a eto, sta ti rec..u pravu si jebiga..Euklid » wrote:
Šta je undice?
Sad te sram dojučerašnjih Zokinih izjava?
E, tako ćeš se sutra sramit ovih današnjih
Treba samo pričekati da ti dođe do mozga
![]()
![]()
O vladi Zokija M.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Šta šta će sutra reć?
Pa sutra će reć da je Linić korumpiran i da će se njime pozabaviti institucije jer takvima nema mjesta u ezdepeu i da se on baš zbog takvih počeo bavit politikom.
Ajmeeeeeeeeee
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Jel što govorio kad o Tuđmanu? Ajde, izvuci što više, nisu vremena za zajebanciju.Euklid » wrote:
Ma to samo za one koji se kuže u politiku ko Mara u krivi q pa kažu da je Bernardić Bandićev čovjek.
Čisto da se prisjete šta je Zoka do jučer govorio o Bandiću
![]()
![]()
ne znam. mislim, ne znam, nisam pametan. treba njih dva pitat, oni znaju sta ce bit. vjerojatno ce rec da ce ova vlada izgubit izbore. ako ne sljedece, neke sigurno oce. i u pravu su, u pravu..
amo ih pitat sta ce bit. oni znaju. oni. znaju.
mozda ima sta na indeksu?visekratni klon » wrote:
Jel što govorio kad o Tuđmanu? Ajde, izvuci što više, nisu vremena za zajebanciju.
- Euklid
- old school
Ma nisam. Nemam šta bit u pravu ili krivu...a unda » wrote: a eto, sta ti rec..u pravu si jebiga..
Samo citiram neke stare izjave...
kako mislis stare? ja mislio da su od jucer.
imas jos sta za citirat. svasta ti znas. bernardic pametan, karakteran, ne radi kompromise, nema veze sa bandicem? imas prav, imas prav..
- Euklid
- old school
Nu:visekratni klon » wrote:
Jel što govorio kad o Tuđmanu? Ajde, izvuci što više, nisu vremena za zajebanciju.
'Kriteriji su bili jasni, predsjednik Tuđman je znao što radi zato nemojte raditi budalu, on nije bio ishlapljeli i izbezumljeni starac', kazao je Milanović.
uzas. ako ovo nije za ostavku, ne znam sta je.Euklid » wrote: Nu:
'Kriteriji su bili jasni, predsjednik Tuđman je znao što radi zato nemojte raditi budalu, on nije bio ishlapljeli i izbezumljeni starac', kazao je Milanović.
bas me zanima kome je on to rekao, kad i zasto?
-
visekratni klon
Bože tebe, ti bi i detalje. Al ti nije jasno, ništa ti i dalje nije jasno?..a unda » wrote: uzas. ako ovo nije za ostavku, ne znam sta je.
- Euklid
- old school
Zaš bi bilo za ostavku kad sadašnji predsjednik hdz-a govori pohvalno o bivšem predsjedniku kradezea?..a unda » wrote: uzas. ako ovo nije za ostavku, ne znam sta je.
..ne, ne..otvaraju mi se pomalo spoznaje. svjestan sam da mi se sve ne moze rec odmah, nego treba to malo izdvojit iz konteksta, dozirat.
valjda cu doc do te razine kad budem spreman i za tu spoznaju..
pa ne znam. pitas me ono sta ne znam. valjda bi bilo za ostavku. za nesto mora bit. o necem se mora radit, a ja ne razumijem o cemu.Euklid » wrote:
Zaš bi bilo za ostavku kad sadašnji predsjednik hdz-a govori pohvalno o bivšem predsjedniku kradezea?![]()
![]()
![]()
od jucer? aaa, pa..kako..pa zamisli ti sta to prica nas premijer, zamisli.. zamisli ti koji je to, a?
eto, da mi ti nisi na to skrenuo paznju, bio bih jadan u zabludi.
..i? sto nam je cinit? reci, sto?
-
Whereabout
Ovo "kritički osvrt" se odnosi na današnji tekst s izjavama forumaša, neki drugi ili općenito? Ako je općenito, bismo li to mogli nekako rastaviti na proste faktore u smislu nekih dokaza za tvrdnju? Naravno da se inače sastoji i od obračuna sa SDP-om, ali je li to bitno ako su osvrti ipak kritički odnosno zadovoljavaju kriterije? Imamo li neki primjer "kritičkog" koje nije ujedno i obračun, ili je sad većina medija u sukobu i s agendom?Beau » wrote:
Ako miki i euklid poricu da se indexov 'kriticki osvrt' sastoji i od obracuna sa sdpom, onda su ili slijepi ili se prave blesavi.
.
vecina medija ce pisat ono sto ce privuc reklame. osim ako se ne radi o napoleonu. ali to su bila ona vremena..Whereabout » wrote:
Ovo "kritički osvrt" se odnosi na današnji tekst s izjavama forumaša, neki drugi ili općenito? Ako je općenito, bismo li to mogli nekako rastaviti na proste faktore u smislu nekih dokaza za tvrdnju? Naravno da se inače sastoji i od obračuna sa SDP-om, ali je li to bitno ako su osvrti ipak kritički odnosno zadovoljavaju kriterije? Imamo li neki primjer "kritičkog" koje nije ujedno i obračun, ili je sad većina medija u sukobu i s agendom?
-
visekratni klon
Ja nisam sigurna da ću doći do te razine prije izbora...a unda » wrote: ..ne, ne..otvaraju mi se pomalo spoznaje. svjestan sam da mi se sve ne moze rec odmah, nego treba to malo izdvojit iz konteksta, dozirat.
valjda cu doc do te razine kad budem spreman i za tu spoznaju..
ne znam. treba vidjet sto ce njih dvojica rec da treba.visekratni klon » wrote:
Ja nisam sigurna da ću doći do te razine prije izbora.Možda da se učlanimo u laburiste?
A zakaj se zovu tak stranjski? Kaj im je to labudristi? Lapuristi? To su neki turisti? Ili se zalažeju za turizam? Da nam i vu zagorju i međimurju dolaziju čehi i poljaki?
Kaj oni pravzaprav hočeju???
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Ne znam. Miki zna.karambol » wrote:
A zakaj se zovu tak stranjski? Kaj im je to labudristi? Lapuristi? To su neki turisti? Ili se zalažeju za turizam? Da nam i vu zagorju i međimurju dolaziju čehi i poljaki?
Kaj oni pravzaprav hočeju???

-
- Information
-