O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:47

Beau » wrote:Trkeljanje mu je zadnje utociste. Nigdje ga se ne postuje kao ovdje :zubo:
Regaj se Zoki :cheer: :cerek:

Beau

Post 23 Feb 2014, 19:47

visekratni klon wrote:Ne znam di da ovo prokomentiram pa ću ovdje http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/antu-t ... 24764.html

Doduše, bolje da vam ne dajem ideje. :facepalm:
A sta rec :ne zna:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Feb 2014, 19:48

visekratni klon » wrote:Pa da dva tako kršna i entuzijastična momka nisu u stanju okupiti toliko. Kuda ide ovaj svijet. To je sve Zoki kriv.
..ma ne oni, pitala si za indeks. ali, moze i ovako.. njih dvoje i indeksa, dvesta miljuna.. :D
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:49

..a unda » wrote: ..ma ne oni, pitala si za indeks. ali, moze i ovako.. njih dvoje i indeksa, dvesta miljuna.. :D
Ah, dekoncentrirana sam danas, da, da, indeks, ali i oni.
Jedna duša jedno tijelo, kako ono ide. Dvije duše jedno tijelo. :misli:
Beau wrote: A sta rec :ne zna:
Sjetila sam se Splende sad. :rofl: :rofl:
Beau

Post 23 Feb 2014, 19:53

Fakat, splenda :eek: :lol:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 19:55

Beau » wrote:Fakat, splenda :eek: :lol:
Ili joj je netko ukrao ideju ili... nešto je nema ovih dana, dođe samo navečer, kao uči, ne znam ja, ne znam. :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:01

visekratni klon » wrote:Ne znam di da ovo prokomentiram pa ću ovdje http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/antu-t ... 24764.html

Doduše, bolje da vam ne dajem ideje. :facepalm:
split je to, split.. :zubo:

ali, vec godinama pisu kolumne..grafite.. gralumne(?) po splitskim zidovima o tomicu, dezulovicu i ekipi.
..i nije pomoglo. sad ih se zaliva kantom govana.. i nece pomoc. pa ce onda ic jos koja kanta. nece ni to pomoc.
sta dalje, sta? aj, reci.. kako rijesit te probleme? ..ili, kako ih se rijesit. :zubo:

ali, ajd..eto, mozemo se svi sad zgrazat i zgrazat nad zgrazanjima, ali onako, ne mogu rec da mi nije to zanimljivo i da ne bih volio da sam to vidio. :D
i gore stvari..u smislu takvih prica i dogadjaja su se po splitu dogadjale. eto, to je sad docekalo tomica, on je onako, relativno atraktivan cilj, nekom potpunom anonimusu ne bi to imalo smisla napravit, a i nije bas nesto opasan, ono..da ce trcat za tobom i pretuc te.. :D
..tako da je taj koji je to napravio, dobro znao sto radi, ai ocito je tu bilo nekog predumisljaja, neke organizacije, plana, nesto takvog.. mislim, treba tu kantu i napunit donekle.. :D

utoliko bih volio znat o kome se radi, jel to cisti neuroticni ispad ili je tu nesto negdje tinjalo neko vrijeme i kao da je u splitu tesko nac nekog koga mos nagovorit na slicnu akciju, reakciju, stogod.. :kokice:
enivej, mislim da je taj neki cilj u lokalnim okvirima ispunjen, taj ce se dogadjaj sigurno jos neko vrijeme prepricavati,a tomic je ono, jel.. obiljezen us nplitu, tj lakse nu je bilo odat splitom i trpit svakakve nazive i pogrde, ali sad.. pa njegova ce ga ekipa utorkaska prva zajebavat.. :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:08

..na indeksu nista o tomicu. :kokice: ..treba provjerit, ako nema na indeksu pitanje jel se to uopce dogodilo? :kokice:
visekratni klon

Je Split je, baš zato je nekako ajme majko jer izgleda da je odnio vrag šalu. Počelo se govnima itat. Nemetaforičkim.
A je, zajebavat će ga, komičnu notu ima iako je svinjarija. Mislim, paz ti to, ideš negdje i zaliju te govnima, dotle je došlo.
Znači da su se i notorne budaletine okuražile da mogu doslovno govna bacat na ekipu koju smatraju nepoželjnom.

U govnima smo, šta da kažem.
visekratni klon

..a unda » wrote:..na indeksu nista o tomicu. :kokice: ..treba provjerit, ako nema na indeksu pitanje jel se to uopce dogodilo? :kokice:
:rofl: :rofl:

Na fhr se već komentira. :rofl:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 20:12

Gledam ovaj svoj potpis pa se sjetim guste magle pa čini mi se da nas umjesto magle čekaju-govna. Splenda je predvidjela trend. :tuzni:

Boj se ovna, boj se govna...
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:13

visekratni klon » wrote:Je Split je, baš zato je nekako ajme majko jer izgleda da je odnio vrag šalu. Počelo se govnima itat. Nemetaforičkim.
A je, zajebavat će ga, komičnu notu ima iako je svinjarija. Mislim, paz ti to, ideš negdje i zaliju te govnima, dotle je došlo.
Znači da su se i notorne budaletine okuražile da mogu doslovno govna bacat na ekipu koju smatraju nepoželjnom.

