Ali hdz se manje zaduživao, manje punio pučke kuhinje, zašto nećeš?
O vladi Zokija M.
-
visekratni klon
nece jer je to cinjenica. hadeze..
Zato jer je to ZLOCINACKA ORGANIZACIJA, koju je prvo racan mora lustrirat a potom i zoki. Ali nije. I zato su jednaki.
-
visekratni klon
Mikijeva domovina ima oči boje Karamarka, Mikijeva zemlja hadezeovska. 
-
visekratni klon
Kako sad jednaki, u vrijeme hdzea je bilo bolje!miky0 » wrote:
Zato jer je to ZLOCINACKA ORGANIZACIJA, koju je prvo racan mora lustrirat a potom i zoki. Ali nije. I zato su jednaki.
-
visekratni klon
Zato jer su imali boljeg ministra od linica. To je jedina ralikavisekratni klon » wrote:
Kako sad jednaki, u vrijeme hdzea je bilo bolje!
-
visekratni klon
Eto, ipak su bolji.
Idemo dalje!
Hadeze!
I znao sam da nemate nikakav argument u obrani zokijevih veleizdajnickih nesposobnjakovica..a unda » wrote: ne. hadeze..
-
visekratni klon
Kako nemamo?miky0 » wrote:
I znao sam da nemate nikakav argument u obrani zokijevih veleizdajnickih nesposobnjakovica
Unda reci mu.
Potrosis koliko imas. Kradezeu je bilo porebno 100, a uprihodio bi 70, 30 bi se zaduzio. Linicu je potrebno 100, skupio je 50, zaduzio se za 50. Brojke su figurativne, ali se nadam kuzenju poante.
Sta cemo sad? Nemate argumente. Prelazis u nase redove?
-
visekratni klon
Hadeze.miky0 » wrote:
Potrosis koliko imas. Kradezeu je bilo porebno 100, a uprihodio bi 70, 30 bi se zaduzio. Linicu je potrebno 100, skupio je 50, zaduzio se za 50. Brojke su figurativne, ali se nadam kuzenju poante.
-
visekratni klon
Bila sam ja nakratko u vašim redovima pa mi je došlo iz guzice u glavu.miky0 » wrote:
Sta cemo sad? Nemate argumente. Prelazis u nase redove?
bravo. ovo mogu opisat samo jednom rijecju..neopisivo. cercil je bio u pravu sto se tice biraca. hadeze..miky0 » wrote:
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
DRUGI PUT U DVA DANA
MILANOVIĆ O SKUPIM AUTIMA 'Nije im mjesto u ministarstvima, koristit će ih MUP, a mi ćemo si nabavljati srednju klasu'
Kriste, kralju...
Zoka se potpuno odljepio. Ko tapeta...
Nije dovoljno što su već spiskali stotine milijuna kuna nego će još
Pored ovakvih hrvatskih mentola Njemačka auto industrija neće propasti još 100 godina
ili je ovo zapravo plan vlade da se dodvori Merkelici pošto su se do grla zasrali s Lex Perkovićem...

MILANOVIĆ O SKUPIM AUTIMA 'Nije im mjesto u ministarstvima, koristit će ih MUP, a mi ćemo si nabavljati srednju klasu'
Kriste, kralju...
Zoka se potpuno odljepio. Ko tapeta...
Nije dovoljno što su već spiskali stotine milijuna kuna nego će još
Pored ovakvih hrvatskih mentola Njemačka auto industrija neće propasti još 100 godina
ili je ovo zapravo plan vlade da se dodvori Merkelici pošto su se do grla zasrali s Lex Perkovićem...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-