 'opravdanje'? Zvuči mi interesantno ta tvrdnja, razmišljao sam nešto u tom smislu, ali me zanima na što ti konkretno ciljaš?..a unda » wrote:ima tu jos masu ostalih scenarija, jednostavnijih, kinkinastijih, ali mi znamo, eto, samo za jedan, u kojem smatramo da je bitnija dilema nego sto vjencanja nece biti. mislim, koliko komplikacija i citavih civilizacijskih i kulturnih mistifikacija da bi se opravdalo sto je nece zenit.. motivi nisu sad bitni, jel bila djevica, jel nije, jel se njemu ucinilo da nije, jel se njoj ucinilo da je, ko se tu vise uzivio u ulogu, itd..
Wink wink, nudge nudge, say no more, say no more!BALOVI nevinosti postali su fenomen u SAD-u i održavaju se u 48 američkih država. Na balu se djevojčice simbolično "udaju" za Boga i obećavaju njemu i svom ocu da će ostati djevice do braka. U tišini polažu bijelu ružu ispred križa, a sve završava plesom kćeri i oca, koji je "glavni svećenik" njihovog doma i obitelji.
Balovi izgledaju kao velike ceremonije vjenčanja na kojima uglavnom 12-godišnje djevojčice nose bijele haljine i plešu s očevima koji daju svoje obećanje kako će štititi čednost svojih kćeri.
Na ceremoniji očevi kćerima poklanjaju prsten čistoće koji one nose kao simbol svoje odanosti djevičanstvu, piše Daily Mail. Ron Johnson glavno je pastor u crkvi Living Stones i jedan je od sudionika ABC-jevog dokumentarca o balovima nevinosti.
Pokret čistoće zalaže se za to da parovi ne dolaze u seksualni kontakt prije braka. To uključuje čak i poljupce.
Jedan od najvećih balova održava se već 14 godina u Broadmoore hotelu u Colorado Springsu
A sta ako prekrsi zavjet? Osijecanje glave kao u muslimanskom svijetu?Tea Tree » wrote:Balovi nevinosti postali su fenomen u SAD-u i održavaju se u 48 američkih država.
Wink wink, nudge nudge, say no more, say no more!
Bezveze. Iako ništa čudno, zapravo. Ali svejedno glupo.Tea Tree » wrote: Wink wink, nudge nudge, say no more, say no more!
Ah, AmeriTea Tree » wrote:Balovi nevinosti postali su fenomen u SAD-u i održavaju se u 48 američkih država.
Wink wink, nudge nudge, say no more, say no more!
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest