..alzo sprah stipe suvar

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Mar 2014, 23:24

..a sta rec? ..nista. plakat di smo dosli.

u slobodnoj danas dva clanka. jedan u vezi onog matulica i ovaj o suvarovoj knjizi historia tragicomica.

sam ovaj clanak o suvaru, nekako.. sve je normalno. dobro se osjecas kad ga procitas. ali, kad se usporedi s clankom o.. ne znam, polusuludom matulicu, tek se onda vidi prava sila. ne suvarova, nego sila jednog vremena obzirom na ovo kokosarsko doba i ne mozes se ne zapitat.. di smo dosli? kako? koliko trebas bit.. lud ne za doc pedeset ili sto godina unatrag, nego se jos i vratit u to doba i ne doc nigdje. nigdje. :facepalm: ..a onda, stas, stas drugo nego se smijat. neopisivo jadan i glup narod. taman kad ti ga dodje milo, a on ti uzvrati nekom glupom zlocom. :D

danas, ako oces bit sociolog, prvo moras zavrsit teologiju. ali, o suradnji teologije i sveucilista, o lomljenju kicme i zdrave pameti drustvu, to cu jednom drugom prilikom.
za sad samo ovoliko, da se ne zaboravi da je na ovim prostorima bilo nesto i pameti, za razliku od danasnjeg vremena za koje ce buducnost govorit da je pilo nesto pameti.. :D

‘Historia tragicomica’
Tako je govorio Stipe Šuvar

evo malo trejlera i spojlera.. :D

..Hrvati su bježali iz Jugoslavije, jer je tobože bila tvorevina srpskog hegemonizma, a Hrvatska, Slovenija i druge republike mogle su u Beogradu staviti veto na svaku saveznu odluku. Kada uđu u Europsku uniju, neka od njih neka pokuša staviti veto na nešto.

..Socijalizam ovakav kakav je bio ponovo mora ići u školu kapitalizma iz kojeg je ponikao i trebao biti njegova negacija.

visekratni klon

Post 10 Mar 2014, 00:41

Tužno.

Ne mogu pojmiti da je narod odabrao ovo suludo klerofašističko jadno bijedno buncanje naspram govora razuma.
Čitam tog kretena Matulića i ne znam što me obuzima, tuga ili bijes ili smijeh.
Koji je to mentalni sklop... Samo huškanje, navijanje, najniže strasti, halucinacije, paranoje, sve obavijeno plaštom svemoćne religije; srednjovjekovni smrad kulja iz tih rečenica.
Kako se to dogodi? Kako netko popuši takve rečenice?

Šuvaru je svaka na mjestu.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 10 Mar 2014, 02:10

Sve je to proizvod razuma... ti si stroža od unde. :zubo: Unda kaže da je polusulud. :o

Reče Matulić na jednom mjestu:
Doista, čovjek postaje sam svoj bog, čovjek idolatizira svoju slobodu, svoju slobodnu volju, onu koja nosi njegovo moralno djelovanje.
Nisam siguran ali mislim da bi se obojica tu složila... :zubo:
Da budem jasniji: socijalizam je jedino moguć kao univerzalno društvo.
Recimo mislim da bi i Matulić htio neko univerzalno društvo... :zubo:

Jesu li socijalizam i kršćanstvo pomirivi? :o
visekratni klon

Post 10 Mar 2014, 02:13

:zubo:

Ajd, bogati, u njegovom tekstu misliš da si našao dvije razumne. Od toliko teksta, to nije ni čudo. :D :unda:

Uostalom, on to misli pogrdno o čovjeku. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2014, 17:38

Šuvar je car!
Nego, đe ste našli tog Matulića?

Ništa, ništa, previdio sam link...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2014, 17:51

Bolje da ga nisam našo... :facepalm:
Pero

Post 11 Mar 2014, 19:33

Ja sam bio druga generacija Šuvareve reforme.
Prvi dan u bivšoj gimnaziji, tada obrazovnom centru, sjeo je tko već gdje hoće.
Ja sam sjeo drugi stolac do prozora.
Najednom me lik koji je sjeo do samog prozora pita - imaš gumicu.
Ja velim - Imam, što će ti?
Veli on - Vidiš što piše na simsu prozora?
Piše - Dolje Šuvar.
Daj gumicu, mislit će da sam to ja napisao. :zubo:
Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 11 Mar 2014, 19:50

Šuvar je bio ok mislilac,samo je ubijao dok je govorio.Deset puta gori od Račana.A i njegove teorije su bile u neskladu sa obrazovanjem i svijesti ljudi.
Mi smo čobani odvajkada i kao takvi ćemo ostati.
Čuvaj se senjske ruke
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Mar 2014, 09:23

Ne bastard kao Tarr wrote: Mi smo čobani odvajkada i kao takvi ćemo ostati.
S obzirom na obrazovnu, kulturnu, moralnu i opcecivilizacijsku regresiju,
uskoro prelazimo u neandertalce.
Ako vec nismo...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 12 Mar 2014, 16:33

Euklid » wrote:
S obzirom na obrazovnu, kulturnu, moralnu i opcecivilizacijsku regresiju,
uskoro prelazimo u neandertalce.
Ako vec nismo...
Primati smo.Markićka bi trebala izboriti referendum,da uđe u Ustav,kako bi se zaštitili-Mi smo primati.Australopitekusi.
Čuvaj se senjske ruke
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2014, 21:06

Ne bastard kao Tarr » wrote: Primati smo.Markićka bi trebala izboriti referendum,da uđe u Ustav,kako bi se zaštitili-Mi smo primati.Australopitekusi.
Slušaj ti, Ne šupak nego čmar, ili kako se već zoveš: zagnojio si veliki dio foruma, ali daj, odjebi mi bar od Šuvara.
Idi bre šetaj kožuricu, na ti kurac pa si izbij oko, odi i zuri u Sunce ili tako nešto...

Ili dovedi mamu da je svi izjebemo u guzicu i svršimo joj u usta, a ti snimaj kamerom pa zaradi nešto...
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Mar 2014, 21:14

judolino » wrote: Slušaj ti, Ne šupak nego čmar, ili kako se već zoveš: zagnojio si veliki dio foruma, ali daj, odjebi mi bar od Šuvara.
Idi bre šetaj kožuricu, na ti kurac pa si izbij oko, odi i zuri u Sunce ili tako nešto...

Ili dovedi mamu da je svi izjebemo u guzicu i svršimo joj u usta, a ti snimaj kamerom pa zaradi nešto...
:rofl:
Donna Sole

Post 12 Mar 2014, 21:26

ajd, Judolino, što se propinješ na zadnje noge.. čovjek dobro kaže da mi nismo zaslužili nekog ko što je Šuvar jer smo čobani ..pa jesmo i zaslužujemo sve što nam se događa jer smo neobrazovani i kultura nam je u qurtzu...
kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr

Post 13 Mar 2014, 18:41

judolino » wrote: Slušaj ti, Ne šupak nego čmar, ili kako se već zoveš: zagnojio si veliki dio foruma, ali daj, odjebi mi bar od Šuvara.

U bog te jebo ludog..
Koja slavina bolesti..?
Kako se nelijepo izražavaš,a nosiš avatar prilično dobrog čovjeka?
Odjebi ti od mene sa svojim gadostima i tvojom mamom,šupčino okokučna!
Ne znam slagati poetske spike kao ti,pa si nabij vile u čelo,možda dobiješ zraka u lubanju,pa ti se otvori analni otvor ter si ubavi klip kukurauza i povedio kozaračko kolo!

I ti si jedinstven dokaz da smo primati i čobani!Čobane jebeni!
Čuvaj se senjske ruke
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Mar 2014, 19:24

Ne bastard kao Tarr » wrote: U bog te jebo ludog..
Koja slavina bolesti..?
Kako se nelijepo izražavaš,a nosiš avatar prilično dobrog čovjeka?
Odjebi ti od mene sa svojim gadostima i tvojom mamom,šupčino okokučna!
Ne znam slagati poetske spike kao ti,pa si nabij vile u čelo,možda dobiješ zraka u lubanju,pa ti se otvori analni otvor ter si ubavi klip kukurauza i povedio kozaračko kolo!

I ti si jedinstven dokaz da smo primati i čobani!Čobane jebeni!
Samo me zanima otkud si izvukao kozaračko kolo? To bi trebala biti nekakva uvreda, što li?

Gledaj, gnjido malena fašistička, kad se kloniraš, radi to pametno.
Ako možeš, a očito - ne možeš.

I još nešto: pizdo malena, vrijeđaj sebe, svoju familiju, svoje frendove - ali takvi cicibani poput tebe nemaju pravo vređati moj horvacki narod! :nono:

To kaj si ti takav kakav jesi, žali se svojim proizvođačima, mene ne buš zval kretenom, fašistiću nesmotreni & neoprezni... :nono:
Donna Sole

Post 13 Mar 2014, 19:34

jupi, opet veselo kod nas
kako bi reko nonić joh i kataloh
kurvanjski avatar, a
karambol

Post 13 Mar 2014, 19:48

Chilimama » wrote:jupi, opet veselo kod nas
kako bi reko nonić joh i kataloh
http://youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA

:zubo:
Donna Sole

Post 13 Mar 2014, 19:52

:giggle:

dobro da ne krenu ovako :
kurvanjski avatar, a
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Mar 2014, 19:54

Ja mislim da se ovo Unda klonira :cerek:
Whereabout

Post 13 Mar 2014, 20:03

Nisam gledala linkove, osim na Pilićev tekst, ali Šuvar je općenito zakon. Ima li ovdje Šuvarovih studenata, btw? :cerek:

Ja sam kao i Pero bila na smjeni sustava, ali onoj sljedećoj - iz "šuvarica" u gimnazije. I htjela sam upisati ovo prvo, u to vrijeme se zvalo Centar za kulturu. :cerek:

Taj Damir Pilić koji je napisao tekst o Šuvarovoj knjizi, vidi se da je stara škola, obratite pažnju na njega i inače kad čitate SD, ili na njegove knjize.
.
Donna Sole

Post 13 Mar 2014, 20:07

ja sam Šuvarov student i druga generacija srednjoškolskog sustava..
kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr

Post 13 Mar 2014, 20:20

judolino » wrote:
Samo me zanima otkud si izvukao kozaračko kolo? To bi trebala biti nekakva uvreda, što li?

Gledaj, gnjido malena fašistička, kad se kloniraš, radi to pametno.
Ako možeš, a očito - ne možeš.

I još nešto: pizdo malena, vrijeđaj sebe, svoju familiju, svoje frendove - ali takvi cicibani poput tebe nemaju pravo vređati moj horvacki narod! :nono:

To kaj si ti takav kakav jesi, žali se svojim proizvođačima, mene ne buš zval kretenom, fašistiću nesmotreni & neoprezni... :nono:
Ooo,majko zemljo.. :facepalm: A,ja sam čitavo vrijeme mislio da sam ja problem..Pa sam istračo u neopreznoj iskrenosti,koja je to više neka obijest povezana sa zasićenom dokolicom,i ovdje došao na forum..
I sada,eto,nužno moram obaviti ovaj neugodni razgovor..

Otkud kozaračko?Pa ne znam,hočeš užičko?Ili ples sa vukovima?Ili,boli me kita koji ples ili kolo...Nije to važno zvekane,nego pokušaj razumjeti..

Ja te ne mrzim.Ponovi.
Ja te ne mrzim.Hajde sam to reci.
Ti si meni nepostojeći.Ja te vidim kroz ta slova,a riječi koje slažeš doimaju se poput nekog sa blagom retardacijom.
Nisam ni pizda ni mali.Visok sam 1.93 i ponosan sam vlasnik zavidnog uda.
Tko vrijeđa tvoj narod,zabole me kita.Ja ne priznajem narode..Što je to narod?
Ako se valjaš u tome krdu,samo daj,ali skini mi se sa svojim ideološkim tlapanjama jer ja nemam potrebne vještine koje će ti pomoći da se osoviš na noge i ponašaš se kao zrelo i osjetilno biće..

Kaj sam te nazvo kretenom?
Vidiš uopće nisam primjetio,jer koristim nove termine poput nabiguza,vjetrogonje,budaletine,zvekana(to mi je ok) i sl.Kreten,to je passe..

I na koncu,sam ja uvjereni antifašist.
Čuvaj se senjske ruke
Donna Sole

Post 13 Mar 2014, 20:23

Ja ne znam ovako ko njih dvojica :durica:
kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr

Post 13 Mar 2014, 20:33

Chilimama » wrote:Ja ne znam ovako ko njih dvojica :durica:
Na dobitku si.
Čuvaj se senjske ruke
Whereabout

Post 13 Mar 2014, 20:34

Chilimama » wrote:ja sam Šuvarov student
+1 :cerek:
.
  • Information