O potiskivanju nagona

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Mar 2014, 16:43

Ili kad popizdiš na Rvate i TOMCOHA, odeš u birtiju, ubaciš u džuboks neš civilizirano i nekom razbiješ pičku.
Il on tebi, jebiga, događa se... :nogica:

nodens

Post 14 Mar 2014, 17:23

Margarita » wrote:Nagoni mi nestanu jedino kad su netom zadovoljeni. I mislim da je to najbolja metoda.
To je pitanje luxuza. :zubo:

Postoje nagoni koje nije jednostavno zadovoljiti. Da jest, onda bi svi ljudi bili sretni kao Diogen, koji je jednom u podne na trgu izvadio pitona i počeo ga trljat, govoreći - eh, kad bi se bar moglo ovako protrljat i želudac, pa da nestane glad.... :rofl:

Sama činjenica da nisu (baš svi LOL) ljudi sretni takvim načinom 'zadovoljenja nagona', trebala bi ti biti indicija da stvari nisu tako jednostavne kako ih ti predstavljaš. Ili si ti toga možda i sama svjesna, a ovo gore je slabašni pokušaj uvjeravanja same sebe u nešto? :cerek:
Tea Tree

Post 14 Mar 2014, 20:40

Šala, ironija, sarkazam. Čak i djelomično točno.
Bara huda

Post 15 Mar 2014, 10:11

nodens » wrote:
To je pitanje luxuza. :zubo:

Postoje nagoni koje nije jednostavno zadovoljiti. Da jest, onda bi svi ljudi bili sretni kao Diogen, koji je jednom u podne na trgu izvadio pitona i počeo ga trljat, govoreći - eh, kad bi se bar moglo ovako protrljat i želudac, pa da nestane glad.... :rofl:
A sta nije pokusao pitona nahranit mesom i krumpirima, mozda bi ga prosla volja za trljanjem? :ne zna:

Svaki nagon treba zadovoljit odgovarajucom tehnikom. :mudri:
Pica u zeludac i piton u picu su povezani tek slicnom rijeci, ne i slicnim nacinom zadovoljenja zeluca i pitona. :D

Sama činjenica da nisu (baš svi LOL) ljudi sretni takvim načinom 'zadovoljenja nagona', trebala bi ti biti indicija da stvari nisu tako jednostavne kako ih ti predstavljaš. Ili si ti toga možda i sama svjesna, a ovo gore je slabašni pokušaj uvjeravanja same sebe u nešto? :cerek:
koje sve nacine znas za zadovoljit glad osim najesti se? :ne zna:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 15 Mar 2014, 10:26

Tea Tree » wrote:Šala, ironija, sarkazam. Čak i djelomično točno.
Mislim da je prepoznao ali se pravi da nije ne bi li isprovocirao kakvu raspravu..

:E vrak jeden
kurvanjski avatar, a
Donna Sole

Post 15 Mar 2014, 10:31

Bara huda » wrote:

Pica u zeludac i piton u picu su povezani tek slicnom rijeci, ne i slicnim nacinom zadovoljenja zeluca i pitona. :D
kak bi se reklo stavi pravu stvar na pravo mjesto i čini to često :raspa:

Bara huda » wrote:

koje sve nacine znas za zadovoljit glad osim najesti se? :ne zna:
bome ja nemam pojma...kad mi se jede jedem, kad mi se yebe yebem :o
kurvanjski avatar, a
Bara huda

Post 15 Mar 2014, 10:32

Chilimama » wrote:
Mislim da je prepoznao ali se pravi da nije ne bi li isprovocirao kakvu raspravu..

:E vrak jeden
Je, sav je vrazji taj nodens. A ne bi mu se reklo. :D

Men se cini da se on hoce pohvalit kako je dobar u konroliranju svog nagona a mi sta zderemo, pijemo i ko zna kakve jos sporkarije radimo smo slabi. :ne zna:
Bara huda

Post 15 Mar 2014, 10:38

Chilimama » wrote: kak bi se reklo stavi pravu stvar na pravo mjesto i čini to često :raspa:
To je to! :S
Ali se nisam sjetila ovako kratko i jezgrovito, bravo chili.

bome ja nemam pojma...kad mi se jede jedem, kad mi se yebe yebem :o
Rec ce nama nodens i druge nacine. :D
nodens

Post 17 Mar 2014, 03:48

Bara huda » wrote:Men se cini da se on hoce pohvalit kako je dobar u konroliranju svog nagona a mi sta zderemo, pijemo i ko zna kakve jos sporkarije radimo smo slabi. :ne zna:
Nisam uopće dobar u tome. :ne zna: Najbolji način mi se čini bit u kući cijelo vrijeme. Pogotovo po ljeti. Sve one curice tankih nogica u minicama su prežestok prizor za moju napaćenu psihu... :rofl:
Chilimama » wrote: bome ja nemam pojma...kad mi se jede jedem, kad mi se yebe yebem :o
Žuži Jelinek kaže da bi se ona još uvijek seksala često, ali jebiga muž više ne može... :rofl:
Donna Sole

Post 17 Mar 2014, 07:29

žuži svašta kaže...
kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 19 Mar 2014, 18:52

Žuži mlati gluposti.
Čuvaj se senjske ruke
  • Information