ako dodje do toga i ja kojim slucajem budem bio za samostalnost dalmacije, moze.. samo ti pisi da je dalmacija juzna hrvatska, bolje prikupljanje glasova za tesko mogu zamislit..Pero » wrote: Pa da, pisao bi po forumima da je Dalmacija Južna Hrvatska.![]()
polako, polako. to je sad u fazi uredjivanja. uredjuju se popisi, nema vise registriranih ato biraca na jednoj adresi u jednom stanu. to ni kinezi ne rade.Onda bi ti Hercegovci masovno izašli na referendum, njima su sve osobne na neku adresu u Dalmaciji.![]()
a ovo ostalo, samo polako, preci ce to na dalmatinski stranu. a daj elove, preslo bi to i brze, u cas..
ma nesto cemo smislit, nema straha. ja cu garantirat za tebe ako bude trebalo. cak i ako znam da si glasao protiv samostalnosti dalmacije. sta, bio si malo zaveden, nes ti..Ma ja sve mislim nešto izvrdat ko naši Hercegovci, ako bude trebalo - dvojno državljanstvo.![]()
pa ne znam da su bas svi rusi svugdje udruzeni u rusiju. ima ih masa van rusije. ali tamo gdje imaju neku vecinu, neki interes, sta..zasto se ne bi pridruzili matici. ko istra.Shvatio sam. Rusi se smiju udruživati ma gdje bili. Čečeni se ne smiju razdruživat ako su u Rusiji. Mogu se probat preselit u Ameriku i tamo osnovat rezervat.![]()
..a da imas?Nemam napalma.
pa nije svasta moguce, nego je nato u ukrajini ili ukrajina u nato sasvim izvjestan. to je i bio plan i ideja. nego kako drugacije si ti to zamislio?Pa sad je svašta moguće. Neki mali građanski ratić unutar, pa se uzmimo istočna Ukrajina odcijepi i pripoji Rusiji. A zapadna - šta misliš što bi bilo s njom?![]()
ukrajina je velika, najveca evropska zemlja i nema tu malih gradjanskih ratica. tesko ce to bit dozirat kao sto se ovdje radilo.
a ako dodje do tih nekih istocnih i zapadnjih ukrajina (dnjepar je vrlo zgodna granica), onda ce nato ipak bit zercu dalje, nego sto bi bio u slucaju npr krima u ukrajini.
inace, bilo bi to zanimljivo gledat, nogometnu utakmicu istocna ukrajina-zapadna ukrajina. ili ukrajina-krim.
njemci bi to narocito volili gldat. osveta je hladno jelo.
to mi se nije desavalo d aod zagreba idem u veronu u jednoj drzavi. cini mi se da je sanader zadnji nesto htio takvog pokusat.Nekad davno si od Zagreba do Verone išao u istoj državi. Onda su to postale dvije države, pa je naravski stavljena granica. Pa je evoluiralo u 3 države i 2 granice. Sad mi je drago da samo jednom pokažem putovnicu a carinika ni ne vidim. Nekad malo manje davno si i od Zagreba do Skoplja išao u istoj državi. E ja bih da opet eventualno jednom pokažem putovnicu, a da carinika ne vidim.
kazem, meni granice ne smetaju. samo neka je love da ja mogu putovat. ako bih morao birat, neka granica svakih sto kilometera samo da ja mogu platit da mi guzica vidi puteva. i granica..

[/spoiler]
[/spoiler]