Šteta što nam je premijer osim s mozgom posvađan i s predsjednikom,
inače bi ga koji put mogao priupitat za poneki savjet...
Euklid » wrote:Josipović: To je nepromišljen potez! Nije u skladu s trenutkom u kojem živimo
Šteta što nam je premijer osim s mozgom posvađan i s predsjednikom,
inače bi ga koji put mogao priupitat za poneki savjet...

Nema utjecaja, ma je li? A miky i ja svojim piskaranjem na trkelju samo što nismo doveli hdz na vlast...Tea Tree » wrote: Nema utjecaja, zaboravi.
O, da... slobodan sam reći da mi ovdje diktiramo političke procese u zemlji, a bogami i u regiji. Da ne kažem regionu...Beau » wrote:Tako mali vorum, a tako velik utjecaj. Vece smo cudo nego hrvacki sportasi u svijetu
Dobar odgovor.Euklid » wrote: Nema utjecaja, ma je li? A miky i ja svojim piskaranjem na trkelju samo što nismo doveli hdz na vlast...
Kad već ne zna ni talijanski ni francuski, pitam se, kao koordinator, jel bar zna da se X ne čita "H", a Y se ne čita "U"?Euklid » wrote:Izgleda i vlada čita trkelj![]()
Da li je ovo znak da počinje obračun s uhljebama?
KAKO JE HŽ SPAŠEN OD STEČAJA Otkaz 'koordinatoru za tal. i franc. željeznice' s plaćom od 42.000 kn
Otkaz dobiva 200 šefova: ukidaju se radna mjesta "voditelja produkta žitarice", "voditelja produkta SŽ, CFR, JŽ, MŽ, BDŽ, ŽFBH, ŽRS", "referenta za raspravu sa stranim željezničkim upravama", a bez posla ostaje i "koordinator za talijanske i francuske željeznice" koji je primao plaću od 42 tisuće kuna, a uopće nije znao ni talijanski ni francuski
Jes da im je trebalo samo 2 godine, al bolje ikad nego nikad...
Znao sam da iza hajke na mene i iza moje ostavke stoji HDZ.Euklid » wrote: Nema utjecaja, ma je li? A miky i ja svojim piskaranjem na trkelju samo što nismo doveli hdz na vlast...
judolino » wrote: Znao sam da iza hajke na mene i iza moje ostavke stoji HDZ.
Jesu li ti bar kupili one pederske gaće za vozit bicikl?
vidim ja da se tebi bjezi pa neko drugi treba bit kriv.. ti ko prpic.Euklid » wrote:Uteći ću ja ća
al ne zbog krivice
nego zbog onih koji će zasjesti na vlast.
A njih mi se fakat ne gleda 4 godine...
a sto rec? strava. stra va..miky0 » wrote:Evo Unda, znam da ne mozes docekat
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tko- ... 29502.aspx
A sta cemo novog rec? A nisita, program 21 se nastavlja
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests