Kar, jesi li pogledao Grenland?
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
To te ja pitam!Sjarel » wrote:Evo sam stavio da se skida.
Premda mi nikad nije palo na pamet jel se vi ovce volite s kozama ko Hrvati sa Srbima, ili su ipak četiri noge bolje?
Vidim ja, ti si opako odlučio sjebat zakone reinkarnacije...Sjarel » wrote:Ne znam, nisam ja ovca, sad sa ćuko.
Klonirat ćeš se sve dok ne dođeš do...
sinoć na HTVu Killer inside me http://www.imdb.com/title/tt0954947/
uletila sam na drugoj trećini filma, pa sam poslije išla malo na Wiki da shvatim neke stvari
jaka glumačka imena, zanimljiv zaplet.
film je rađen po romanu, radnja je smještena u Texas '50-tih, gdje radnja prati šerifovog pomoćnika, mirnog, finog, povučenog (što bi rekle hrvatske novine za ubojice iz crne kronike) kako se od mirnog dečka otkriva u sociopata.
film je označen 18-icom, eksplicitnije scene sexa, no mene je više zaintrigirao eksplicitan pristup ubojstvima ( Jessice Albe i Kate Hudson), dok se ubojstva muškaraca ne prikazuju na sličan način - wiki navodi kritike na račun izrazitog nasilja prema ženama, samo ženama, u filmu. meni jedna od dražih (uznemirujućih) scena je kad Casey Affleck, koji tumači glavni lik, kreće stavljat kožne rukavice nakon sexa s Jessicom Albom, i lagano ju par puta pljusne, ko da procjenjuje zadatak, i zatim ju umlati, polako, ciljano, bez emocija. a ona mu je još i bila draga
i tu kreće njegovo pripovijedanje, i kad pratiš tipa koji objašnjava kako je za neke znao da ih mora ubiti i zašto i kako..baš mi je bilo zanimljivo pratiti što će biti. a grozan je, hladan čovjek koji ubija žene šakama, u neočekivanim trenucima.
kraj mi je bez veze, to jest, ima smisla kraj ali ja bih to drugačije.
preporučam.
uletila sam na drugoj trećini filma, pa sam poslije išla malo na Wiki da shvatim neke stvari
film je rađen po romanu, radnja je smještena u Texas '50-tih, gdje radnja prati šerifovog pomoćnika, mirnog, finog, povučenog (što bi rekle hrvatske novine za ubojice iz crne kronike) kako se od mirnog dečka otkriva u sociopata.
film je označen 18-icom, eksplicitnije scene sexa, no mene je više zaintrigirao eksplicitan pristup ubojstvima ( Jessice Albe i Kate Hudson), dok se ubojstva muškaraca ne prikazuju na sličan način - wiki navodi kritike na račun izrazitog nasilja prema ženama, samo ženama, u filmu. meni jedna od dražih (uznemirujućih) scena je kad Casey Affleck, koji tumači glavni lik, kreće stavljat kožne rukavice nakon sexa s Jessicom Albom, i lagano ju par puta pljusne, ko da procjenjuje zadatak, i zatim ju umlati, polako, ciljano, bez emocija. a ona mu je još i bila draga
preporučam.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ako nema sexa, necu gledat, dakle, ima li prc prc?Tea Tree » wrote:Na Zagreb Doxu pogledala Ekspediciju na kraj svijeta. I ugodno se iznenadila.![]()
Na jedrenjaku znanstvenici i umjetnici se zaputili prema sjeveroistočnom Grenlandu. I sve kontam šta li će oni zajedno raditi, na šta će to ličiti, ali ajd, vrijedi vidjeti Grenland.
Nimalo pretenciozno, a ne mogu reći da nisam to očekivala.
Ako ga slučajno pogleda netko s više literarnog talenta (a u usporedbi sa mnom to je bilo tko) neka napiše koju riječ, jer vrijedi pogledati.
Jebes film bez barem 100 mrtvihPješčana » wrote:sinoć na HTVu Killer inside me http://www.imdb.com/title/tt0954947/
uletila sam na drugoj trećini filma, pa sam poslije išla malo na Wiki da shvatim neke stvari![]()
film je označen 18-icom, eksplicitnije scene sexa, no mene je više zaintrigirao eksplicitan pristup ubojstvima ( Jessice Albe i Kate Hudson), dok se ubojstva muškaraca ne prikazuju na sličan način - wiki navodi kritike na račun izrazitog nasilja prema ženama, samo ženama, u filmu. meni jedna od dražih (uznemirujućih) scena je kad Casey Affleck, koji tumači glavni lik, kreće stavljat kožne rukavice nakon sexa s Jessicom Albom, i lagano ju par puta pljusne, ko da procjenjuje zadatak, i zatim ju umlati, polako, ciljano, bez emocija. a ona mu je još i bila dragai tu kreće njegovo pripovijedanje, i kad pratiš tipa koji objašnjava kako je za neke znao da ih mora ubiti i zašto i kako..baš mi je bilo zanimljivo pratiti što će biti. a grozan je, hladan čovjek koji ubija žene šakama, u neočekivanim trenucima.
preporučam.
Meeeeeee
A šta je, je, dobar film
Jučer na HBO -u:
I Give It a Year - totalno lagana, predvidljiva romantična komedija. Uglavnom, mi je dosadan taj žanr, ali ovo je imalo smiješnih momenata, možda zato što je britanski, a ne američki film
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Blue Jasmine (Woody Allen)
Ne moš ne volit Woodyja.
Pogledala sam s film s uživanjem. Film je blagi podsjetnik na Tramvaj zvan čežnja . Imaju par zajedničkih točaka, neke male sličnosti . Male ipak.
Flešbekovi izazvani kakvom rječju ili stvarčicom, pojašnjavaju nam priču . Jasmina je nakon bračnog ali i financijskog sloma odbjegla sestri koja je njena suprotnost. Jasmina je fina, elegantna i profinjenog ukusa, ali bez strasti, nezainteresirana za stvarnost, uljuljana u svoj lijepi svijet. Ginger je labilna, pomalo promiskuitetna i s ne baš s ukusom za odijevanje a tako ni za muškarce.
Blanchet je odlična sa svojim izrazima , mimikom i gestama. Prirodno je ušla u ulogu i oslikava ju da osjećate kao da je s vama u prostoriji a ne na ekranu pa se tako i cijeli film doima . Ni na trenutak se ne probudite tražeći sat ili osvježenje.
Woody je majstor a ovo je još jedan pokazatelj kako se filmovi snimaju.
Temu preljuba, financijskih malverzacija, prijevara i nemorala je skladno povezao u laganu priču nakon koje se i dalje osjećate ugodno.
Ne moš ne volit Woodyja.
Pogledala sam s film s uživanjem. Film je blagi podsjetnik na Tramvaj zvan čežnja . Imaju par zajedničkih točaka, neke male sličnosti . Male ipak.
Flešbekovi izazvani kakvom rječju ili stvarčicom, pojašnjavaju nam priču . Jasmina je nakon bračnog ali i financijskog sloma odbjegla sestri koja je njena suprotnost. Jasmina je fina, elegantna i profinjenog ukusa, ali bez strasti, nezainteresirana za stvarnost, uljuljana u svoj lijepi svijet. Ginger je labilna, pomalo promiskuitetna i s ne baš s ukusom za odijevanje a tako ni za muškarce.
Blanchet je odlična sa svojim izrazima , mimikom i gestama. Prirodno je ušla u ulogu i oslikava ju da osjećate kao da je s vama u prostoriji a ne na ekranu pa se tako i cijeli film doima . Ni na trenutak se ne probudite tražeći sat ili osvježenje.
Woody je majstor a ovo je još jedan pokazatelj kako se filmovi snimaju.
Temu preljuba, financijskih malverzacija, prijevara i nemorala je skladno povezao u laganu priču nakon koje se i dalje osjećate ugodno.
kurvanjski avatar, a
i ja sam sinoć škicnula malo, prije sam već gledala film. dobar.
meni se Clint pokazao odličnim redateljem, što je bilo ugodno iznenađenje nakon sto godina glume. njegova Mistična rijeka, ili kako je već prijevod, mi je odličan. Sjećam se kako sam bila pod dojmom koliko dobar film može složiti.
meni se Clint pokazao odličnim redateljem, što je bilo ugodno iznenađenje nakon sto godina glume. njegova Mistična rijeka, ili kako je već prijevod, mi je odličan. Sjećam se kako sam bila pod dojmom koliko dobar film može složiti.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni je Gran Torino zakon.Pješčana wrote:i ja sam sinoć škicnula malo, prije sam već gledala film. dobar.
Mozda zato jer vjerno docarava koliko je americko drustvo trulo iznutra...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Svi njegovi filmovi, a pogotovo koje je rezirao su mi vrh vrhova holivudskih filmova
a na svoj nacin mi je djevojka od milju dolara najbolji 
Unsere Mütter, unsere Väter
Tuzano, realano, gorko.
Kada citam teme koje su aktuelne na politici i onda uporedim WWII, Jugoslaviju , Ukrajinu skontam kako se to sranje stalno ponavlja i koliko je besmisleno.
Tuzano, realano, gorko.
Kada citam teme koje su aktuelne na politici i onda uporedim WWII, Jugoslaviju , Ukrajinu skontam kako se to sranje stalno ponavlja i koliko je besmisleno.
Da, dobra serija. Poljaci ju mrze jer su u njoj po prvi put realno prikazani. A oni su, kao i Austrijanci, do sada uglavnom izbjegli tu katarzu kroz koju su prošli Nijemci i zbog koje je ova serija tamo mogla biti toliko popularna i hvaljena.moeee » wrote:Unsere Mütter, unsere Väter
Tuzano, realano, gorko.
Počeo sam ju gledati nekako preko volje, ali sam na kraju bio jako zadovoljan.
Krasan film. Je li taj čovjek napravio neki loš film? Bio je onaj neki čudan s orangutanom; taj mi se jedini nije baš dopao.Euklid » wrote:Gran Torino, jucer na Novoj.
Predivna zadnja scena u kojoj Ford Gran Torino ostaje u nasljedje kosookima.
Mislim da je Clint sve time rekao...
-
- Information
-