O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Feb 2014, 23:53

visekratni klon » wrote:Btw, ste čuli ono o kamionu i biciklu? :rofl:
Da cujem :cerek:

miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 23:58

visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 00:00

miky0 » wrote:
Markicka kamion, a on bickl :misli:
I, gdje ćete se ukrcati? Čekam planove, akcijske točke... :ceka:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 00:06

visekratni klon » wrote:
I, gdje ćete se ukrcati? Čekam planove, akcijske točke... :ceka:
A ako jos nisi svatila, mi smo ti na suprotnim stranama, vi esdepeovci i hadezeovci, svi od milja zvani kradezeovci s jedne strane, a ja i euklid s druge strane :lol:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 00:09

miky0 » wrote:
A ako jos nisi svatila, mi smo ti na suprotnim stranama, vi esdepeovci i hadezeovci, svi od milja zvani kradezeovci s jedne strane, a ja i euklid s druge strane :lol:
Ma dobro, ali nije valjda da nemate plan kako izvući zemlju, a toliko ste postova napisali, ne izvlači se sad. Što ćete poduzeti?
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Feb 2014, 00:11

visekratni klon » wrote:
Ma dobro, ali nije valjda da nemate plan kako izvući zemlju, a toliko ste postova napisali, ne izvlači se sad. Što ćete poduzeti?
..golu istinu i metak zvan ceznja.. :zubo: :D
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 00:13

visekratni klon » wrote:
Ni ti ne citas s razumjevanjem :misli:

Nacionaizacija, lustracija, goli otok, kaznjenicka bojna, suspenzija ustava, izlazak iz EUa, vracanje svih ukradenih miljardi sa stranih racuna, itd... :S
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 00:14

..a unda » wrote: ..golu istinu i metak zvan ceznja.. :zubo: :D
:rofl:
miky0 wrote:

Nacionaizacija, lustracija, goli otok, kaznjenicka bojna, suspenzija ustava, izlazak iz EUa, vracanje svih ukradenih miljardi sa stranih racuna, itd... :S
Čitam ja, ja te pitam kako ćete to poduzeti, koji su vam koraci, planovi?
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 00:18

visekratni klon » wrote:
:rofl:

Čitam ja, ja te pitam kako ćete to poduzeti, koji su vam koraci, planovi?
Jednostavno. Pozovemo u radnu akciju 400 000 nezaposlenih, i sredimo u 3 smjene ovu drzavu u red.

I pritom koristim ovu prigodu, te se ovim putem zahvaljujem kradezeovcima na ovoikom broku gladnih vojnika :giggle: :lol:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 00:19

miky0 » wrote:

..jel ti sebe smatras nekim kako ono.. kako se kaze.. ljevicarem? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 00:20

miky0 » wrote:
Jednostavno. Pozovemo u radnu akciju 400 000 nezaposlenih, i sredimo u 3 smjene ovu drzavu u red.

I pritom koristim ovu prigodu, te se ovim putem zahvaljujem kradezeovcima na ovoikom broku gladnih vojnika :giggle: :lol:
ko pozove? oces i ti ic kao zaposlen? a ko ce radit? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 00:21

..a unda » wrote: ..jel ti sebe smatras nekim kako ono.. kako se kaze.. ljevicarem? :kokice:
Nebitno, dalje :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 00:23

..a unda » wrote: ko pozove? oces i ti ic kao zaposlen? a ko ce radit? :kokice:
Ma kakav rad nakon uspjeha linca :misli: :ne zna:

Svi koji vjerujemo u konacan uspjeh ove drzave ce sudjelovat u oporavku iste :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 00:26

miky0 » wrote:
Nebitno, dalje :ne zna:
pa nije bas nebitno, ali kako oces. ono sto si naveo je hardkor desnicarenje. :kokice:

jel nebitno i kako stojis s posvajanjem djece od strane homoseksualaca? ne bi trebalo bit problema tu, jel tako? kao ni gej brakovi, naravno? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 00:28

miky0 » wrote:
Ma kakav rad nakon uspjeha linca :misli: :ne zna:

Svi koji vjerujemo u konacan uspjeh ove drzave ce sudjelovat u oporavku iste :cerek:
kakav je to konacan uspjeh? :kokice: ..jel tebi bitnija drzava ili ti? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 00:34

..a unda » wrote: pa nije bas nebitno, ali kako oces. ono sto si naveo je hardkor desnicarenje. :kokice:

jel nebitno i kako stojis s posvajanjem djece od strane homoseksualaca? ne bi trebalo bit problema tu, jel tako? kao ni gej brakovi, naravno? :kokice:
Pa jeli toliko nejasno da kad kazem da poslin sranja sa ljevice dolaze zakoni desnice? Pa to sam vec na ovoj temi govorio. Ali ako bas inzistiras, u ovom trenutku cvrsto vjerujem da dolazi nesto iznad ljevice/desnice, kao nekakav udruzeni pokret, i slobodno ga mozemo nazvat nacionalsocijalizam (pa prije par dana sam i rekao da cu osnovat taj pokret :cerek: ), tako da si u vidjenom ipak u pravu, samo sto zaboravljas da nacionalizacija ipak pripada drustvu ili socijalnom sistemu :durica:

Sto islim o homosexualnosti, nista, nek se ljudi zene, a nek struka procjeni jesu li sposobni za odgajanje djece (imam osobni stav, ali ga necu ovim putem prezentirat :cerek: )
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 00:39

miky0 » wrote:
Pa jeli toliko nejasno da kad kazem da poslin sranja sa ljevice dolaze zakoni desnice? Pa to sam vec na ovoj temi govorio. Ali ako bas inzistiras, u ovom trenutku cvrsto vjerujem da dolazi nesto iznad ljevice/desnice, kao nekakav udruzeni pokret, i slobodno ga mozemo nazvat nacionalsocijalizam (pa prije par dana sam i rekao da cu osnovat taj pokret :cerek: ), tako da si u vidjenom ipak u pravu, samo sto zaboravljas da nacionalizacija ipak pripada drustvu ili socijalnom sistemu :durica:

Sto islim o homosexualnosti, nista, nek se ljudi zene, a nek struka procjeni jesu li sposobni za odgajanje djece (imam osobni stav, ali ga necu ovim putem prezentirat :cerek: )
koja ljevica? esdepe ti je od prije pola sata ljevica?

samo ti osnivaj nacionalsocijalizam, daleko ces.. :kokice:

sta sad struka, pusti struku.. osim toga, vidim da se u svasta razumijes. da me zanima misljenje strucnjaka, pitao bih strucnjake.. tebe pitam, slobodno prezentiraj sto god oces, ako oces.. :kokice:

di je euklid nestao? :zubo:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 00:40

Uplašio se mikijevog plana pa dok može uteče. :D

Baš sad kad je napeto, meni se spava. A jebiga. Plahtujte, čitat ću ujutro. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 01:14

..a unda » wrote:
koja ljevica? esdepe ti je od prije pola sata ljevica?
Ma to je kvazi ljevica, kurac od ovce, nista bitno spomena :cerek:
..a unda » wrote:
samo ti osnivaj nacionalsocijalizam, daleko ces.. :kokice:
Ma to ja tako kazem, kad malo puknem :cerek:
..a unda » wrote:
sta sad struka, pusti struku.. osim toga, vidim da se u svasta razumijes. da me zanima misljenje strucnjaka, pitao bih strucnjake.. tebe pitam, slobodno prezentiraj sto god oces, ako oces.. :kokice:
Ma ne razumin se ja u nista :cerek: ja samo glasno komentiram zivot oko mene :cerek: a kad vec pitas, eto, omogucio bi im zenidbu, ali mi nije ok da i odgajaju dicu :ne zna: to istina ne zasluzuju ni neki hetero-roditelji, ali to sad ionako nije ni bitno.
..a unda » wrote:
di je euklid nestao? :zubo:
Umorili ste ga, covik je isa napunit baterije za sutrasnji okrsaj s vama :giggle: :lol:
Beau

Post 23 Feb 2014, 08:49

miky0 wrote:
Ovo je laz ili neznanje.

Niti je SDP lijevica, niti u drzavi imamo pravu ljevicu. Jedina parlamentarna koliko-toliko ljevica u RH jesu laburisti.

Zaista u drzavi, medju gradjanima postoje ljievi glasaci, ali su izmanipulirani, te njihovi glasovi idu stranci koja sa socijaldemokracijom nema ni najmanje veze.

hdz, vjeoravali ili ne, je lijevija stranka od zokijevih, stvarajuci pun kurac umirovljenika, i vojsku parazita drzavnom proracunu. To radi ljevica. Kvazi ljevica, to su ovi zokijevi, od svih nad radi socijalne slucajeve, a to socijalisti NE RADE!

Probudite se, zemlja vas zove :lol:
Kad kazem ljevica mislim na ono sto se kod nas kolokvijalno smatra ljevicom. :rolleyes:
Lesar? Ne ocekujem od njega puno, nije kalibar :o
Iako, laburistima je ovo sad idealna prilika.
Beau

Post 23 Feb 2014, 08:56

Whereabout wrote:
Ovo "kritički osvrt" se odnosi na današnji tekst s izjavama forumaša, neki drugi ili općenito? Ako je općenito, bismo li to mogli nekako rastaviti na proste faktore u smislu nekih dokaza za tvrdnju?
Mislim opcenito, na mok ukupni dojam. Plus i taj clanak i njegov naslov uzet iz komentara debila smatram tipicnim za to o cemu pricam.Nemam dokaza, jer da sad clanak po clanak analiziramo, svaki sam za sebe bi se mogao racionalizirati. Pod ukupan dojam ulazi i dojam o babicu kao osobi koji imam od samih pocetaka.
Da, povrsno, sami osjecaji i subjektivni dojmovi, nidje linkovlja i dokaza :o
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 11:35

Beau » wrote:Lesar? Ne ocekujem od njega puno, nije kalibar :o
Ajmo sad malo prosirit temu na usporedbu lesara i zokija.

Po cemu to zoki zasluzuje novi mandat, i po cemu je to kalibar?

Po cemu to lesar ne zasluzuje mandat, i po cemu nije kalibar? :ne zna:
Tea Tree

Post 23 Feb 2014, 12:27

Beau » wrote: Mislim opcenito, na mok ukupni dojam. Plus i taj clanak i njegov naslov uzet iz komentara debila smatram tipicnim za to o cemu pricam.Nemam dokaza, jer da sad clanak po clanak analiziramo, svaki sam za sebe bi se mogao racionalizirati. Pod ukupan dojam ulazi i dojam o babicu kao osobi koji imam od samih pocetaka.
Da, povrsno, sami osjecaji i subjektivni dojmovi, nidje linkovlja i dokaza :o
Upravo ovo je slučaj i kod mene.
karambol

Post 23 Feb 2014, 12:33

Ljudi su toliko jednostavni i toliko teže ispunjenju svojih trenutnih potreba, da obmanjivaču nikada neće nestati metoda za njihovo obmanjivanje.

:zubo:

Može se on zvati Lesar, Mesar, apotekar....svejedno je. :zubo:
  • Information