Slanje slika sisa je out.Gazda » wrote: Šalji slike sisa.
schmokljan wrote:Ko je ova?
Almost Rosey wrote:
Zazvala sam te, ali... ali nisam mislila da ćeš doći![]()
![]()
Moj mozak je kaša, to prvo :Serek:Lastan » wrote: Nego, kakvo je stanje na onom forumu?
Sinoć mi je palo na pamet da mi je istekao ban, ali nisam baš dobio poriv da nešto napišem.
Edit: Drop penc end pentiz.Annis » wrote:Netko je na početku spomenuo da se sve može pročitati u tri sata, no smetnula sam s uma da sam tada bila na otprilike 20. stranici od 68![]()
Na početku mi je malo bilo žao što sam očito propustila bitna događanja na fhru, no nakon čitanja ovog topica mi je drago što je diktatura odjebana i što sam pozvana na trkeljanja - gdje su svi koje volim čitati :uvlač:
Nisi li ti imala avatar golih sisa maloprije?Annis » wrote:Netko je na početku spomenuo da se sve može pročitati u tri sata, no smetnula sam s uma da sam tada bila na otprilike 20. stranici od 68![]()
Na početku mi je malo bilo žao što sam očito propustila bitna događanja na fhru, no nakon čitanja ovog topica mi je drago što je diktatura odjebana i što sam pozvana na trkeljanja - gdje su svi koje volim čitati :uvlač:
Jesam, u traženju samElliQuinn » wrote: Nisi li ti imala avatar golih sisa maloprije?
A di ti gole sise neće bit najbolji avatar ikadHekatonhir wrote:Jest, baš sam maloprije htio reći da je to najbolji avatar koji sam ikad vidio.
Je al sad ću se prehladit.Gazda » wrote: Pravda je zadovoljena, konačno. Imam modni savjet za tebe, naveden u postu iznad
Morticia wrote:Molim vas da se prema Gazdi odnosite s poštovanjem, on je najbolji mod koji je ikad kročio ovim forumom.![]()
Slušajte začetnicu, majku isušlju. Šaljite tu golotinju i davajte Gazdi čuče bez zadrške!Morticia » wrote:Molim vas da se prema Gazdi odnosite s poštovanjem, on je najbolji mod koji je ikad kročio ovim forumom.
Pa kad ti je avatar previsoko odrezan.Pješčana » wrote:ja sam ovdje ostavila post velik ko kuću, i prolazim nezapaženo
idem naći neki topik di ću kukat o tome
: vuče noge i nos do poda:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests