Pitalice
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
riješila sam, bez ureda 
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
riješila sam, bez ureda 
kurvanjski avatar, a
Mislim da ovo nije tema za to.Chilimama » wrote:Zna li ko ima li outlook hrvatski ured da im postavim par pitanja jer originalci ignoriraju pitanja a javio mi se problem koji ne mogu riješit bez stručne službe...
Chilimama wrote:riješila sam, bez ureda![]()
Ali dobro da si dvaput riješila problem.Chilimama wrote:riješila sam, bez ureda![]()
I ja isto.
Al to onako na prvo brojanje, mora da je još koja sakrivena
Al to onako na prvo brojanje, mora da je još koja sakrivena
Da se sve ide tako egzaktno uzimat, još bi bili u kamenom dobu. Jedna od osnovinih stvari je pojednostavljenje života sebi - nauči šta možeš zaboravit tako da se ukupan rezultat malo promjeni, a račun bitno pojednostavni.
Starosti?
E da, odgovor na moje pitanje je cca 50 000 godina.
Starosti?
Pero » wrote:Mda, pretpostavi da je, a nije.![]()
Imam ja jednu čisto konkretnu, s osnova elektrotehnike.
Imaš 2 brda, na vrhu jednog je magarac.
Na vrh drugog opizdi munja.
Na onom prvom magarac padne mrtav na zemlju.
Od čega je umro?
..plus minus 50000 godina?MightyMe » wrote:Da se sve ide tako egzaktno uzimat, još bi bili u kamenom dobu. Jedna od osnovinih stvari je pojednostavljenje života sebi - nauči šta možeš zaboravit tako da se ukupan rezultat malo promjeni, a račun bitno pojednostavni.
Starosti?
jel to neka nova procjena, prosjek neki?
[latex]4.9 \pm 1.4 \times 10^4 god[/latex]
- MmeTipfeler
Zbunjena sam. Gle rečenicu: There were two circles, the larger enclosing the smaller, and a diagonal line cutting through them both. Ta su dva kruga i samo ta dva kruga uklesana u kameni pod. E, sad mene zbunjuje ova dijagonala. Davno sam učila matematiku, ali zar se kod krugova "dijagonala" ne zove promjer ili dijametar?
P. S. Kad se samo sjetim kako sam prijetila da ću kupiti Kindle da ne moram čitati bisere u našim prijevodima.
P. S. Kad se samo sjetim kako sam prijetila da ću kupiti Kindle da ne moram čitati bisere u našim prijevodima.
- Donna Sole
Chilimama » wrote:riješila sam, bez ureda
Chilimama » wrote:riješila sam, bez ureda
Sad vidim posljedice panike....em duplić em na krivom mjestu, al da objasnim nešto u obranu da je bila panika a da je ovaj topik bio jedini živahan to jutro pa sam računala na hitnu reakciju i prvu pomoć...
kurvanjski avatar, a
Vjerojatno je i autor davno učio matematiku.MmeTipfeler » wrote:Zbunjena sam. Gle rečenicu: There were two circles, the larger enclosing the smaller, and a diagonal line cutting through them both. Ta su dva kruga i samo ta dva kruga uklesana u kameni pod. E, sad mene zbunjuje ova dijagonala. Davno sam učila matematiku, ali zar se kod krugova "dijagonala" ne zove promjer ili dijametar?![]()
Tako da se vjerojatno misli na promjer.
-
- Information
-