Uhićenja u..uuu...posvuda

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Mar 2014, 12:27

miky0 » wrote:
Nije lopovluk neplacat poreze, a ljudi koji te naplate koriste za osobna bogacenja :cerek: je cak i svrsishodna. Zamisli samo koliko bi se jos nakrali da su svi sve upacivali :gaah: Kupili bi ameriku :giggle:
a kako nije lopovluk? drzava kaze da je. drustvo kaze da je. zakoni kazu da je. ono, imas nesto sto nije tvoje, nego je tudje. jedna kradja ne opravdava drugu kradju. ne moze se tu govorit da se pokralo lopova i to unaprijed. pa al kaponea je to na kraju kostalo.. :D

mislim, sta ti oces rec.. da sam ja bio saucesnik hadezeov zato jer sam uredno sve placao? :zubo:
..ili da sam jednostavno.. glup? :kokice:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Mar 2014, 12:36

..a unda » wrote: a kako nije lopovluk? drzava kaze da je. drustvo kaze da je. zakoni kazu da je. ono, imas nesto sto nije tvoje, nego je tudje. jedna kradja ne opravdava drugu kradju. ne moze se tu govorit da se pokralo lopova i to unaprijed. pa al kaponea je to na kraju kostalo.. :D

mislim, sta ti oces rec.. da sam ja bio saucesnik hadezeov zato jer sam uredno sve placao? :zubo:
..ili da sam jednostavno.. glup? :kokice:
Dakako, sve vas triba postrojit i osudit za pomaganje u kradji :cerek: :lol:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Mar 2014, 14:05

..a unda » wrote: ..e, da, nalogodavac. ako ne nalogodavac, onda barem jatak. ustvari, tesko je rec ko je kome tu bio jatak. sve bi to moglo rasirit odgovornost na malo sire podrucje i na neke druge razine.

stalno govorim da bih sanaderu oprotio puno toga ili sve, samo da progovori. ali, ne moze, ne smije..
prvo, ne smije zbog sebe jer bi se time dodatno inkriminirao i onda bi se stvorilo jos toga za oprastat mu, pa se mogu upitat i.. dokle?
drugo, nekako mi sve ovo izgleda kao neki kompromis, za kojeg je i sanader svjestan da u ovim okolnostima i situaciji i njemu nekako odgovora, tj sad mu nije lako, ali moglo bi bit i gore.
uostalom, uvjeren sam da nece odlezat citavu kaznu (kao i sto, koliko do sada razumijem i pratim, tesko vidim sto mu je to dokazano, a i kako) i zato sam i pitao kad ce presude bit konacne i kad ce se stat sa sudjenima sanaderu, jer nakon sto taj ciklus (usudjem se rec i ceremonija) zavrsi, nekako sam uvjeren da ce nakon godinu dana, mozda nesto duze, bit pomilovan.

a sto se tice i tog nalogodavca ili partnera u radji, sto li je, tu sam nekako najvice razocaran dosadasnjim tokom ovog doziranog sudjenja gdje sve mora pocet i zavrsit sa sanaderom.
cak mi nekako i izgleda da sanader mora otkupiti i sve nase grijehe, tj sanader bez nas, bez nase pomoci ne bi mogao uopce doc do mogucnosti da se ponasa kako se ponasao, ne bi mogao uopce doc u priliku da pjeva.. gdje ti stade, ja produzih. :D

jednostavno, koliko god ja smatrao da je on za nesto kriv, odgovoran, toliko mi jos uvijek puno vise smeta da se sve, ali sve svaljuje na njegova ledja. to ne moze bit dobro. ne smije bit dobro. :kokice:
a čuj, nisam ja baš siguran da će on brzo na slobodu ako ne propjeva
dobio je 10 godina za INU i sad još 9 za FINU

došlo je tu do nekog poremećaja u sustavu, neko se negdje nekom zamjerio... svega tu ima...

Sanaderu je jedina šansa da on sam postane pokajnik i razotkrije cijelu zločinačku strukturu koja ide daleko preko granica Hrvatske... pa da si bar malo smanji kaznu...

samo onda će dovesti u pitanje živote svoje djece tako da će prije nastavit s ovom svojom bahatom i neuvjerljivom ulogom...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 12 Mar 2014, 14:52

Image

(Powered by frubar.net)

Najbolji mi je Vidošević... :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2014, 21:27

Euklid » wrote:
a čuj, nisam ja baš siguran da će on brzo na slobodu ako ne propjeva
dobio je 10 godina za INU i sad još 9 za FINU

došlo je tu do nekog poremećaja u sustavu, neko se negdje nekom zamjerio... svega tu ima...

Sanaderu je jedina šansa da on sam postane pokajnik i razotkrije cijelu zločinačku strukturu koja ide daleko preko granica Hrvatske... pa da si bar malo smanji kaznu...

samo onda će dovesti u pitanje živote svoje djece tako da će prije nastavit s ovom svojom bahatom i neuvjerljivom ulogom...
Nažalost, on ima šanse brzo van.

