Gutam s guštom, jebeš ananas!
Ružičaste biciklice i striptiz.
I ja bih tako pedalirala.
Jevge i transparent.
Pečem kolač. Hvatala sam zrak na Marjanu, a tamo nigdje nikoga osim nas. Prekrasno.
I dalje mi i ide na žifce s ajfonom i kretenskim aplikacijama. Jebe mi se, uz dobru vodku je sve lakše izdržati.
Jevge i transparent.
Pečem kolač. Hvatala sam zrak na Marjanu, a tamo nigdje nikoga osim nas. Prekrasno.
I dalje mi i ide na žifce s ajfonom i kretenskim aplikacijama. Jebe mi se, uz dobru vodku je sve lakše izdržati.
Poše, oprosti joj, ne zna što govori.
Njemački je najljepši jezik na svijetu.
S druge strane, francuski je pogan i sve najgore ikad.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ja ne gledam francuske filmove koliko ga ne mogu čuti i podnijeti.
Da, nisam gledala ni Amelie. Niti ću.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Da mi Brus Vilis progovori na vrancuskom, može i penisom vitlati pritome, bio bi mi seksi otprilike kao jazavac, koji je usto pregažen na cesti i vrlo mrtav i zapravo je od njega ostalo par kralješaka zalijepljenih za asfalt, a ni muhe više ne dolaze.Ajvi » wrote:Francuski je najljepši ikad. I Onaj ga govori i to je seksi i sve. Pa čak i kad beštima na francuskom je seksi.
Kloooonkaaa! Zar i ti skupljaš Životinjsko? Meni treba puno slički jer sam krenula s novim albumom. A skupljam i one Dinosaure.
Fali mi ljudi za mijenjanje. Više se i ne znam mijenjati nego virtualno.
Herpe, da Brusić progovori francuski ni ja ga ne bih štapom takla. Nekome stoji, nekome ne.
Meni je talijanski turn off. Da ga ne znam tko govori.
Herpe, da Brusić progovori francuski ni ja ga ne bih štapom takla. Nekome stoji, nekome ne.
Ne skuplja ona, nego mi još uvijek nosi one koje si mi ti poslalaAjvi » wrote:Kloooonkaaa! Zar i ti skupljaš Životinjsko? Meni treba puno slički jer sam krenula s novim albumom. A skupljam i one Dinosaure.
A imam ja duplića, poslat ću ti, samo napiši koje već imaš
Popoku, dejzi. Sad znaš. Ne lijepi ih više po sobi. Mislim, lijepiti sličke po sobi.
Te nisu za to. Oni Leteći medvjedići su bili ko stvoreni za lijepljenje po pločicama u kupaoni i kuhinji.
Klonka, još nisi Herpu dala sličke. Nemam riječi.
Čekaj, Herpe, moram napraviti novi spisak. Sad mi ih masu fali. I pošalji mi svoj da mogu odmah odvajati za tebe. Šaljem ih poštom.
Te nisu za to. Oni Leteći medvjedići su bili ko stvoreni za lijepljenje po pločicama u kupaoni i kuhinji.
Klonka, još nisi Herpu dala sličke. Nemam riječi.
Čekaj, Herpe, moram napraviti novi spisak. Sad mi ih masu fali. I pošalji mi svoj da mogu odmah odvajati za tebe. Šaljem ih poštom.
Joj, da, klonka voli čudna imena.
Da mi se sad sjetit za koje si ono čudnovato ime pisala kak ti je super i kako si se razočarala da je netko imao obično ime tipa Ivan. Baltazar? 
Nemoj reć i da su ti Borut i Mojca isto super imena.
EDIT: Ili je bilo nešto na P?
Nemoj reć i da su ti Borut i Mojca isto super imena.
EDIT: Ili je bilo nešto na P?
Borut mi je prije bilo dobro, ali otkad me podjeća ili na Borata ili na Pahora ili na onog nekog modnog stilista više mi ne valja.
Mojca je super, da. I Tinka. I Sanča. Slovenska imena su najbolja. Poslije ruskih i srpskih.
Bio je neki Belizar, Baltazar, Gašpar, nešto tako, potisnula sam.
Što je najgore, tip uopće nije znao za moj fetiš na čudna imena, rekao je to tek tako, bila mu je fora. 
Mojca je super, da. I Tinka. I Sanča. Slovenska imena su najbolja. Poslije ruskih i srpskih.
Bio je neki Belizar, Baltazar, Gašpar, nešto tako, potisnula sam.
gonj špadi
- Megalodona
nisam ostala danas, samo potpisala ponudu počinjem u pon 
slala bi i ss kako sam sretna
njemački je ružan
slala bi i ss kako sam sretna
njemački je ružan
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
laku noćSašenka » wrote:Pok, pok![]()
Danas mi je bila ludnica i nisam stigla na forum
A sad nema nikoga
Idem spavati onda
spremam dio ormara, i odlučujem što ću proslijediti.
ima nekoliko stvari od kojih se ne mogu odvojiti, ma koliko mi bile ružne.
primjer 1) perjane boe, savršene za novu godinu
primjer 2) perjana lepeza, družica primjera 1
primjer 3) seljačka bižuterija, nosiva ljeti čisto iz zabave
ostalo mi neugodno i napisat
e, sad, moj ormar je malen, sekcija kutija za nakit isto. treba mi netko reći da nije grozno što to zauzima mjesto jer će kad tad doći u modu. i da nije problem što to nosim jednom godišnje.
ako imate slične rugobe u ormaru, bila bi zahvalna, da ne budem jedina seljančura ovdje
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Ja nemam ništa perjano. Ne volim žifotinjske izrasline.
Nemam ni lepezu...
Što smatraš pod seljačkom bižuterijom?
Ja sam više od srebra i zlata. Nekako ne volim dodir neplemenitog metala.
Inače i ja bijah u ormaru. Kvragu, sve je manji il je stvari sve više. Opet imam sortiranja, bacanja i nesvrstanih čarapa. Uredila sam si naušnice, tj stavila sam ih na stalak. Malo sam čačkala po ladicama, malo slikavala vani, opremila najmanjeg za izlet sutra, i kćer za prekosutra...još samo da kosu operem, osušim, stavim veš sušit, drugi prat i na konju sam.
ae, još ima novosti, imam plok, konačno....
Nemam ni lepezu...
Što smatraš pod seljačkom bižuterijom?
Ja sam više od srebra i zlata. Nekako ne volim dodir neplemenitog metala.
Inače i ja bijah u ormaru. Kvragu, sve je manji il je stvari sve više. Opet imam sortiranja, bacanja i nesvrstanih čarapa. Uredila sam si naušnice, tj stavila sam ih na stalak. Malo sam čačkala po ladicama, malo slikavala vani, opremila najmanjeg za izlet sutra, i kćer za prekosutra...još samo da kosu operem, osušim, stavim veš sušit, drugi prat i na konju sam.
ae, još ima novosti, imam plok, konačno....
-
- Information
-