a biti i mniti?..a unda » wrote: pf. znam je vec skoro napamet..
to svaki pravi hrvat ima da zna recitirati i unazad.
a biti i mniti?..a unda » wrote: pf. znam je vec skoro napamet..
Napisao sam da je svejedno s gospodarskog stajalista.visekratni klon wrote:Pa dobro, kaži da je tebi svejedno hoće li Karamarko biti premijer, meni nije bome.
Nemoj ti meni milijun upitnika, judolino je neupitan... I točka! (A ne upitnik.)..a unda » wrote:
..pa eto, mogao nemogao, ali nije isto. cemu drame?
..opet drame.
a mozda je samo lakse o necem ne razmisljat? nisam mislio na marsovce..
..pa ne tvrdim, pitam. miljun upitnika sam stavio. i zasto to ne bi bilo ok da ti hadeze bude poslodavac?
pa dobro, svaka cast ako mozes birat posao. nema ih bas puno, tj nekako mi se cini da su u znatnoj manjini.
ono, mos birat posao i jos si uvijek profi. mozda si upravo radi toga profi, ko zna..
nisam uopce spominjao pamflete iako, kazem, ko zna sto su danas sve pamfleti. ne vidim razlike izmedju rada za hadeze, ruzu tomasic, potpisnika tog nekog ugovora od strane min. vanj. posl. er ha, jandrokovica ili predsjednika hgk vidosevica ili, ne znam.. todorica da sad ne nabrajam do u beskraj..
za tomasicku ne bi radio, preveo joj neki dokument za eu, a za todorica bi radio? za kutlu? ono, mogao bi birat?
koje poslove ces birat..tj oces li birat i s kim ces radit ili samo sta ces radit. i zasto bi to znacilo prodaju ne znam..hadezeu? ili zasto ne bi to znacilo?
mislim, s nekim moras radit, nitko nije savrsen. mislim, jel su ti svi poslodavci do sada biliono.. cisti potpuno, bez mrlje, jesi li provjeravao to i dokle ili su ti bile bitne neke druge stvari?
da je započeto i osmisljeno godinama prije njega, to stoji...a unda » wrote: ja nisam bio uljuljkan..![]()
samo sam se nadao da cu sam moc pronac sebi izlaz. nisam uspio, jebiga.![]()
nisam to ocekivao od sanadera. nisam mislio da je toliko sposoban za to. jos uvijek to mislim. sanader to nije mogao sam ni osmislit niti izvest. cak i za onaj dio koji mu je kao dokazan.
a i pitanje je sto je to izveo. zaboravio sam sad za sto je osudjen i za sto je jos proces, ali presude su one turudiceve i objasnjenja, smijesni.
sanader je jednostavno ispao pedro, krnje. zrtvovan je radi nekih visih interesa. radi toga da sve ostane i ide do njega, ne i dalje.
i tu je nagodba s njim. bit ce ukupno u zatvoru oko pet, sest godina i onda ide van.
ovo sad, ako je naplata, nije sanaderovo maslo, tj ne iskljucivo njegovo maslo, ne u najvecoj mjeri. on je, ponavljam, kraj procesa (negdje se to kaze.. paletkovanje) koji zapocet i osmisljen godinama prije nego je on dosao na vlast.
judolino » wrote:Ma da, Jaca je čista, a to što je onim šupcima opalila vritnjak i uselila se u njihovu gajbu, to je sve čisto jer je po zakonu...
Biti pošten a hadezejac isto je ko bit humanist a nacist...
..ma je, je, dobro.. ne opravdavam sanadera, jedino bih volio da ide jos, da se ne zaustavlja na njemu, nije on jedini kreator svega toga, a pobrao je zasluge za sva autorska prava..Beau » wrote:
da je započeto i osmisljeno godinama prije njega, to stoji.
al, iskreno, zaboli me
sanader se u tome snalazio kao riba u vodi, ter je objeručko i strastveno prigrlio takav 'sustav poslovanja' i pritom uživao ko prasac.
mazio ga je i pazio, zalijevao da što bolje naraste
da skratim, o njemu mislim sve najgore. imam viscelarnu reakciju na njega od prvog dana
najfrustriranije mi je bilo ono jedno razdoblje njegove vladavine kad su i ljevica i desnica bile složne oko toga kako je on jedan pametan i kulturan čovjek, europejac.
inteligenatan, elokventan, moderan. jedini koji nas može odvest do evrope.
od svih hadezeovaca jedino me iznenadila jaca. i to ugodno.
naprosto ne mogu da vjerujem da ta žena, sve te godine, nije pošteno umočila prste u pekmez.
jer da je, njoj bi prvo zabili kajlu nakon što je sanadera šutnula nogom. oli ne?
trebalo bi pitat matiju babića
jel si ti naucio sve dobijat dzabe ? bil ti platio nesto? ..ista?miky0 » wrote:Ajmo kukulele fanatici na par odgovora, posto se bojite povratka kradezeja na vlast:
1.Nabrojite rezultate rasta zokijeve vlade na bilo kojem polju?
2.Nabrojite mane kradezea, a da ih ne ponavlja zokijeva vlada?
3.Navedite mi razlike u vodjenju gospodarske razlike kradezea i kukulelea?
Molim da odgovore numerirate pod brojevima, tako da znam na sta odgovarate, i molim da neodgovarate protupitanjem, vec iskljucivo odgovore na jednostavna pitanja.
Hvala
Za provjeru necijeg znanja, a taj ga plasira kroz trolanje, bi ti tija da platim
Dakle, HDZ=SDP..a unda » wrote:
1. ako sam shvatio pitanje, nema tog nekog rasta. nije ti to kupus u vrtlu.
Dakle, HDZ=SDP..a unda » wrote:
2. sve oces na gotovo. bez rada. zokijeva vlada ponavlja one greske hadezea koje ponavlja, ali ni izdaleka sve. nemoguce je sve te greske ponovit, nemoguce.
Dakle, muljanje je ovaj slucaj:..a unda » wrote:
3. za vrijeme hadezea si muljao, sad ces sve manje moc muljat. morat ces bit inventivniji, sta si izmuljao izmuljao..![]()
Sve si naveo polovicno. Falio ti je dodatak HDZ=SDP u dva slucaja, a u zadnjem odgovoru priznavanje veleizdajnickih poteza svojih, tako da NISAM ZADOVOLJAN..a unda » wrote:
eto, jes zadovoljan?
..sta provjera? ..sta trolanje? di si ti?
ma nema dakle. aj uci malo logiku.Dakle, HDZ=SDP
..isto kao pod 1.Dakle, HDZ=SDP
ma, necu uopce otvarat te linkove. tako mogu otvarat linkove i epeha, isto mi je.
koja sad veleizdaja? jebeme se za veleizdaju. mislim, ono.. miki, pricas pizdarije. aj malo vanka na sunce..E, bome, ovdje nisu isti, ovdje se veleizdaja vidi na djelu, da im cak i HDZ zavidi. Mozda, kad karamarko preuzme kormilo drzave, linic predje u redove ljutog rivala![]()
naveo sam kako si i pitao. da si preciznije pitao, dobio bi i precizniji odgovor. na jednostavna pitanja, onako kako si ih ti jednostavno zamislio, dobijes isto takav lukav odgovor.Sve si naveo polovicno. Falio ti je dodatak HDZ=SDP u dva slucaja, a u zadnjem odgovoru priznavanje veleizdajnickih poteza svojih, tako da NISAM ZADOVOLJAN
Umrijeh...a unda » wrote: aj uci malo logiku.
sad ti mos histerizirat kolko god oces, al nes moc muljat..
aj malo vanka na sunce..
znas kako bit zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je.
Ovo je zadnja potvrda mojih riječi da su pravosuđe i državni birokratski mastodontWhereabout » wrote:Dok ja čekam nešto, neko vrijeme za odgovor na undin post, mediji objavljuju sljedeće:
http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/31 ... atsku.html
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvo ... 27571.aspx
Za sumnjičave, istinit je svakako dio da je to s Facebook profila Hrvoja Prpića.
..citao na fejsu. i? ..u cemu je problem? tj, u cemu je, ustvari, problem?Whereabout » wrote:Dok ja čekam nešto, neko vrijeme za odgovor na undin post, mediji objavljuju sljedeće:
http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/31 ... atsku.html
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvo ... 27571.aspx
Za sumnjičave, istinit je svakako dio da je to s Facebook profila Hrvoja Prpića.
Unda, o čemu ti bulazniš, ovdje se radi o poreznoj presiji koja se sprovodi zadnje 2 godine...a unda » wrote: ..citao na fejsu. i? ..u cemu je problem? tj, u cemu je, ustvari, problem?![]()
kapital oda di mu je bolje. o cemu mi, ustvari, pricamo? najvolim kad se borci protiv nepravdi, neumoljivi u svojim principima, odjednom, a da ni sami ne znaju kako im se to desilo (ili mozda znaju), nadju u situaciji da vatreno brane kapitalizam, povezujuci ga valjda s nekom pravdom..
ti si ko ona igracka koju kad navijes i kad udre negdje onda se vrti, opet udara okolo i opet se vrati na isto mjesto prije jos malo udrit..Euklid » wrote:
Ovo je zadnja potvrda mojih riječi da su pravosuđe i državni birokratski mastodont
2 ključne rak rane hrvatskog društva.
A ova vlada nije, unatoč undinim tlapnjama, učinila ništa da to razriješi, dapače, vidimo iz ovog slučaja da su samo zakucali zadnji čavao u lijes.
Iskreno mi je žao svih onih koji i dalje misli da Linić i vlada vuku dobre poteze i rade nešto korisno za ovu državu.
Mislim... vuku, samo za koga...
Bitno da ćemo miky i ja biti krivi kad nam se vrati kradeze...
..ma koje zadnje dvije godine, sta ti pricas?Euklid » wrote:
Unda, o čemu ti bulazniš, ovdje se radi o poreznoj presiji koja se sprovodi zadnje 2 godine.
Miky je traktate napisao o tome ali ga ne doživljavate...
znači ako su mlili tebe, u redu je da i dalje vrše teror i melju sve ostale.....a unda » wrote: ti si ko ona igracka koju kad navijes i kad udre negdje onda se vrti, opet udara okolo i opet se vrati na isto mjesto prije jos malo udrit..
ono nije potvrda nicega. di je bio prpic kad su pravosudje i nacionalbirokrati mene mlili?
mislim, nek ide, on barem moze otic, ali voli i on plakat vidim. umjesto da se veseli, on place. iskreno, ja s njegovim odlaskom necu nista izgubit, a ni dobit. nek mu je sretno i nek manje place. trebao je to i prije napravit, ne znam sta je tako pametan i sposoban cekao..
Pa što ne naplati Paviću i svojim frendovima stvarna porezna dugovanja, pička mu materina, nego tlači ljude na ovakav način?..a unda » wrote: ..ma koje zadnje dvije godine, sta ti pricas?..jel pricas o onim miljardama poreza sto se nisu nekom naplatile, a neko je morao ovako kao i prpic? ali, jebe se prpica za druge, sta je bilo drugima. e, pa i meni se jebe za njega. da necu sad sepuku napravit zato jer ce njemu bit bolje cim ode odavde.
aj resetirajte ti i miki jos malo memoriju, mal vam je kes. sutra je novi dan, nece bit mjesta za nove podatke.
ne, nego di ste bili onda? nego kad je doslo do necije guzice, gle.. sta se desilo, svi su odjednom isti, prije linica nije bilo nista, tako da mora on bit za sve kriv. i za ono sto je kriv i za ono sto nije kriv, ali neko treba bit.Euklid » wrote: znači ako su mlili tebe, u redu je da i dalje vrše teror i melju sve ostale...![]()
Mirna - postoji od 1877., preživjela i fašiste i komuniste i 3 rata i sve ali ne i Linića
Iako zadnje 3 godine posluje pozitivno i servisira dugove,
iako radi punom parom u 2 smjene i izvozi 85% proizvoda
iako trenutno zapošljava 250 ljudi i još 400 ribara na 50 brodova
iako je simbol i brand u svojoj branši
iako je našla ulagače za dokapitalizaciju i ispunila Linićeve uvjete...
Ministarstvo financija nije prihvatilo predstečajnu nagodbu i šalje Mirnu u stečaj![]()
Quo vadis Croatia?
a ne moze se naplatit. ne mos naplatit, moras pregovarat. jos je pavic nista, nista, sitna lova.. ili, sve naplatit i onda dovest drzavu u mat poziciju sa miljun i po nezaposlenih preko noci.Euklid » wrote: Pa što ne naplati Paviću i svojim frendovima stvarna porezna dugovanja, pička mu materina, nego tlači ljude na ovakav način?
Aj neseser više, gonjaj...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests