Visekratna ce ti prevest..a unda » wrote: ..aj prepricaj, nemam javu..

..da, jadna ova drzava. a tek narod, narod, eh..visekratni klon » wrote:
Još Rvacka ni propala dok je Euklid u njooj, oj oj oj.Ako Rvacka propade, pade šaptom Euklid, a i Miki pade.
Zaboravila sam utišat zvučnike, al je zaorilo.
Zoki.
jel to Zoki priča o novim nametima u doba krize?miky0 » wrote:Dame i gospodo, uzivajte u satu povijesti, a dogodilo se prije samo 5 godina....![]()
![]()
![]()
Filmic je vrlo poucan, i razotkriva mnoge istine, kojih smo svi svjesni, samo ih velika vecina s ovog foruma ne zeli uistinit
Kako se vaš onaj Remetinec smije. Odsmijalo ga.
..a unda wrote: ..da, jadna ova drzava. a tek narod, narod, eh..
a bedepe? jadan bedepe, jadan.. siroti maji bedepe..![]()
![]()
aj vidi ovaj mikyev filmić i reci ko priča hadezeovsku mantru, ja ili Zoka?visekratni klon » wrote:
Ne ne, ti si hadeze. Miki također. To je vaša mantra, da su svi isti, hadezeovska.
glavno da je tebi i exači dobro..a unda » wrote: ..da, jadna ova drzava. a tek narod, narod, eh..
a bedepe? jadan bedepe, jadan.. siroti maji bedepe..![]()
jel to prijevod? ako nije, daj mi prevedi taj film u jednoj rijeci. moze i u pola. ma moze i samo interpunkcijom.
pa ozbiljan sam. uvijek se nadje razlog za patnju. malo su se vremena promijenila, pa je simbolika promijenjena malo, tehnologizirana je, tako da danas imamo..
Daj uozbilji se, pokaži malo poštovanja prema junacima koji pate za domovinu.
Ne brbljetaj, ja sam rekla da su danas zahvaljujući vašima cijene duplo skuplje. To nije Zoki kriv.
....I ne samo to. Zamin im uloge, kako danas odgovara zoki na postavljena pitanja?....imao je od koga ucit, a lipo mu je sanader i onda porucio koliko ce dobit glasova na izborima (istina, spomenuo je samo dalmaciju), ali masta radi svasta, i tako tim putem prognozira pad ovih s vlasti...Kako li se kolo okrece, majku im...politika se samo nastavlja, neovisno koje krilo veleizdajnika vladaloEuklid » wrote:
jel to Zoki priča o novim nametima u doba krize?
jel to spomenuo kako sdp nikad neće ukinut vjeronauk u školama?
jel to neko priča kako se išao poklonit u Bleiburg?
ajmeeeee![]()
![]()
![]()
jel još neko tvrdi da nije sdp=hdz?
![]()
Šta je bilo?
visekratni klon » wrote:
Kako se vaš onaj Remetinec smije. Odsmijalo ga.![]()
Zoki i tad na mjestu.![]()
Kako li se ono zoki danas smijao, znaci li da je i njemu remetinec blizu?![]()
![]()
![]()
Daj uozbilji se, pokaži malo poštovanja prema junacima koji pate za domovinu.
pa meni, ono, i nije bas i neki zivot, ali milanovic nije bas prvi na redu da radi njega idem trcat po ulicama sa crveno crnim zastavama, kao u ukrajini, koje su nama mozda jako simpaticne, ali koje su ustvari ukrajinski fasisticki simbol. ili cak hardkor nacisticki.. malo treba pitat poljake o volinu..
Sanader: Potop ljevice u Dalmaciji...a unda » wrote:
jel to prijevod? ako nije, daj mi prevedi taj film u jednoj rijeci. moze i u pola. ma moze i samo interpunkcijom.
Bedepe u mom oku...ne damo nasu stopu rastaaaa! :drlji prsa: .. za stopu rasta spremni! :zig hajl:
Čekaj! Jel to Zoki govorio ili Sanader?Euklid » wrote:
Šta je bilo?
Ma jel to Zoki išo malo do Bleiburga?
Da nije i kuruzu mjerio kolko je visoka?![]()
I šta veli? Neće ukidat vjeronauk? Socijaldemokrata od glave do pete...![]()
![]()
ok, tnx. pisem u tekicu da je filmic odgledan..
bedepe je neobran..
Bedepe u mom oku.
Zaš sad spominješ ulice?..a unda » wrote: pa meni, ono, i nije bas i neki zivot, ali milanovic nije bas prvi na redu da radi njega idem trcat po ulicama sa crveno crnim zastavama, kao u ukrajini, koje su nama mozda jako simpaticne, ali koje su ustvari ukrajinski fasisticki simbol. ili cak hardkor nacisticki.. malo treba pitat poljake o volinu..
Tako je meni s tobom i mikijem. I Karamarkom.Euklid » wrote:
Čekaj! Jel to Zoki govorio ili Sanader?
Stalno brkam koji je predsjednik hadezea a koji ezdepea kad govore jedno te isto...
Da te mogu bedepeom zvati...a unda wrote: ok, tnx. pisem u tekicu da je filmic odgledan..
bedepe je neobran..![]()
lipo li je, lipo li je, na bedepeu suvom lezat..visekratni klon » wrote:
Da te mogu bedepeom zvati.
Oli je i Karamarko bio na Bleiburgu?
Svi pjevaju, ja ne čujem
ja nimam bedepe da u njemu krenem kroz tvoje snove..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests