Kad osjetim da sam glup ko kurac...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
pazi da te na zašprica...visekratni klon » wrote:Baš imam kolu, pri kraju je.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Mladi poduzetnik Branko Šegon demonstrativno napušta Hrvatsku zbog loše poduzetničke klime
Revoltiran istražiteljima koji nemaju razumijevanja za državne službenike, Branko Šegon prestaje poslovati u Hrvatskoj.
umirem...
Revoltiran istražiteljima koji nemaju razumijevanja za državne službenike, Branko Šegon prestaje poslovati u Hrvatskoj.
umirem...
Sad sam stvarno ljutTea Tree » wrote:Imam osjećaj da nitko ne razmišlja toliko o Zokiju kao ti. Ni žena mu ni djeca. Ma ni on sam. Čak ni miky0.
A mislija sam da sam ja prvi, a euklid drugi, ali dobro, nek on ima merak na zokija, a ja na slinicaTea Tree » wrote: Ne znam, raspršen si mi nekako na Linića i već kako tko bude aktualan.![]()
Euklid je baš dosljedan.
Zoki ima djecu?Tea Tree wrote:Imam osjećaj da nitko ne razmišlja toliko o Zokiju kao ti. Ni žena mu ni djeca. Ma ni on sam. Čak ni miky0.
Ne vidim zokijev fejspuk na mobu
- Euklid
- old school
Potrosio mi je ljubimicu ENI-cu.Tea Tree wrote:Imam osjećaj da nitko ne razmišlja toliko o Zokiju kao ti. Ni žena mu ni djeca. Ma ni on sam. Čak ni miky0.
Ima da mi plati za to makar na trkelju...
Zoki ima fejsbuk?
Dobro, ja nemam fejsbuk i ne da mi se tamo išta gledati. Iritantan mi je cijeli koncept i nisam se nikad navikla ni prihvatila ga.
Ma kakvu ljubimicu, ajde bogati. Tko je uopće čuo za njih. Imali su tri i pol pjesme, brijem. Ili manje.Euklid wrote:
Potrosio mi je ljubimicu ENI-cu.
Ima da mi plati za to makar na trkelju...![]()
- Euklid
- old school
Žali se Mujo Hasi kako na plaži nijedna cura ne želi s njim pričati...
Kaže mu Haso: 'Radi što i ja, stavi krumpir u gaće i vidjet ćeš kako se lijepe za tebe.'
Drugi dan plače Mujo Hasi: 'Pa sad još i bježe od mene ko da su manite!'
Nato će Haso: 'Ma jarane, stavi ga s prednje strane...'
Kaže mu Haso: 'Radi što i ja, stavi krumpir u gaće i vidjet ćeš kako se lijepe za tebe.'
Drugi dan plače Mujo Hasi: 'Pa sad još i bježe od mene ko da su manite!'
Nato će Haso: 'Ma jarane, stavi ga s prednje strane...'
-
visekratni klon
To me sjetilo kad je jedan lik otvorio topic čini mi se na LJES-u i veli- Ne znam više što ću, cure se lijepe na mene ko muhe na govno. 
- Ne bastard kao Tarr
- Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa
Pih
Čuvaj se senjske ruke
-
- Information
-