Da cujemvisekratni klon » wrote:Btw, ste čuli ono o kamionu i biciklu?

Markicka kamion, a on bickl
I, gdje ćete se ukrcati? Čekam planove, akcijske točke...
A ako jos nisi svatila, mi smo ti na suprotnim stranama, vi esdepeovci i hadezeovci, svi od milja zvani kradezeovci s jedne strane, a ja i euklid s druge strane
Ma dobro, ali nije valjda da nemate plan kako izvući zemlju, a toliko ste postova napisali, ne izvlači se sad. Što ćete poduzeti?miky0 » wrote:
A ako jos nisi svatila, mi smo ti na suprotnim stranama, vi esdepeovci i hadezeovci, svi od milja zvani kradezeovci s jedne strane, a ja i euklid s druge strane
..golu istinu i metak zvan ceznja..visekratni klon » wrote:
Ma dobro, ali nije valjda da nemate plan kako izvući zemlju, a toliko ste postova napisali, ne izvlači se sad. Što ćete poduzeti?
Ni ti ne citas s razumjevanjemvisekratni klon » wrote:
Ma dobro, ali nije valjda da nemate plan kako izvući zemlju, a toliko ste postova napisali, ne izvlači se sad. Što ćete poduzeti?
Čitam ja, ja te pitam kako ćete to poduzeti, koji su vam koraci, planovi?miky0 wrote:
Ni ti ne citas s razumjevanjem![]()
Nacionaizacija, lustracija, goli otok, kaznjenicka bojna, suspenzija ustava, izlazak iz EUa, vracanje svih ukradenih miljardi sa stranih racuna, itd...![]()
Jednostavno. Pozovemo u radnu akciju 400 000 nezaposlenih, i sredimo u 3 smjene ovu drzavu u red.
..jel ti sebe smatras nekim kako ono.. kako se kaze.. ljevicarem?miky0 » wrote:
Ni ti ne citas s razumjevanjem![]()
Nacionaizacija, lustracija, goli otok, kaznjenicka bojna, suspenzija ustava, izlazak iz EUa, vracanje svih ukradenih miljardi sa stranih racuna, itd...
ko pozove? oces i ti ic kao zaposlen? a ko ce radit?miky0 » wrote:
Jednostavno. Pozovemo u radnu akciju 400 000 nezaposlenih, i sredimo u 3 smjene ovu drzavu u red.
I pritom koristim ovu prigodu, te se ovim putem zahvaljujem kradezeovcima na ovoikom broku gladnih vojnika![]()
Ma kakav rad nakon uspjeha linca..a unda » wrote: ko pozove? oces i ti ic kao zaposlen? a ko ce radit?
pa nije bas nebitno, ali kako oces. ono sto si naveo je hardkor desnicarenje.
Pa jeli toliko nejasno da kad kazem da poslin sranja sa ljevice dolaze zakoni desnice? Pa to sam vec na ovoj temi govorio. Ali ako bas inzistiras, u ovom trenutku cvrsto vjerujem da dolazi nesto iznad ljevice/desnice, kao nekakav udruzeni pokret, i slobodno ga mozemo nazvat nacionalsocijalizam (pa prije par dana sam i rekao da cu osnovat taj pokret..a unda » wrote: pa nije bas nebitno, ali kako oces. ono sto si naveo je hardkor desnicarenje.![]()
jel nebitno i kako stojis s posvajanjem djece od strane homoseksualaca? ne bi trebalo bit problema tu, jel tako? kao ni gej brakovi, naravno?
koja ljevica? esdepe ti je od prije pola sata ljevica?miky0 » wrote:
Pa jeli toliko nejasno da kad kazem da poslin sranja sa ljevice dolaze zakoni desnice? Pa to sam vec na ovoj temi govorio. Ali ako bas inzistiras, u ovom trenutku cvrsto vjerujem da dolazi nesto iznad ljevice/desnice, kao nekakav udruzeni pokret, i slobodno ga mozemo nazvat nacionalsocijalizam (pa prije par dana sam i rekao da cu osnovat taj pokret), tako da si u vidjenom ipak u pravu, samo sto zaboravljas da nacionalizacija ipak pripada drustvu ili socijalnom sistemu
![]()
Sto islim o homosexualnosti, nista, nek se ljudi zene, a nek struka procjeni jesu li sposobni za odgajanje djece (imam osobni stav, ali ga necu ovim putem prezentirat)
Ma to je kvazi ljevica, kurac od ovce, nista bitno spomena..a unda » wrote:
koja ljevica? esdepe ti je od prije pola sata ljevica?
Ma to ja tako kazem, kad malo puknem
Ma ne razumin se ja u nista..a unda » wrote:
sta sad struka, pusti struku.. osim toga, vidim da se u svasta razumijes. da me zanima misljenje strucnjaka, pitao bih strucnjake.. tebe pitam, slobodno prezentiraj sto god oces, ako oces..![]()
Umorili ste ga, covik je isa napunit baterije za sutrasnji okrsaj s vama
Kad kazem ljevica mislim na ono sto se kod nas kolokvijalno smatra ljevicom.miky0 wrote:
Ovo je laz ili neznanje.
Niti je SDP lijevica, niti u drzavi imamo pravu ljevicu. Jedina parlamentarna koliko-toliko ljevica u RH jesu laburisti.
Zaista u drzavi, medju gradjanima postoje ljievi glasaci, ali su izmanipulirani, te njihovi glasovi idu stranci koja sa socijaldemokracijom nema ni najmanje veze.
hdz, vjeoravali ili ne, je lijevija stranka od zokijevih, stvarajuci pun kurac umirovljenika, i vojsku parazita drzavnom proracunu. To radi ljevica. Kvazi ljevica, to su ovi zokijevi, od svih nad radi socijalne slucajeve, a to socijalisti NE RADE!
Probudite se, zemlja vas zove
Mislim opcenito, na mok ukupni dojam. Plus i taj clanak i njegov naslov uzet iz komentara debila smatram tipicnim za to o cemu pricam.Nemam dokaza, jer da sad clanak po clanak analiziramo, svaki sam za sebe bi se mogao racionalizirati. Pod ukupan dojam ulazi i dojam o babicu kao osobi koji imam od samih pocetaka.Whereabout wrote:
Ovo "kritički osvrt" se odnosi na današnji tekst s izjavama forumaša, neki drugi ili općenito? Ako je općenito, bismo li to mogli nekako rastaviti na proste faktore u smislu nekih dokaza za tvrdnju?
Ajmo sad malo prosirit temu na usporedbu lesara i zokija.Beau » wrote:Lesar? Ne ocekujem od njega puno, nije kalibar
Upravo ovo je slučaj i kod mene.Beau » wrote: Mislim opcenito, na mok ukupni dojam. Plus i taj clanak i njegov naslov uzet iz komentara debila smatram tipicnim za to o cemu pricam.Nemam dokaza, jer da sad clanak po clanak analiziramo, svaki sam za sebe bi se mogao racionalizirati. Pod ukupan dojam ulazi i dojam o babicu kao osobi koji imam od samih pocetaka.
Da, povrsno, sami osjecaji i subjektivni dojmovi, nidje linkovlja i dokaza
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests