Sad razumin tebe, gledam Karamarka gledajući sebe...a unda » wrote: ..uz dodatak..oprosti, popraceno sa kretnjama meakulpiranja.
ili ovako. pesmica.. oprosti mi hadeze, sve te grube rici i moj zivot sada, na tvoj zivot slici..![]()
by Miki i Euklid

Sad razumin tebe, gledam Karamarka gledajući sebe...a unda » wrote: ..uz dodatak..oprosti, popraceno sa kretnjama meakulpiranja.
ili ovako. pesmica.. oprosti mi hadeze, sve te grube rici i moj zivot sada, na tvoj zivot slici..![]()

Meni ovo pari neki mazohizam. Prostrli ste se i obigravate oko Karamarka, uzmi nas, uzmi nas Markane, kao one djevice što svuda daju osim tamo jeldemiky0 » wrote:
Prema ovima je idealan (ni sam ne mogu virovat sta govrim)
ali su imali barem manje minuse, po svim poljima
Bitnije je jesam li ja za ove/one od nesposobnosti ove vlade?visekratni klon » wrote:Itekako je bitno.
Bitno je zbog utemeljenosti tvoje kritike.miky0 » wrote:
Bitnije je jesam li ja za ove/one od nesposobnosti ove vlade?
..a unda wrote: ..iskreno, da mogu kako, napustio bih ga. jeba on mater svoju i kad sam se ukrca na njega.
ovako, jedino mi je ostalo nekako krpat ga, pa sta bude, jer ako skocim u more, odmah ce me ovi ostali namjerno utopit da im nisam konkurencija u pomocnom camcu i onda me jos sutra zrtvom prikazivat i naplacivat pricu.. ja sam zadnji s njim razgovarao, ali eto, nazalost, nije uspio kao sto smo mi uspjeli, nije uspio doplivat do nas..
A ok, ajde pogledaj ti sama stanje DP, zaduzenost, BDP i sve ostale parametre koje smo naveli ja i euklid na ovoj temi. Eto pogledaj sama.
Ja ne tvrdim da je ova vlada savršena, ali ovo vaše me po dubini opsega kritike i načinu sagledavanja sveobuhvatne situacije koja nije nastala prije tri godine, podsjeća na Karamarkov vapaj kako nikad nije bio toliki red pred pučkim kuhinjama.miky0 » wrote:
A ok, ajde pogledaj ti sama stanje DP, zaduzenost, BDP i sve ostale parametre koje smo naveli ja i euklid na ovoj temi. Eto pogledaj sama.
Ma koristite se prežvakanim novinskim naslovima i Index vam je Biblija. Koristite se taktikom zastrašivanja, ispada da Milanović i ekipa jedu malu djecu i da su ruinirali ovu državu više nego ijedna vlada do sad i to što radite je simpatično i slatko na ovakvom forumiću, ali van toga je jednostavno bedasto, ali raja to puši.miky0 » wrote:Pa reci da su u plusu i da zapravo stanje uopce nije takvo kako mi prezentiramo. Ali budi objektivna.
I usput, uzmi u obzir da se mi ipak koristimo cinjenicama
Sve sto ja navodim jest od prvog dana ove vlade. Naime, iako je ova vlada šreuzela minnuse, nije nista uradila da ih promjeni u pluseve. NISTA. A ako je, eto ti navedi sto?visekratni klon » wrote:
Ja ne tvrdim da je ova vlada savršena, ali ovo vaše me po dubini opsega kritike i načinu sagledavanja sveobuhvatne situacije koja nije nastala prije tri godine, podsjeća na Karamarkov vapaj kako nikad nije bio toliki red pred pučkim kuhinjama.
Ma taman posla da igram vašu igru. Meljete usitno. Eto vam vaše činjenice, meni ne trebaju. Meni je dovoljno ono što znam, gledam situaciju malo šire od brojanja anđela na vrhu igle.miky0 » wrote:
Sve sto ja navodim jest od prvog dana ove vlade. Naime, iako je ova vlada šreuzela minnuse, nije nista uradila da ih promjeni u pluseve. NISTA. A ako je, eto ti navedi sto?
Obavijest kad linic ide po novo zaduzenje nije prezvakana indexova spacka, vec je to cinjenica. Kad kazem da ce fiskalizacija unistit malo i srednje gospodarstvo, a isto ga i unisti, nije novinarska splacina, vec cinjenica. A takvi moji primjeri su svi.visekratni klon » wrote:
Ma koristite se prežvakanim novinskim naslovima i Index vam je Biblija. Koristite se taktikom zastrašivanja, ispada da Milanović i ekipa jedu malu djecu i da su ruinirali ovu državu više nego ijedna vlada do sad i to što radite je simpatično i slatko na ovakvom forumiću, ali van toga je jednostavno bedasto, ali raja to puši.
Cipelarite ih jer možete. Kao što jedan Jandroković može reći Milanoviću da je huligan. U vrijeme Sanadera se dobro nije govorilo Vaša Visosti i kužim, fale vam ta vremena, iživljavate se na ovima jer se svi iživljavaju jer tako funkcionira mentalitet čopora. Ali ne pravdaj to nekim intelektualnim visinama i time kako "vi kužite stvar" jer to naprosto nije točno.
Osjetili ste da možete, da su slabiji od karizmatičnog Sanadera i kojem baš ne bi ovoliko srali po glavi i sad ste se raspištoljili bez imalo brige i pameti o posljedicama takvih stavova i bez imalo svijesti o naslijeđenom nakon hdz-a.
Ocito ti to nije dovoljno. Covjek uci dok je zivvisekratni klon » wrote:
Ma taman posla da igram vašu igru. Meljete usitno. Eto vam vaše činjenice, meni ne trebaju. Meni je dovoljno ono što znam, gledam situaciju malo šire od brojanja anđela na vrhu igle.
hadeze je bio bolji.miky0 » wrote:
Obavijest kad linic ide po novo zaduzenje nije prezvakana indexova spacka, vec je to cinjenica. Kad kazem da ce fiskalizacija unistit malo i srednje gospodarstvo, a isto ga i unisti, nije novinarska splacina, vec cinjenica. A takvi moji primjeri su svi.
Jebem ti kradeze. Ti jos ne kuiz da ce za hdz glasat milanovic..a unda » wrote:..ajde, miki, sta cemo sad glumatat. ti kao pametan covjek moras glasat za cinjenice, jel tako.
hadeze rulz..![]()
Je. Ti si pametan, i znam da znas podatak da je po prosjeku godina hdz manje zaduzivao narod nego ovi tvoji. I ne samo to, vec se zaduzuje po najvisoj kamati od svh predhodnih ministara. A znam da to znas
Hadeze zna.miky0 » wrote:
Je. Ti si pametan, i znam da znas podatak da je po prosjeku godina hdz manje zaduzivao narod nego ovi tvoji. I ne samo to, vec se zaduzuje po najvisoj kamati od svh predhodnih ministara. A znam da to znas
tako je. hadeze..miky0 » wrote:
Necu. Ti ced glasat za hdz. Glas za sdp je glas za hdz
Ovo je ko da sa zokijem pricam
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest