Sama u 49.

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
klonka

Post 17 Oct 2011, 16:56

Odlični smo si. Na ignoreu mi je. :hekla:

gonj špadi
bliss

Post 17 Oct 2011, 16:56

schmokljan » wrote: P.S. Je li netko zvao mwma, je li netko od cura dobar s njim?
Reci da se šališ.
Nikolajevna

Post 17 Oct 2011, 17:03

Hekatonhir » wrote:
Nesiguran sigurno nisam - svim sam curama uvijek govorio da rade što god ih volja. Pratio ih nisam, špijunirao ih nisam - mogle su izlaziti s kim god su htjele, kamo god su htjele. Sve su imale potpunu slobodu. Nikad mi na pamet nije palo da išta provjeravam.
Valjda tako i dolazi do prevara najčešće – kad nema otvorenosti, povjerenja.
Sjećam se kako se jedna moja poznanica, žena u srednjim tridesetim, iščuđavala nad mogućnošću da njezin parner, možda, eto, kojiput masturbira na njenu vrlo zgodnu susjedu. :D Valjda je mislila da bi to značilo da ga ona sama više ne privlači.
I kako bi on njoj, takvoj preplašenoj, ikad mogao reći otvoreno neke stvari. :rofl: Kad ona u glavi ima neku filmsku holivudsku vezu. Kao i većina njih danas.

schmokljan wrote:
Usto, nitko nije plakako u obrnutoj situaciji nad sudbinom muža Ane karenjine, a on je ipak bio ministar ruskog carstva i sasvim fin čova. : schmokljan:
Jesi vidio ti kad njegove uši? :eek:
schmokljan

Post 17 Oct 2011, 17:09

klonka » wrote:Odlični smo si. Na ignoreu mi je. :hekla:
A mislio sam da s njima imate love and hate odnos. Inače, činilo mi se da je njegovo ženomrštvo hinjeno, rasprave radi.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 17 Oct 2011, 17:09

A valjda i ona vara njega. Članak mi je bezveze, ko "jadna ona, prevario je muž, život joj je gotov..."
A nakva žemna. :zubo:
Ima para, ima izgled, ne živi u izolaciji...nije da se poznamo, al nikad mi nije djelovala ko glupa. Naći će drugog, kad i ako joj se ćefne. Da uopće ne spominjem kako ima djecu i poso, tj. život mimo muža. Bokte, što ga ti novinari vole lešinarit glumeći samilost.
Lord Byron

Post 17 Oct 2011, 17:14

klonka » wrote:Koji glupi naslov, odmah mi je digao tlak. Sama u dvajšestoj. Sama u trispetoj. Pa što ako je sama u pedesetoj?
Što? Svaštonešto, eto što. :)

Sama u pedesetoj ima trideset godina manje od same u dvadesetoj. Ali, problem ovakvih tema je da se, koliko god čovjek pokušavao izbjeći, nameće spominjanje (ne)iskustva kao argument u raspravi - a onda na to ovi mlađi polude :D.
schmokljan

Post 17 Oct 2011, 17:17

Nikolajevna » wrote:
...

Jesi vidio ti kad njegove uši? :eek:
Bile su joj dobre te uši dok nije srela Vronskog koji, za razliku od Stavrogina, nije bio upravo odvratno lijep, nego tek ljepuškast, baš poput Kutchera. I, za razliku od Stavrogina, Vronski je uživao u vlastitoj ljepoti. Ane je, dakle, poput Demi Moore odabrala samozaljubljenog ljepotana (Demi je otkrila da je Bruce ćelav kad je upoznala Kutchera) i završila pod kotačima vlaka. Demi su pregazili tabloidi. Svako vrijeme nosi svoje, ali baba je baba, a priglupi ljepotan - priglupi ljepotan.
nina williams

Post 17 Oct 2011, 17:30

Lord Byron » wrote: Što? Svaštonešto, eto što. :)

Sama u pedesetoj ima trideset godina manje od same u dvadesetoj. Ali, problem ovakvih tema je da se, koliko god čovjek pokušavao izbjeći, nameće spominjanje (ne)iskustva kao argument u raspravi - a onda na to ovi mlađi polude :D.
A jel? :zubo:
Nikolajevna

