Radi se o,ajmo reći,neobično složenoj stvari..
Imamo ok društvo.Nas desetak recimo..Svi se relativno slažemo.Ima muških i ženskih.E,sada,među nama ima jedna frendica,sasvim ok.Zgodna ko bombon.Baš erotično-simpatično izgleda.
I moram naglasiti da smo svi u manjku para.I tu se rodila ideja.
Sramim se,u neku ruku što ovako moram pričati,ali ovdje sam radi iskrenosti.
Ta naša zgodna frendica,ima nekog tipa,ali je kreten.Ona ga ima jer eto,svi mi imamo nekoga.
Ali mi smo došli na ideju(ja i još dvojica frendova)da preko red tube pokušamo zaraditi koju lovu.Svi mi,naravno.Bez iznimke.
Ideja se rodila kada smo shvatili da npr.mlade Amerikanke,npr.imaju svoje klipove na mreži.Npr.snime neki bezazleni seks klip i dobiju koju konticu.Ništa posebno.
Mi bi pokušali organizirati isto sa našom frendicom,ali u stilu gang bang-a i bukkakea,i to bi pokušali prodati kao video.
Znam da nije bog zna kakva ideja,ali bolje i to nego da,opet moram reći sa rezervom,imamo ideju da frendica pokuša sama nešto..mislim za lovu.Mi ćemo je čuvati.
Najzajebanije je to,ne znamo kako joj objasniti da pristane,jer i njoj treba lova,a zašto ne spojiti ugodno i korisno.
Mislim,ne znam kako bi reagirala na gang bang,bukakke,fuck in a mouth,i sl.ili obični facial,pa da to stavimo na net..
Znam vama se to čini bolesnim,ali nije.Svi mi pokušavamo preživjeti.
Razmišljao sam o tome.
Ako ne pitamo,žalit ćemo kada tada.A ako pitamo,riskiramo odbijanje.Sve u svemu nema tu zle namjere.Sve je u našem interesu.
Što kažete na ovaj prijedlog?Kako vam se čini?