A neće biti pokajnik jer ne smije. Njemu 100% netko drži i njega i cijelu familiju u šaci. Sjeti se kako je dao ostavku - ono, odo ja.

Ne smije on biti pokajnik.
Euklid
old school

Post 12 Mar 2014, 22:40

judolino » wrote: Nažalost, on ima šanse brzo van.

A neće biti pokajnik jer ne smije. Njemu 100% netko drži i njega i cijelu familiju u šaci. Sjeti se kako je dao ostavku - ono, odo ja.

Ne smije on biti pokajnik.
Ma goni ga u qurac, đubre je to posebne vrste,
ne bi me čudilo da proda i ženu i djecu samo da si malo smanji kaznu.

Fina je to guza a znaš kakvi su uvjeti u zatvoru i kako tamo vole fine guze... :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Mar 2014, 00:33

Ma možda bi on i prodao svoje, ali čini mi se da će ga ukokati jači igrači ako propjeva, tak da od tog ne bu ništa.
Tea Tree

Post 15 Mar 2014, 01:37

Istraga i protiv osumnjičene Nevenke Bečić radi utaje 2.9 milijuna kuna poreza. :rofl:

Ne znam šta je njima u poreznoj, ne bi Nena, nema šanse. :ne zna: I još tvrde da je brat Željko koristio jahtu Joke u vlasništvu firme Kerum, a nije plaćao firmi naknadu za to.
Ae, sam sebi će plaćat. :ne zna:

:zubo:
miky0
ST Leader

Post 15 Mar 2014, 07:41

Tea Tree » wrote:Istraga i protiv osumnjičene Nevenke Bečić radi utaje 2.9 milijuna kuna poreza. :rofl:

Ne znam šta je njima u poreznoj, ne bi Nena, nema šanse. :ne zna: I još tvrde da je brat Željko koristio jahtu Joke u vlasništvu firme Kerum, a nije plaćao firmi naknadu za to.

Takav je zakon, a zakon je glup, sta je je.
Bara huda

Post 15 Mar 2014, 10:45

miky0 » wrote:
Takav je zakon, a zakon je glup, sta je je.
Jednom sam upoznala jednog vlasnika restorana koji je uredno par puta tjedno vecerao u svom restoranu i svaki put platio svoju veceru.
Objasnio je da on dodje ko privatna osoba na jelo i da je red da plati. A imao je od cega. :D
Nas je pocastio picem ali ne znam jel to stavio na svoj racun ili je islo na 'kuca casti'. :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 15 Mar 2014, 11:15

Bara huda » wrote:
Jednom sam upoznala jednog vlasnika restorana koji je uredno par puta tjedno vecerao u svom restoranu i svaki put platio svoju veceru.
Objasnio je da on dodje ko privatna osoba na jelo i da je red da plati. A imao je od cega. :D
Nas je pocastio picem ali ne znam jel to stavio na svoj racun ili je islo na 'kuca casti'. :ne zna:
Ma propisi su zajebana stvar, a sto se tice cartiranja broda/jahte, znam da je to dosta strogo jer je moja zena radila za jednog tajkuna koji je imao svoju jahtu i sam ju je sebi morao naplacivat. :giggle:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 16 Mar 2014, 17:51

Ja bih Splićane sve kompletno proglasio 100% invalidima... :rofl:
Nisu jadni ljudi krivi, jebiga, ne znaju bolje... :rofl:
Bara huda

Post 16 Mar 2014, 19:30

miky0 » wrote:
Ma propisi su zajebana stvar, a sto se tice cartiranja broda/jahte, znam da je to dosta strogo jer je moja zena radila za jednog tajkuna koji je imao svoju jahtu i sam ju je sebi morao naplacivat. :giggle:
A bice da jahta nije bila njegovo privatno vlasnistvo nego vlasnistvo firme. :ne zna:
Onda kao i da nije njegova. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Mar 2014, 19:50

judolino » wrote:Ja bih Splićane sve kompletno proglasio 100% invalidima... :rofl:
Nisu jadni ljudi krivi, jebiga, ne znaju bolje... :rofl:
..ja sam za. dijagnoza.. ko to more platit.. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 16 Mar 2014, 19:53

Bara huda » wrote: A bice da jahta nije bila njegovo privatno vlasnistvo nego vlasnistvo firme. :ne zna:
..ja bi volio da puno takvog neceg bude kao i da nije moje.. :D

ne treba mi vlasnistvo nikakvo. dosta mi je da budem u posjedu svaceg neceg jedno sto godina.. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Mar 2014, 19:57

Tea Tree » wrote:Istraga i protiv osumnjičene Nevenke Bečić radi utaje 2.9 milijuna kuna poreza. :rofl:

..a zasto bi morao placat naknadu? jel jos postoji osnovno sredstvo? jahta mu je valjda osnovno sredstvo. :zubo:
..a auto na firmu? isto moras placat naknadu? :kokice:
Pero

Post 16 Mar 2014, 20:10

..a unda » wrote: ..a zasto bi morao placat naknadu? jel jos postoji osnovno sredstvo? jahta mu je valjda osnovno sredstvo. :zubo:
..a auto na firmu? isto moras placat naknadu? :kokice:
Moraš unda. To ti se sad zove primanje u naravi. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 16 Mar 2014, 20:27

Pero » wrote: Moraš unda. To ti se sad zove primanje u naravi. :zubo:
..cekaj, ako vozim auto od svoje firme, moram platit firmi? bilo ko da vozi auto moje firme, mora platit? :raspa:
Pero

Post 16 Mar 2014, 20:32

..a unda » wrote: ..cekaj, ako vozim auto od svoje firme, moram platit firmi? bilo ko da vozi auto moje firme, mora platit? :raspa:
Naravno da ne moraš ti platiti direktno. Al ono, ti imaš službeni auto od firme na 24-satno korištenje, voziš djecu u vrtić s njime, voziš ženu na godišnji i tako to i to ti se zove primanje u naravi i na to se plaća porez - ko da su ti dali dodatnu plaću. :zubo: E, ako ti ko direktor/vlasnik nisi to obračunao onda :E
Bara huda

Post 16 Mar 2014, 20:50

..a unda » wrote: ..cekaj, ako vozim auto od svoje firme, moram platit firmi? bilo ko da vozi auto moje firme, mora platit? :raspa:
Ti ne vozis svoj auto nego je vlasnik auta firma. Ili firma placa lizing, svejedno.
Zasto ne bi platio naknadu za voznju auta koji nije tvoj? :ne zna:
Nit si ga kupio, nit ga tankas, zasto bi se djaba vozio?

A naknada moze bit.....kako se pogodis. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Mar 2014, 00:00

Bara huda » wrote: A bice da jahta nije bila njegovo privatno vlasnistvo nego vlasnistvo firme. :ne zna:
Da, da na firmu je.
..a unda
Undaminator

Post 17 Mar 2014, 20:50

Bara huda » wrote:
Ti ne vozis svoj auto nego je vlasnik auta firma. Ili firma placa lizing, svejedno.
Zasto ne bi platio naknadu za voznju auta koji nije tvoj? :ne zna:
Nit si ga kupio, nit ga tankas, zasto bi se djaba vozio?

A naknada moze bit.....kako se pogodis. :D
..a kako se pogodis? :D

pa nije porezna valjda bas tako luda? ..ili je?

meni nije jos to jasno s autom. sta ime veze ako autom od firme dicu odvezem u vrtic? sve je to u interesu firme, vrijeme je novac.. :D
mislim, evo onda firma poreznoj upravi, pa nek je ona vodi i nek vodi dicu u vrtic.. :D
miky0
ST Leader

Post 02 Apr 2014, 07:45

Evo i merzelici odzvonilo :cerek:

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=737386
...Osumnjičena za više kaznenih djela: Zbog kojega je uhićena?

Iako zasad nema službenih informacija, pretpostavlja se da je Lovrić Merzel uhićena zbog
trošenja državnog novca za vlastite potrebe. No razlog bi mogao biti i u sumnjivoj prodaji
firme Ceste Sisak velikogoričkom tajkunu Željku Žužiću, kao i sumnjiva kupnje zgrade za Hitnu
medicinsku pomoć u centru Siska o čemu je Index još ranije pisao.
Podsjećamo, kumu ministra financija Slavka Linića istražitelji Uskoka terete da je svoje
rođendane i rođendane članova obitelji, kao i druge privatne domjenke, organizirala u
ugostiteljskom objektu Hrvatskih šuma u Sisku te županiju oštetila za 182.000 kuna, a
Hrvatske šume za 9.600 kuna. U istom je objektu organizirala i svadbu na kojoj su bili i
Milanović i Linić i ostali visokopozicionirani SDP-ovci...
blue
Asgard

Post 02 Apr 2014, 15:03

Baš me zanima hoće li ikad biti osuđena? Morati isplatiti iznos za koji je oštetila županiju? :kava:

Zatvor na par mjeseci je bedastoća. Što se mene tiče, svi koji su se u malverzacijama nabrali tuđih novaca, ne moraju ni ići u zatvor, ali treba im uzeti sve, i supružnicima, djeci, babi, susjedima, sve.
Pero

Post 02 Apr 2014, 17:43

Mene zapravo ne zanima osuda. I jel nevina il nije. To mi je sporedno - dugo traje, svi već zaborave o čem je riječ. Više me zanima kako politička stranka - u ovom slučaju SDP - reagira na slučaj. Onako, čisto politički. Cijelo su se vrijeme vadili - mi nismo HDZ. I nisu. Nisu strpali u džep milijune. Nego neki koju tisuću/desetke tisuća, whatever. Ali principijelno nema razlike - ono , da si mogao, uzeo bi i više. :zubo:
  • Information