Post 17 Oct 2011, 17:37

schmokljan » wrote:
Bile su joj dobre te uši dok nije srela Vronskog koji, za razliku od Stavrogina, nije bio upravo odvratno lijep, nego tek ljepuškast, baš poput Kutchera. I, za razliku od Stavrogina, Vronski je uživao u vlastitoj ljepoti. Ane je, dakle, poput Demi Moore odabrala samozaljubljenog ljepotana (Demi je otkrila da je Bruce ćelav kad je upoznala Kutchera) i završila pod kotačima vlaka. Demi su pregazili tabloidi. Svako vrijeme nosi svoje, ali baba je baba, a priglupi ljepotan - priglupi ljepotan.
Upravo to. I klempave uši i ćelava glava i stara baba, onda i sad. A i ubuduće, izgleda. Evo, jedan se tamo, na Lastanovoj temi o budućnosti i ljudima koji će živjeti stopedeset godina prvo zapitao kako će ti ljudi izgledati. Tc, tc…
..a unda
Undaminator

Post 17 Oct 2011, 17:50

schmokljan » wrote:..

P.S. Je li netko zvao mwma, je li netko od cura dobar s njim?
..a koja ce bit dobra s njim kad je njegovo pice dobrodslice bilo ono legendarno..pgdug? :zubo:

mislim, sta..zna mwm zapizdit, zna, ali eto, znam i ja, tako da nisam objektivan..sucutan sam dosta prema zapizdjivacima. :ne zna:
osim toga taj je pozdrav bio na topiku (topiku?..institucija, a ne topik) gdje bas maloljetni i nisu ulazili.

ali, kad smo vec kod tog topika, kako to da se niko nije sjetio starosjedioca zvat, osnivaca te institucije. nema nista virtualno bolje od njega, da ne kazem..pitomije, a moze brate trkeljat..ka i ja. skoro. :o

ako je za nekoga ovaj forum, onda je to za njega. uostalom, mozda bude inspiriran, pa njegov stari topik vaskrsne ovdje novom kvalitetom, u nekom drugom obliku? :ne zna:

sori gutacice i trkeljanke, ali topik..mi mladi itd..koji je poslije postao skuribanda..mislim ono, gutacki je prema tome beba zvecka gigu gigu abu abu..:zubo: :D
Pješčana

Post 17 Oct 2011, 17:51

ovo će sad biti mala zadaćnica da odgovorim na sve.
nisam postavila temu s precizno zadanom temom- kako se to točno radi na forumu? :ne zna:
zanimaju me odnosi među ljudima, kako traju, zašto ponekad imaju kraj, koji su povodi i koji su razlozi za kraj. koliko društvo utječe i na koje načine, kako je bilo vama usličnim situacijama ili ste svjedočili tako nečemu u RL?
Demi i muž su bili samo start teme, pobogu, pa zar zaista mislite da se time zamaram što ona sad radi i jel on zbilja nju vara? zar takvo mišljnje imate o meni? :facepalm: :zubo:
kako je već netko napisao, ni ja nisam proživjela neke duge veze, i nemam osobni primjer nečeg od 10 godina iza sebe. primjera oko sebe imam svakakvih: početna prijateljstva koja su se pretvorila u skladne brakove. skladni odnos koji bi nakon par godian završio. odnosi gdje je strast sve nosila pred sobom na kraju je i odnos odnijela. mogu jedino reći da ne vidim pravila.
vjerujem u dobru vezu nastalu iz prijateljstva. vjerujem u dobru vezi nastalu iz susreta na cesti. nije način kako je veza započela presudan faktor, već ljudi koji ju čine. netko će iz ničeg stvoriti divan odnos.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator

Post 17 Oct 2011, 18:01

Pješčana » wrote:..
zanimaju me odnosi među ljudima,..
bogati?..ma nemoj? :zubo:
kako traju,
kako to kako traju? traju svakako dok traju, a i poslije.
zašto ponekad imaju kraj,
kako to mislis..ponekad?
koji su povodi i koji su razlozi za kraj
.

obrnuto od onih razloga za pocetak. :ne zna:
koliko društvo utječe i na koje načine,
na ovo ti se moze odgovorit samo krace od tri recenice, tako da ne znam koliko ima smisla uopce odgovarat.
kako je bilo vama usličnim situacijama ili ste svjedočili tako nečemu u RL?
pa to si mogla odmah pitat, a ne bit lukava, pa okolokole..
.. zar takvo mišljnje imate o meni? :facepalm: :zubo:
da. :kava:
kako je već netko napisao, ni ja nisam proživjela neke duge veze, i nemam osobni primjer nečeg od 10 godina iza sebe.
ne zanima nas tvoja intima. :kava:
vjerujem ..
posteno. :ne zna: tu se nema sto raspravljat. :ne zna:

:zubo: :topikopikador: :zubo:
klonka

Post 17 Oct 2011, 18:01

Lord Byron » wrote:Sama u pedesetoj ima trideset godina manje od same u dvadesetoj. Ali, problem ovakvih tema je da se, koliko god čovjek pokušavao izbjeći, nameće spominjanje (ne)iskustva kao argument u raspravi - a onda na to ovi mlađi polude :D.
Aha, misliš da zrelost koja se dobiva s godinama (i isključivo ničim drugim nego godinama, dakle, ako sam te dobro razumjela, govorimo o tome da način na koji živiš svoj život nema utjecaja na to jer se mora računati da s pedeset godina imaš svakako više iskustva nego netko s trideset iako je onaj s trideset mogao proživjeti deset tvojih pedesetogodišnjih života) nužan faktor u ovoj priči? I da takva zrelost ili iskustvo ili neki splet okolnosti koji doživiš ili pak nošenje sa životnim odabirima nema utjecaja na to da neka osoba neće percipirati samoću s pedeset na isti način na koji će je percipirati druga osoba s pedeset? Godine su vrlo sklizak teren (osim ako ne razgovaramo o, štajaznam, osteoporozi).
gonj špadi
schmokljan

Post 17 Oct 2011, 18:05

Nikolajevna » wrote:
Upravo to. I klempave uši i ćelava glava i stara baba, onda i sad. A i ubuduće, izgleda. Evo, jedan se tamo, na Lastanovoj temi o budućnosti i ljudima koji će živjeti stopedeset godina prvo zapitao kako će ti ljudi izgledati. Tc, tc…
Pih.
klonka

Post 17 Oct 2011, 18:07

schmokljan » wrote:Pih.
I tako se otkrilo da schmokljan ima klempave uši. :hekla:
gonj špadi
Lord Byron

Post 17 Oct 2011, 18:08

nina williams » wrote: A jel? :zubo:
I meni je to očito, ali napisano je kao odgovor na "šta ima veze, sama u dvadesetoj ili u pedesxetoj, sve je to isto". :)

Blago rečeno, nije isto (ne govorim o Demi Moore, nego općenito).
schmokljan

Post 17 Oct 2011, 18:09

klonko, pobogu, zar ne vidiš da Nikolajevna ispituje jesam li priglupi ljepotan? :zubo:
nina williams

Post 17 Oct 2011, 18:24

Lord Byron » wrote: I meni je to očito, ali napisano je kao odgovor na "šta ima veze, sama u dvadesetoj ili u pedesxetoj, sve je to isto". :)

Blago rečeno, nije isto (ne govorim o Demi Moore, nego općenito).
Ma problem je što meni nije očito, al nikako.:zubo: Pročitajder tu rečenicu.
Ja b da mi banka po toj matematici računa: više je manje. Za kredit, ne za plaću. :zubo:

Il ti to misliš nako u relativnom smislu...ona s 50 ima 30 godina manje nego ona s 20 za npr. udaju, djecu, život, sreću...? I jopet ne kontam, nije ona s Marsa pala na Zemlju u 50-oj godini. Dobar dio svega je odradila.
Lord Byron

Post 17 Oct 2011, 19:01

nina williams » wrote: (...)
Ona s 50 ima pred sobom 30 godina života manje, sa svim dobrim i lošim što ta činjenica nosi.
klonka

Post 17 Oct 2011, 19:03

Osim ako ovu od dvadeset ne trkne auto. Ili ako ne oboli od neke zajebane smrtonosne bolesti. Ili se ispostavi da ima urođenu srčanu manu za koju nitko nije znao dok se nije skljokala na pod. Ili nešto. A ova od pedeset može doživjeti i stotu.
gonj špadi
Lord Byron

Post 17 Oct 2011, 19:11

klonka » wrote: Aha, misliš da zrelost koja se dobiva s godinama (i isključivo ničim drugim nego godinama, dakle, ako sam te dobro razumjela...
Nisi me dobro razumjela. :D

Prvo, razlikuj zrelost od iskustva. Drugo, naravno da se ne radi "isključivo o godinama i ničemu drugom osim godina". Ljudi na razne načine dođu do te pedesete.

