O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 15:41

miky0 » wrote:Unda, sta kazes na ovaj dezulovicec ispad?

Boris Dežulović: Skup SDP-a - nered, nerad i nerast
Ou, shit, miky, sad i Dežulović ulazi u konkurenciju za onu Karmarkićkinu lentu što je exača spominje...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 17:02

Evo je vlada našla novog/starog saveznika.

Ni manje ni više nego Glavašev HDSSB...

:no: :no: :no:

Glavaševa stranka uz Linića, laburisti za smjenu
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Feb 2014, 18:28

A exaca, sta velis na ovo gore? :misli: ljevicari i desnicari, i to skupa :lol: :giggle:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 18:39

Unda, exy, sta kazete na ovu idilu koja vlada u vladi

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... la-mandata

:bicedobro: :giggle: :lol:

Raspadaju se ko mrtvac u kovcezu :tuzni:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 19:04

Evo i HRT opleo po zokiju, a vi ga hvalite u onom sramotnom intervjuu. Odgovarat ce on skupa sa linicem o predstecajnim nagodbama, vidit ce te :bicedobro:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/draz ... 30497.aspx
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 19:47

miky0 » wrote:A exaca, sta velis na ovo gore? :misli: ljevicari i desnicari, i to skupa :lol: :giggle:
najradije bih napisao sdp=hdssb

al nisu ljudi zaslužili da ih se tolko vrijeđa

mislim na ove iz hdssb-a... :giggle:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 19:52

miky0 » wrote:Evo i HRT opleo po zokiju, a vi ga hvalite u onom sramotnom intervjuu. Odgovarat ce on skupa sa linicem o predstecajnim nagodbama, vidit ce te :bicedobro:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/draz ... 30497.aspx
ouch, ovo je baš gadno

nije čudo da Zoka gubi naklonost i u vlastitoj stranci kad izdaje svoje suradnike za račun crnokošuljaša kakav je Reno Sinovčić... :facepalm:

eto, miky, tako ti i ja dovodimo fašiste na vlast...
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 22:08

Aupičku, evo sveprisutnog komentatora i o govnima:

http://radiogornjigrad.wordpress.com/20 ... s-govnima/ :rofl:

Začudo je u pravu ovdje, nema suvišnog preseravanja.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Feb 2014, 23:22

visekratni klon » wrote:Aupičku, evo sveprisutnog komentatora i o govnima:

http://radiogornjigrad.wordpress.com/20 ... s-govnima/ :rofl:

Začudo je u pravu ovdje, nema suvišnog preseravanja.
..ne, nema. :facepalm: ..ima preseravanja taman. ono, po mjeri, bolkovicevski. :D

citam ovo, citam ono jucer u slobodnoj i samo cekam kad ce se mediji cehovski solidarizirat i naricat, natjecat se ko ce bolje objasnit, ko ce bolje i iz novijeg kuta zaronit u tu kantu govana i onda se tako..khm, prociscen nekako, jel.. uzvisit nad poantom skoro u stilu ah, secesijske teatarske poze.. :D

ovo je bolkovicu vec drugi put u malo vremena, barem sto sam ja vidio, gdje kaze, doslovno ili manje doslovnije.. jest on ljevicar, ali postujem ga, postujem kako pise, sta pise.
ono, rigaona.. :D
cekam bas sta ce se sve napisat, jos je uvijek frisko, postoji valjda neki protokol nepisani, trebaju se valjda najprije izredat utorkasi, onda valjda ide okolo, dalje..
a tu ce bit i problema.. s cim se solidarizirat, kako? ono, bozemeprosti, imam dojam da bi svima lakse bilo pisat da ga je nekako ranilo, fizicki ranilo, onda se mogu pisat ode, acak i zanimljivi epigrami iako bi sami sebi ti epigrami mozda skakali u usta i izazov bi bio napisat neki dobar epigram u ovom slucaju.
a tu je i nedostatak prostora. glupo bi bilo da sad u tri dana bude dvadeset clanaka, komentara, kao na natjecnju nekom, tako da mislim da ce se ovaj, jel, dogadjaj, sta li je, spominjat duze vremena, kao ono ampasan ce se izvuc neka usporedba s ovim dogadjajem i tako ga spomenut i usput dat i svoj sud, kut..
..a opet, ima tu i medijica koji gustaju sto se to dogodilo, u stilu recenice koja je evo, vec nadzivjela svojeg izrecitelja.. dobio je sto je trazio i mozda ce neki od tih medija nacelno osudit dogadjaj, plaseci se vise za sebe da to ne predje u neku epidemiju, nego iz brige prema tomicu, avecina njih nece komentirat nista, ato ce opet bit znak drugima da ako i oni ne komentiraju nista, da ce im se onda prigovorit da gustaju, pa ce onda opet neki silom morat nesto komentirat, barem kao eto, stejtment.

