O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Feb 2014, 18:20

visekratni klon » wrote: Ja bih htjela odgovoriti na ono o nezaposlenosti Mikiju:

Hadeze :cheer:
Imas samo nekoliko upisa gore, popis nezaposlenosti, pa kad ga proucis, slobodna si ostavit komentar :cerek:

Edit: na prosloj stranici

visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 18:20

miky0 » wrote:
Imas samo nekoliko upisa gore, popis nezaposlenosti, pa kad ga proucis, slobodna si ostavit komentar :cerek:
Dobro.

:raspa:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2014, 18:31

miky0 » wrote:
Ma nisam zadovoljan sam sa sobom, triba sam se naguzit zokiju, i mozda bi bija barem umisto onog tukca iz obrtnistva :cerek:

A ocemo li u buducnost, ovisi o partijskim upisima :bicedobro:
..sudeci po tvojim upisima, nece bit dobro, ali nece bit ni lose..tj jos jedno dvije generacije ce se ovdje odat kroz blato i memlu, prezivit se ce i prezivljavat, a zivjet.. a cuj, ko zna vise sta je zivot. :D

pa vidi se da nisi zadovoljan sobom i losom i irvasom i da ti je milanovic za to kriv. :D ..i da ustvari oces u politiku, briga tebe za obrtnistvo i..ma za koga govoris, za marasa? zasto je tukac?
jel mislis da on manje od tebe zna sta je to bedepe? :D

uostalom, protiv linica je.. jesi ga slusao neki dan na radiju? a neki govore i da on oce doc umjesto linica. :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 18:36

visekratni klon » wrote:
:rofl: :rofl:

Ja bih htjela odgovoriti na ono o nezaposlenosti Mikiju:

Hadeze :cheer:
pa sasvim nelos odgovor.

a odgovor je ustvari..ako su ono uopce pitanja, jednostavniji nego sto bi to neko htio da bude. toliko jednostavan da me sram odgovarat na njega, a da taj ima vise od osamnajst godina.. aj, dvajst..dvajsdvi, neka je.. :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 18:38

visekratni klon » wrote:
Dobro.

:raspa:
proucila? koju si metodu upotrijebila? onu koja ti je ponudjena ili.. ? :D
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 18:38

..a unda » wrote: pa sasvim nelos odgovor.

a odgovor je ustvari..ako su ono uopce pitanja, jednostavniji nego sto bi to neko htio da bude. toliko jednostavan da me sram odgovarat na njega, a da taj ima vise od osamnajst godina.. aj, dvajst..dvajsdvi, neka je.. :D
Složi si i ti neki potpis, čisto da nas više ne pitaju. Nije meni što pitaju nego me sram zbog njih. :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 18:39

visekratni klon » wrote:
Složi si i ti neki potpis, čisto da nas više ne pitaju. Nije meni što pitaju nego me sram zbog njih. :tuzni:
..moj potpis moze jedino bit.. sta? :kokice:

:D
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 18:44

..a unda » wrote: ..moj potpis moze jedino bit.. sta? :kokice:

Znači, imamo pravog političara ovdje. Nisam ja znala da se Miki u politiku dao. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 18:46

visekratni klon » wrote:

Znači, imamo pravog političara ovdje. Nisam ja znala da se Miki u politiku dao. :zubo:
..ali, malo je smanjio apetite. od misnistra financija, sad bi bio zadovoljan isa ministarstvom obrta.
to ono, kad odemo malo u buducnost.. :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 18:48

..citam malo komentare na indeksu. jest da je citanje komentara na inedksu uopce tesko moc ponovit, a da ne znas sto ce i kako ce pisat, ali ipak, ovaj izdvajam, zgodan za topik.. :D

DoajenNovinarstva je objavio 22.2.2014 13:41

Bahat, arogantni, antipatičan, netolerantan, pravi predstavnik titoizma u hrvatskoj koji to jasno dokazuje pokušavajući spriječiti KOS-ove ubojice da im se sudi u normalnim demokratskim zemljama. Zoki, zoki, pročitana si knjiga nećeš još dugo.

Nije mu dosta što nas je posvađao sa EU zbog svojih stavova iz vremena crvenih kmera nego još pokazuje svoju nadutost u najgorem mogućem svijetlu, bez srama, obzira ni ljudskosti.

Treba ih skinuti i to metodama a´la ukrajina i Majdan, nema promjene dok narod ne presudi bandi pljačkaša i uhljeba.

..cuj, doajen novinarstva.. :rofl:
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 18:48

..a unda » wrote: ..ali, malo je smanjio apetite. od misnistra financija, sad bi bio zadovoljan isa ministarstvom obrta.
to ono, kad odemo malo u buducnost.. :D
Na kraju će biti zadovoljan s ministarstvom trkeljanja. :zubo:

Euklid se bar bori časno, za ideale, ne za fotelju. :no: :trk: :zubo:
visekratni klon

Post 22 Feb 2014, 18:49

..a unda » wrote:..citam malo komentare na indeksu. jest da citanje komentara na inedksu uopce tesko moc ponovit, ali ipak, ovaj izdvajam, sgodan za topik.. :D

DoajenNovinarstva je objavio 22.2.2014 13:41

Bahat, arogantni, antipatičan, netolerantan, pravi predstavnik titoizma u hrvatskoj koji to jasno dokazuje pokušavajući spriječiti KOS-ove ubojice da im se sudi u normalnim demokratskim zemljama. Zoki, zoki, pročitana si knjiga nećeš još dugo.

Nije mu dosta što nas je posvađao sa EU zbog svojih stavova iz vremena crvenih kmera nego još pokazuje svoju nadutost u najgorem mogućem svijetlu, bez srama, obzira ni ljudskosti.

Treba ih skinuti i to metodama a´la ukrajina i Majdan, nema promjene dok narod ne presudi bandi pljačkaša i uhljeba.

..cuj, doajen novinarstva.. :rofl:
Ma gdje sam ono čitala o uhljebama, negdje netko otvorio, jel to taj doajen? :misli:

Evo vas dva, to vam je ekipa, ma to vam je ministar budući, vođa vaše revolucije. :ckzubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 18:57

visekratni klon » wrote:
Ma gdje sam ono čitala o uhljebama, negdje netko otvorio, jel to taj doajen? :misli:

Evo vas dva, to vam je ekipa, ma to vam je ministar budući, vođa vaše revolucije. :ckzubo:
mene jedino zanima.. ma ne zanima me, al onako.. jel doajen novinarstva laburist, hss, hdz, sdp, hrast? ..sta li je? :D
ali sve se mislim, mora bit, ali mora bit da je doajen novinarstva ustvari..narod? ili cak pravda sama?

ono, zeen zi dize narod? das ist doajen novinarstva.. :D

a i majdan..ukrajina.. :facepalm: nekidan gledam na fejspuku kako fejspukaci naricu nad jednim videom, neka cura govori nesto..sloboda, ovo ono.. a ekipa ono, place, tuga, sloboda ukrajini, solidarnost.. ajme meni.. :facepalm: ..
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:06

visekratni klon » wrote:

Ma to vise onako, amaterski :cerek:
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:18

..a unda » wrote: ..sudeci po tvojim upisima, nece bit dobro, ali nece bit ni lose..tj jos jedno dvije generacije ce se ovdje odat kroz blato i memlu, prezivit se ce i prezivljavat, a zivjet.. a cuj, ko zna vise sta je zivot. :D

pa vidi se da nisi zadovoljan sobom i losom i irvasom i da ti je milanovic za to kriv. :D ..i da ustvari oces u politiku, briga tebe za obrtnistvo i..ma za koga govoris, za marasa? zasto je tukac?
jel mislis da on manje od tebe zna sta je to bedepe? :D

uostalom, protiv linica je.. jesi ga slusao neki dan na radiju? a neki govore i da on oce doc umjesto linica. :D
Gonjat cemo mi po blatu onoliko dugo koliko ovim prostorima bude vladao kradeze, a cutajuci vase komentare, to ce bit jako dugo vremensko razdoblje, rekao bi slobodno, da se moze uzet u obzir vremenska crta.