Ali, da: netko sa 50 će vjerojatnije vidjeti kako te stvari doista stoje od nekoga sa 20. Prvome je potrebno ogledati se oko sebe, drugome je potrebna stanovita vidovitost.

Znam da takve rečenice djeluju iritirajuće na "vas mlade" :mudri:, ali svejedno: ima nešto i u tom životnom iskustvu, ma koliko se vama činilo suprotno. :D
Lord Byron

Post 17 Oct 2011, 19:14

klonka » wrote:Osim ako ovu od dvadeset ne trkne auto. Ili ako ne oboli od neke zajebane smrtonosne bolesti. Ili se ispostavi da ima urođenu srčanu manu za koju nitko nije znao dok se nije skljokala na pod. Ili nešto. A ova od pedeset može doživjeti i stotu.
Teško mi je ovako razgovarati. Sve tvoje rečenice mi zvuče jako svadljivo, a ja se svađati ne želim. Već prvi post je bio "Šta? Šta? Šta?", sad kao argumente potežeš situacije koje su moguće, ali su temeljito rijetke...

Nije mi do mahanja sarkazmima, ni mojim ni tuđim.
klonka

Post 17 Oct 2011, 19:15

Razlikujem, jesam li ti lijepo napisala da postoje situacije u kojima onaj mlađi može imati više iskustva. A što se ovog drugoga tiče, uvijek sam prezirala te "vidjet ćeš kad odrasteš" jer kad god sam došla u neke godine u kojima sam trebala biti dovoljno odrasla da "vidim" ono što su mi ranije govorili, redovito sam izvlačila jedan te isti zaključak: to ovisi o čovjeku.
gonj špadi
Pješčana

Post 17 Oct 2011, 19:36

..a unda » wrote:
:zubo: topikopikador: :zubo:
jel se ti to oćeš svađati sa mnom? :misli:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
harpy

Post 17 Oct 2011, 20:10

klonka » wrote:Razlikujem, jesam li ti lijepo napisala da postoje situacije u kojima onaj mlađi može imati više iskustva. A što se ovog drugoga tiče, uvijek sam prezirala te "vidjet ćeš kad odrasteš" jer kad god sam došla u neke godine u kojima sam trebala biti dovoljno odrasla da "vidim" ono što su mi ranije govorili, redovito sam izvlačila jedan te isti zaključak: to ovisi o čovjeku.
Prestara sam da budem mlada i premlada da budem Demi :zubo:
Djelomično se slažem s ovim da ovisi o čovjeku, meni su tupili kad sam bila divlja studentica vidjet ćeš kad se udaš, vidjet ćeš kad budeš mama, vidjet ćeš kad počneš radit...
Jap, vidjela sam svašta, ali ne baš previše toga čime su mi oni "prijetili".
Uspjeli su me svojim odgojem i cjeloživotnim petljanjem u sve i sva poprilično ujebat u smislu (ne)donošenja nekih odluka koje bi mi možda, takvoj kakva jesam i u situacijama u kojima sam se nalazila, poboljšali život, ali sam sklop u glavi mi nisu uspjeli približit svome.
I, ako niš drugo, trudim se bit bolji i korisniji i manje tvrdi roditelj, nego su oni bili meni.
A, kaj se tiče braka, na žalost, u onoj sam kategoriji u kojoj je ljubav prema mužu kao muškarcu prešla u "ljubav" prema plišancu i cimeru i apsolutno niš drugo nije ostalo, a da ne bi mirisalo na incest.
Nelijep osjećaj.
I iziskuje puno truda da se ne popizdi.
  • Information