ovaj govnobolos moguce je da ni sam ne zna kakvu je slozenu situaciju napravio. izolirajuci od ostalih nekih refleksnih ili automatskih stavova i gardova, tj kada bi to nekako gledali s neke distance, ovo je jedna od boljih subverzija koja se dogodila i to ne samo u splitu.
ali, ta subverzija ima svoj predznak, pa smo onda skloni graktat napamet, tj ne znam razlog, motiv ovog govnobolosa, ali mislim da je tu negdje taj potpis.
tj, subverzija je na neki nacin do sada bila iskljucivo oruzje onoga sto zovemo urbanim ili kako vec i sta vec, u svakom slucaju ono sto se razlikuje od nekog konzervativizma, desnicarenja.
e, sad su neke elemente, koji su svojatani za tu scenu, preuzeli, usvojili neki drugi ili suprotni cak profili, npr u ovoj subverziji ili u doslovnom brut fors preuzimanju direktne demokracije pod markicinom palicom ili sta vec ona ima..ili raosovim suzavac samoobrambenim performansom naslova.. unaprijed zrtva, koja se treba branit da ne postane zrtvom..

dok se te subverzije izvodjene sa druge strane, bile su nekako.. vise pitome, neefikasnije, mukotrpnije. kad su preuzete s ove strane, daju rezultate i ima jako malo obrane protiv toga, tj nema adekvatnog odgovora, a odgovora bi trebalo bit.
nije valjda da se nekako dogovorilo na par nepar.. aj danas cemo mi vasima, a sutra vi nasima, necemo u isto vrijeme jedni drugima jer bi onda bila frka.

s trece ili koje vec strane, pitam se.. evo, sto da se npr, tesko da se moglo desit, ali eto, zamislimo da je neki govnobolos kao metu imao milanovica? ..ili bilo kojeg politicara? diplomata? ..lijecnika? suca? svecenika?
bi li onda automatizmom rekli..ma je, ali nije to u redu, jebiga.. ili bi se smijali, gustali? bojali se cak i za sebe?

ovo je bio vrlo mudar potez govnoboloski, mozda ne namjerno, ali i meta, izbor mete, a i oruzje, alat, jezik, govor govna.. da ne kazem tehnologija, vrlo su granicni, tj ne radi se o atentatu, a niti o nekoj osobi koja je nad nekom mjerom neke zastite, pravne ili druge neke, a opet, na neki nacin spada u neku drustvenu elitu ili barem popularnu sire poznatu, enivej, tomic je jako dobro odabran medij za prenosenje te neke, koja li je, poruke..

eto, mene sad najvise zanima, sto ce se i kako o ovom pisat. hoce li se uopce pisat, kako ce se rijesit dilema..da li pisati i tome pridavati znacaj ili..naravano da treba pisati i vikati i pickarat..biranim alegorijama, ucifreno pickarat..ili, svjesni te dileme, pokusat nekako nac mjeru,pozivat se na kulturu, na razumijevanje splita (jel ono bolkovic mislio na kuljisa kaoo nekom ko ce mu ukratko objasnit sve ono sto ne razumije niti ce ikad razumjet, jer nije nikad ni pokusao, a zeli se prikazat konosijerom), na balkan, na kinderstube, na piskemlematere i tako zauzet zgrazalcku ocekivanu poziciju, a s druge strane nijedan pritisak, nasilje, im nije strano, tj vrline javne, sasvim ce ti nasi pristojni filozofi, kulturni, ave intelektualci forme pieni, osudjivati svako ovakvo slicno nasilje, a svoje tajne ce prvom prilikom pred iskljucenim kamerama i diktafonima izrec, tj cim se budu osjecali da su u sigurnoj okolini, reci, npr 1994. ce reci.. a jesmo im jebali majku. :kokice:

tako da, eto, bas me zanimaju daljnje reakcije, tj citav jedan mozda govnogejt ce ispast.. a mozda i vise nista nece bit isto kao prije ovog govnobolosa, ko zna. mozda bude hrvatska kutija, otvorila se i sva su govnna slobdno odletila i brze bolej kad se isla zatvorit, u kutiji je ostalo samo jedno govno.. govno nade. :kokice:

..a ustvari, radi se samo o jednom.. svako cudo (govno) za tri dana.. a ovo jos i nije najvaznije u ovom nasem govnastom moru. :D
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 23:35

Ah, pa znamo tko je Bolković i što su njemu ljevičari, tako da nije čudno što se ograđuje, bolkovićevskog preseravanja naravno ima u tekstu jer je pisan od Bolkovića, ali nema one kićenosti koju inače posjeduje, nije se baš razmahao kako inače zna, tako mi se čini.
Moguće da je i on šokiran na neki način, ne znam. Možda krivo učitavam, nemam pojma.

Mislim, ovo nitko nije očekivao. Kantu govana ne očekuješ svaki dan. Ovo je presedan.
Svakako će biti zanimljivo gledati reakcije, a ja sam se baš danas sjetila to što kažeš za Milanovića, šta bi bilo da su njega i je li on idući itd, otvara li ovo nove načine borbe protiv ljevičara i dokle to sve ide.

Da su ga ranili, bilo bi prebrutalno, onda bi čak i velika većina desničara morala priznati da je to barbarski čin (iako ih ovim vjerojatno precjenjujem), ovako većina sasvim otvoreno i slobodno gušta i time daje legitimitet i podstrek nekim budućim kantama, posve je moguće da ovo postane legitiman čin izražavanja barbarizma. Ili nešto slično tome.

I je, Tomić je baš idealna meta, dobro izabran. Mene čudi kako su se oni, desničari, tako brzo (ili se meni čini brzo) organizirali i krenuli punom artiljerijom, kako se to sve ubrzano događa i kako ne posustaju, kako vlada nemoć pred njihovim metodama. Ovo ciljanje na poniženje Tomića je odvratno perfidna metoda osim što je divljačka. Kao da je sama Markićka je naložila.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 23:46

Ne znam kaj Unda opet sere, pokušao sam pročitati, ali jednostavno nemam živaca. Undine bi postove trebalo nametnuti učenicima prvog razreda srednje škole, a onda onanirati dok se jadna djeca pate.

Ajd, ako je ntko drugi uspio skužiti: jel to Unda opravdava napad govnima?

Što se mene osobno tiče, da netko meni to napravi, bio bih mu u stanju zdrobiti sve jebene članke na prstima, pa nek drugi put kantu okači o čunu.
A sucu bih rekao da sam na neslanu šalu uzvratio neslanom šalom, uostalom, nisam mu napravio ništa ozbiljno - eno, na telki bila žena bez ruku koja zašiva gumbe. Pa molim vas, gospon sudac, kaj je vama...
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 23:48

Nemoj sad naljutit se i na mene, ali otkad tebi unda ide na živce? :misli: Mislim, vidim često u zadnje vrijeme neke iskre frcaju pa sam znatiželjna. :zubo: :nodens:

Ne opravdava. :)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 23:49

visekratni klon » wrote:Ah, pa znamo tko je Bolković i što su njemu ljevičari, tako da nije čudno što se ograđuje, bolkovićevskog preseravanja naravno ima u tekstu jer je pisan od Bolkovića, ali nema one kićenosti koju inače posjeduje, nije se baš razmahao kako inače zna, tako mi se čini.
Moguće da je i on šokiran na neki način, ne znam. Možda krivo učitavam, nemam pojma.

Mislim, ovo nitko nije očekivao. Kantu govana ne očekuješ svaki dan. Ovo je presedan.
Svakako će biti zanimljivo gledati reakcije, a ja sam se baš danas sjetila to što kažeš za Milanovića, šta bi bilo da su njega i je li on idući itd, otvara li ovo nove načine borbe protiv ljevičara i dokle to sve ide.

Da su ga ranili, bilo bi prebrutalno, onda bi čak i velika većina desničara morala priznati da je to barbarski čin (iako ih ovim vjerojatno precjenjujem), ovako većina sasvim otvoreno i slobodno gušta i time daje legitimitet i podstrek nekim budućim kantama, posve je moguće da ovo postane legitiman čin izražavanja barbarizma. Ili nešto slično tome.

I je, Tomić je baš idealna meta, dobro izabran. Mene čudi kako su se oni, desničari, tako brzo (ili se meni čini brzo) organizirali i krenuli punom artiljerijom, kako se to sve ubrzano događa i kako ne posustaju, kako vlada nemoć pred njihovim metodama. Ovo ciljanje na poniženje Tomića je odvratno perfidna metoda osim što je divljačka. Kao da je sama Markićka je naložila.
Ma, dobro je Tomić i prošo.
Šta misliš da mu se ta fašistička svinja bacila u zagrljaj?
Išao bi psihijatru da prestane s opsesivnim pranjem... :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 25 Feb 2014, 00:00

visekratni klon » wrote:Nemoj sad naljutit se i na mene, ali otkad tebi unda ide na živce? :misli: Mislim, vidim često u zadnje vrijeme neke iskre frcaju pa sam znatiželjna. :zubo: :nodens:

Ne opravdava. :)
Na živce mi idu svi oni koji puno seru, a ne kažu ništa.
Unda nije nikakav endem po tom pitanju.
Neki put se i patim s njegovim plahtama kad je u pitanju poluzajebancija, ali ne volim taj stil kad se od čovjeka traži da jasno izrazi svoj stav.
Ono, pederski je.
Ili seri - ili marš sa školjke!
visekratni klon

Post 25 Feb 2014, 00:03

judolino » wrote: Ma, dobro je Tomić i prošo.
Šta misliš da mu se ta fašistička svinja bacila u zagrljaj?
Išao bi psihijatru da prestane s opsesivnim pranjem... :rofl:
Misliš na tog koji je hitnuo kantu ili ovog drugog, autora teksta? :rofl:
judolino wrote: Na živce mi idu svi oni koji puno seru, a ne kažu ništa.
Unda nije nikakav endem po tom pitanju.
Neki put se i patim s njegovim plahtama kad je u pitanju poluzajebancija, ali ne volim taj stil kad se od čovjeka traži da jasno izrazi svoj stav.
Ono, pederski je.
Ili seri - ili marš sa školjke!
A tako. Mislila sam da je nešto novo, neki sukob, ma i ja guram nos gdje mu nije mjesto. :brukica:

Margaritin potpis. :ckzubo:
Splenda

Post 25 Feb 2014, 00:09

oooh, vidim, spominjali ste se mene. :o :cerek:
visekratni klon

Post 25 Feb 2014, 00:13

Jesmo, unda te tražio da smisliš naziv revoluciji. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 25 Feb 2014, 00:24

..di je? ..jel smislja? :D
visekratni klon

Post 25 Feb 2014, 00:26

A jebote. :rofl: :rofl: Valjda smišlja. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 25 Feb 2014, 00:27

visekratni klon » wrote:
Misliš na tog koji je hitnuo kantu ili ovog drugog, autora teksta? :rofl:
Ma zapravo sam mislio na markićku, al kad bolje pogledaš - isti drek, drugo pakovanje...
..a unda
Undaminator

Post 25 Feb 2014, 00:30

visekratni klon » wrote:A jebote. :rofl: :rofl: Valjda smišlja. :D
..znas da me malo cak strah sta bi ona mogla smislit.. :D
visekratni klon

Post 25 Feb 2014, 00:32

judolino » wrote:Ma zapravo sam mislio na markićku, al kad bolje pogledaš - isti drek, drugo pakovanje...
Aaa, Markićka. :rofl: :rofl: :mama:
visekratni klon

Post 25 Feb 2014, 00:33

..a unda » wrote: ..znas da me malo cak strah sta bi ona mogla smislit.. :D
Ma daj? Mene strah samo slika. :crying:
:rofl:
miky0
ST Leader

Post 25 Feb 2014, 09:00

Euklid » wrote:
najradije bih napisao sdp=hdssb