ideš, đurđa...miky0 » wrote:
Kao rijetko normalan clan ovog voruma...

pa fajtaj se. kolko vas treba za fajt? vecina? pa ti si za fajt samo kad si jaci..miky0 » wrote:
Cuj, ja sam nepopravljivi optimist, i za fajt uvijek, tako da vjerujem u oporavak ove umotvorevine uz uvjet najostrije kaznjavanje odgovornih
E s obim se bogami slazem. Jebote, prvi put se slazem s Undom..a unda » wrote: tebe svaka pizdarija konsternira. svaka tudja pizdarija.
pa zar ne bi bilo dobro da umjesto milanovica dovedemo jednog pravog strucnjaka, iz japana npr, indije, neki pametni indijac, oni znaju s matematikom, platimo ga dvije godine nek nas vodi i rijesimo ove problemcice?
Pročitala sam fataj se...a unda » wrote: pa fajtaj se. kolko vas treba za fajt? vecina? pa ti si za fajt samo kad si jaci..
pa oce li onda stranac vodit ovu zemlju ili nece?
Miki bi stranca, ali ne da stranci vode. Ono kao mali posilni...a unda » wrote: pa oce li onda stranac vodit ovu zemlju ili nece?
aj, stavi neku gumu u gujicu, drugi kraj gume u usta, zacepi nos i prni i vidi jel plin dejstvuje..![]()
ma miki bi sve odma, sad, na brzinu, dzabe i neko drugi da to napravi.. a sta to, ne zna se.
Miki i Euklid u očekivanju boljih vremena...a unda » wrote: ma miki bi sve odma, sad, na brzinu, dzabe i neko drugi da to napravi.. a sta to, ne zna se.
E ali to sta si ti sad predlozija neke strance, to sam ja davno reka, mislim cak i na ovom forumu. Samo je problem sta tvoji prijatelji veleizdajnici ne zele napravit..a unda » wrote: pa oce li onda stranac vodit ovu zemlju ili nece?
aj, stavi neku gumu u gujicu, drugi kraj gume u usta, zacepi nos i prni i vidi jel plin dejstvuje..![]()
Pa ti si bre nostradamus.miky0 » wrote:
E ali to sta si ti sad predlozija neke strance, to sam ja davno reka, mislim cak i na ovom forumu. Samo je problem sta tvoji prijatelji veleizdajnici ne zele napravit
Pih, nije on ima ideja sta ih meni padaju napamet
sta u crnu tekic? ma oce ljudi hadeze i oce, ali su zbog toga jako tuzni.visekratni klon » wrote:
Miki i Euklid u očekivanju boljih vremena.
Radni naziv: Sanadere, brate, pa gdje si ti toliko?
[spoiler][/spoiler]
Joj kako ću u crnu tekicu.
Da znaš da oćešvisekratni klon » wrote:
Miki i Euklid u očekivanju boljih vremena.
Radni naziv: Sanadere, brate, pa gdje si ti toliko?
Joj kako ću u crnu tekicu.
..a unda » wrote:
sta u crnu tekic? ma oce ljudi hadeze i oce, ali su zbog toga jako tuzni.
kao ono, ne bi oni, ali su eto, natjerani..
srecom nekom, hadeze jos uvijek bjezi od vlasti. ono u stilu, drzte me, udrit cu ga.
ali cim ovi malo pospugaju situaciju, cim obave prljavi posao i cim se pokaze da trend krece na bolje, evo ih, svjezih, umivenih, odmornih.. a euklid ce ih placuci ljubit i grlit i govorit im..e, da sam zna..e, da sam zna.. ovo mi je skola, jedna malo prije, druga kasnije, tocno u ponoc..
Pa jel vidite vi što radite ili vas treba polit ladnom vodom?Euklid » wrote:
Da znaš da oćeš![]()
Odakle ti ideja da me stavljaš u kontekst s tim grobarom naše budućnosti?
pa jes ti da nam stranci vladaju ili nisi? jesi li konsterniran samim sobom ili nisi?miky0 » wrote:
E ali to sta si ti sad predlozija neke strance, to sam ja davno reka, mislim cak i na ovom forumu. Samo je problem sta tvoji prijatelji veleizdajnici ne zele napravit
Nevjerojatna vam je logika, čim si protiv ezdepea odmah si za kradeze.....a unda » wrote:
sta u crnu tekic? ma oce ljudi hadeze i oce, ali su zbog toga jako tuzni.
kao ono, ne bi oni, ali su eto, natjerani..
srecom nekom, hadeze jos uvijek bjezi od vlasti. ono u stilu, drzte me, udrit cu ga.
ali cim ovi malo pospugaju situaciju, cim obave prljavi posao i cim se pokaze da trend krece na bolje, evo ih, svjezih, umivenih, odmornih.. a euklid ce ih placuci ljubit i grlit i govorit im..e, da sam zna..e, da sam zna.. ovo mi je skola, jedna malo prije, druga kasnije, tocno u ponoc..
Nije to nego ste slijepi pored zdravih očiju. Nije to da vi jeste nego se stavljate u službu hadezea, htjeli ne htjeli. Svaki glas koji ne daš sdpu nego nekoj strančici, dao si hdz-u i to jako dobro znaš. Nisam ja tu logiku izmislila, to je realnost. Naša realnost.
To se ja pitam za vasvisekratni klon » wrote:
Pa jel vidite vi što radite ili vas treba polit ladnom vodom?![]()
Oplakat ćete ne prestanete li na vrijeme, oplakati.![]()
I mi svi skupa.
Pa dobro, ako ti je svejedno, kažem, dovedite i Ivu, neki još plaču za njegovom karizmom.Euklid » wrote: To se ja pitam za vas![]()
Pa jel ne vidite da se nastavlja ista pogubna gospodarska politika od ranije?
Šta?
SDP podržava pedere, manjine, ZO, ćirilicu... pa je zato odmah dobar?
Pa to je njihov igrokaz kojeg 20 godina zajednički igraju...
pa dobro, esdepe ce zamijenit na vlasti tvoja nezavisna neka lista.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 13 guests