Nije iskljucivi krivac milanovic, on je samo sljedbenik dr.ive, a prije toga - tudjmana.

Ne, ja sebe najvise mogu dat kroz ono za sto sam osposeobljen, a to je strojarstvo. No, politika je odlucila da tu ne mogu koristit drustvu, te kako mi nije dala alternativu, odlucio sam kroz politicko (skromno) djelovanje nonsese promjenit.

Maras je tukac, jer vodi resor u kojem u zivotu nije bio ni minutu. Ja nikad nisam vozio avion, tako da se nikad ne bi ni uhvatio pilotiranja aviona, a pogotovo ako je pun putnika. Nadam se da shvacas sto zelim naglasit. On je simpatican momak, i on govori nacelno dobro, suprostavljajuci se linicu, ali to sta govori, govori toliko tiho, da ga linic ne cuje, jer ga se boji. E da sam ja zamisto njega, linic bi bjezao od mene skokom s prozora banskih dvora :D
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:24

..a unda » wrote: pa sasvim nelos odgovor.

Nisam ni sumnjao u odgovore vladajucih placenika, tj. u njihovo neodgovaranje :bicedobro:

A sta bi i mogli odgovorit, osim da su isti :lol:
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:26

visekratni klon » wrote:
Na kraju će biti zadovoljan s ministarstvom trkeljanja. :zubo:

Euklid se bar bori časno, za ideale, ne za fotelju. :no: :trk: :zubo:
Ja se borim za bolje sutra. To mi cak ni ti ne mozes spocitat! :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 19:29

miky0 » wrote:
Gonjat cemo mi po blatu onoliko dugo koliko ovim prostorima bude vladao kradeze, a cutajuci vase komentare, to ce bit jako dugo vremensko razdoblje, rekao bi slobodno, da se moze uzet u obzir vremenska crta.

Nije iskljucivi krivac milanovic, on je samo sljedbenik dr.ive, a prije toga - tudjmana.

Ne, ja sebe najvise mogu dat kroz ono za sto sam osposeobljen, a to je strojarstvo. No, politika je odlucila da tu ne mogu koristit drustvu, te kako mi nije dala alternativu, odlucio sam kroz politicko (skromno) djelovanje nonsese promjenit.

Maras je tukac, jer vodi resor u kojem u zivotu nije bio ni minutu. Ja nikad nisam vozio avion, tako da se nikad ne bi ni uhvatio pilotiranja aviona, a pogotovo ako je pun putnika. Nadam se da shvacas sto zelim naglasit. On je simpatican momak, i on govori nacelno dobro, suprostavljajuci se linicu, ali to sta govori, govori toliko tiho, da ga linic ne cuje, jer ga se boji. E da sam ja zamisto njega, linic bi bjezao od mene skokom s prozora banskih dvora :D

a ti bi to vremensko razdoblje skratio..kako?..za glavu? golim otocima? :D

ok, ok, bravo, samo ti sebe daji, imam ja i svojih problema.. :D

nisi pilotirao, ali bi bio na marasovom mjestu? :rofl: ..a sto ti drugo rec.. budi..nastoj.. ustraj.. bori se.. budi zadovoljan.. :top: :D

kurca ne kuzim sto hoces rec, a kamo li naglasit. samo vidim nesto..trc amo, trc tamo.. :D

a sta je on to rekao protiv linica? mos li ponovit? :D ..a ti bi glasno govorio, ponosan na ono sto govoris? a ustvari, evo, pa ovdje to i radis.. :D :D

..baj d vej, nije uopce tako komplicirano vozit avion, nauci se u cas..
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:41

..a unda » wrote:

a ti bi to vremensko razdoblje skratio..kako?..za glavu? golim otocima? :D

ok, ok, bravo, samo ti sebe daji, imam ja i svojih problema.. :D

nisi pilotirao, ali bi bio na marasovom mjestu? :rofl: ..a sto ti drugo rec.. budi..nastoj.. ustraj.. bori se.. budi zadovoljan.. :top: :D

kurca ne kuzim sto hoces rec, a kamo li naglasit. samo vidim nesto..trc amo, trc tamo.. :D

a sta je on to rekao protiv linica? mos li ponovit? :D ..a ti bi glasno govorio, ponosan na ono sto govoris? a ustvari, evo, pa ovdje to i radis.. :D :D

..baj d vej, nije uopce tako komplicirano vozit avion, nauci se u cas..
Moji textovi su vrlo jednostavni, i trebali bi ti bit jasni. Ali dobro, malo cu pokusat bolje objasnit.

Maras vodi resor u kojem prakticno nije radio nikad. Ja jesam, i zato sam ispred njega.

On je rekao da se gospodarstvu, a pogotovo malom obrtnistvu mora pomoc, maximalno ih rasterecujuci raznorazih nameta, no na taj njegov apel je linic rekao da usute svi, jer jedino on kao zna, a danas je toliko jasna slika njegova znanja :facepalm:

Toliko je jasna, da cak i zoki zna zbog koga gubi izbore :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 19:49

miky0 » wrote:
Moji textovi su vrlo jednostavni, i trebali bi ti bit jasni. Ali dobro, malo cu pokusat bolje objasnit.

Maras vodi resor u kojem prakticno nije radio nikad. Ja jesam, i zato sam ispred njega.

On je rekao da se gospodarstvu, a pogotovo malom obrtnistvu mora pomoc, maximalno ih rasterecujuci raznorazih nameta, no na taj njegov apel je linic rekao da usute svi, jer jedino on kao zna, a danas je toliko jasna slika njegova znanja :facepalm:

Toliko je jasna, da cak i zoki zna zbog koga gubi izbore :bicedobro:
..jesu, jesu miki, jasni su ti teksxtovi, toliko su jasni da mi je jasno i vise nego sto uopce i mos mislit.. :D

ima jedan dobar tj prikladan marfijev zakon, ali.. bolje ga ne spominjat. :D bolji mi je onaj vic o dobrom vilenjaku koji ide svijetom i ispunjava zelje.. :D

nego, sta kaze indeks? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:54

..a unda » wrote:
..jesu, jesu miki, jasni su ti teksxtovi, toliko su jasni da mi je jasno i vise nego sto uopce i mos mislit.. :D

ima jedan dobar tj prikladan marfijev zakon, ali.. bolje ga ne spominjat. :D bolji mi je onaj vic o dobrom vilenjaku koji ide svijetom i ispunjava zelje.. :D

nego, sta kaze indeks? :kokice:
A sta ti nije jasno kad kazem da ne valjaju ovi, da ne valjaju ni oni prije njih, i da ne valja vase glasovanje za njih?
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 19:56

miky0 » wrote:
A sta ti nije jasno kad kazem da ne valjaju ovi, da ne valjaju ni oni prije njih, i da ne valja vase glasovanje za njih?
pa kazem, sve mi je jasno. sta ima na indeksu? jel ima sta o buducnosti? :D
miky0
ST Leader

Post 22 Feb 2014, 19:59

..a unda » wrote:pa kazem, sve mi je jasno. sta ima na indeksu? jel ima sta o buducnosti? :D
Toliko otvorenih pitanja danas, a ti pitas vijesti iz buducnosti :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2014, 20:09

miky0 » wrote:
Toliko otvorenih pitanja danas, a ti pitas vijesti iz buducnosti :bicedobro:
:rofl:

..gigl todler hez a lot tu sej.. :rofl:

Push and hold the button on her tummy to record words and phrases
Repeats the words and phrases you say - but in her own funny voice
Also has a few phrases of her own
Comes with bunny puppet and sippy cup for even more interactive fun

:D :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Feb 2014, 20:15

Beau » wrote:Miki, samo mi odgovori zeli li index rusiti jedinu lijevu opciju u zemlji?
Ako nece bit lijevo, bit ce de, de? desno.
Iako su iste svesrdno pljuvali sad ce im pomoc da se vrate.
A ovakav sdp je ljevica?

Jel to ono kad se ide u Bleiburg, kad se štiti strane bankare ili kad se pogoduje tajkunima a radnike tjera na ulicu?

:rofl: :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information