U govnima smo, šta da kažem.
..jesmo, sta da kazem.. :zubo:

..u splitu se uvijek sve predoslovno shvacalo. odatle i jest ta splitska zajebancija. :D

..ma nije bas to prvi put da se dogadja i ne prvi put u splitu, sigurno bi se nasao netko ko bi se neceg slicnog sjetio, ali.. sad je, mislim, ipak neka razlika.
nije mi to toliko simbol da smo u govnima nekim, koliko mi je to simbol kretanja unatrag prema nekim tim vjekovima i dobima kad je bilo normalno istrest takvu kantu na ulicu.. kroz prozor, pa onda, eto i po nekome.
..dakle, prije mi je to simbol, pazi di odas, nikad ne znas sta te moze snac.. :kokice:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 20:16

..a unda » wrote: nije mi to toliko simbol da smo u govnima nekim, koliko mi je to simbol kretanja unatrag prema nekim tim vjekovima i dobima kad je bilo normalno istrest takvu kantu na ulicu.. kroz prozor, pa onda, eto i po nekome.
E, da, to. Fini svijet, nema šta. Markićka nas je prvo proljevala mjesecima mentalnim izmetom i sad eto, praktične posljedice.
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 20:17

Ma kako nema na indeksu, evo kaže neki srpski medij: Tomić kaže da ne zna ko bi mogao biti taj momak, ali je siguran da o njemu nije pisao, preneo je hrvatski portal Index.hr.
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:18

visekratni klon » wrote:Gledam ovaj svoj potpis pa se sjetim guste magle pa čini mi se da nas umjesto magle čekaju-govna. Splenda je predvidjela trend. :tuzni:

Boj se ovna, boj se govna...
pa ako je predvidjela, splenda je pametno predvidjela. i to mi daje ideju jednu..

..naime, ako dodje do te neke..stalije..bune, kvazirevolucije, neredica nekih, a vec imamo citav niz i pakiranje od narancastih, jogurt revolucija do barsunastih, proljecarskih itd, predlazem da se ti dogadjaji, ako budu ovdje..nazovu govnastom revolucijom.. govnarskom revolucijom..sagovnjenom, ne znam, tako ne kako.

ili ovo, ovo..ovo mozda ne bi bilo lose.. sasrana revolucija. ili..samosasrana :D

..di je splenda, ona bi sigurno imala dobrih ideja za nazive.. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:21

..litavicka revolucija?

ili, kako je hrvatsko proljece vec zauzeto, onda.. slicno.. hrvatski proljev? :kokice:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 20:21

..a unda » wrote: pa ako je predvidjela, splenda je pametno predvidjela. i to mi daje ideju jednu..

..naime, ako dodje do te neke..stalije..bune, kvazirevolucije, neredica nekih, a vec imamo citav niz i pakiranje od narancastih, jogurt revolucija do barsunastih, proljecarskih itd, predlazem da se ti dogadjaji, ako budu ovdje..nazovu govnastom revolucijom.. govnarskom revolucijom..sagovnjenom, ne znam, tako ne kako.

ili ovo, ovo..ovo mozda ne bi bilo lose.. sasrana revolucija. ili..samosasrana :D

..di je splenda, onba bi sigurno imala dobrih ideja za nazive.. :zubo: :D
Govnarska revolucija, da. Govnima do boljeg sutra. :S
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:22

visekratni klon » wrote:Ma kako nema na indeksu, evo kaže neki srpski medij: Tomić kaže da ne zna ko bi mogao biti taj momak, ali je siguran da o njemu nije pisao, preneo je hrvatski portal Index.hr.
..a nema. eno, nema. valjda su samo nakratko objavili, ali imali su vaznijih novih vijesti, tako da.. :zubo: :D
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 20:23

..a unda » wrote:..litavicka revolucija?

ili, kako je hrvatsko proljece vec zauzeto, onda.. slicno.. hrvatski proljev? :kokice:
:lol:

Hrvatski govnari. Izmetari. Krogovnari. Hrvatsko proljevće (ovo proljevće je splendin izraz inače).
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

visekratni klon wrote:Strašno. :ckzubo:
Sad mi je zao da smo ga toliko blatili... :tuzni:
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

..a unda » wrote: ..a nema. eno, nema. valjda su samo nakratko objavili, ali imali su vaznijih novih vijesti, tako da.. :zubo: :D
Treba izlit na Zokija koju kantu, šta će. :D
..a unda
Undaminator

visekratni klon » wrote:
Govnarska revolucija, da. Govnima do boljeg sutra. :S
..sloboda govnima! :usama: :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:25

visekratni klon » wrote:
:lol:

Hrvatski govnari. Izmetari. Krogovnari. Hrvatsko proljevće (ovo proljevće je splendin izraz inače).
..mogu zamislit vijesti na sienenu, brejkin njuz.. izmetari podizu barikade od govana na trgu bana jelacica! :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 20:26

visekratni klon » wrote:
Treba izlit na Zokija koju kantu, šta će. :D
..nemoj tako, oni se time ne bave. :D
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 20:27

..a unda » wrote: ..mogu zamislit vijesti na sienenu, brejkin njuz.. izmetari podizu barikade od govana na trgu bana jelacica! :D
:rofl: :rofl: :rofl:

U Hrvatskoj govna dostižu nezapamćene brojke. Odaziv izmetom nikad nije bio veći. Svaki građanin je dao svoj doprinos revoluciji.
  • Information