Eto da pojasnim svoje zdrastvene probleme koje me muce od subote. Dakle, taj dan zbilo se slijedece: Popio 2 kave unutar sat vremena (inace kavu rijetko kad pijem) malo prije rucka, a za rucak sam
smazao hobotnicu (koja je inace
teska spiza), te sam neposredno nakon rucka otisao sa zenom prosetat uz more, i tako smo setali cca 45 min, kad je mene odjedanput
stislo za hitno praznjenje (proljev), a kako smo subotom u malom selcu na moru (kod zeninih) tamo nema ni jedan jedini kafic da mogu uletit, vec sam ko lud trkao pola ure do doma da stignem obavit
potrebu. I uspijem ja sretno obavit prvi dio zadatka, ali tek tad slijede pravi problemi (nije bitan podatak da sam nakon tog trcanja zavrsio na hitnoj zbog disnih problema koje sam izazvao trcanjem -kisik i infuzija). No, kako sam se naprezao, tako su hemeroidi obavili svoje te ne popustaju, dapace, imam i krvarenje od nedjelje popodne...
Ove teme nebi bilo, da se to sve smirilo samo od sebe, ali nije, a kako sam uzasno sramezljiv a i primitivan, odlazak lijecniku je zadnja ili iza zadnjeg -opcija

Zato eto teme.
Dakle, na koji nacin sam mogu rijesit problem? Neke kreme ili nesto slicno? Pliz pomagajte
Ispricavam se svima, ako je tema gadljiva (meni jest), ali nije vam gore nego meni.
P.s...ovdi skupljam hrabrost postavit temu od jucer...