Utjecaj filma na životna očekivanja
-
Whereabout
Čitam uvodni post o zgusnutim romantičnim radnjama - evo jedan "spori" film pa svejedno relativno nerealan: Izgubljeni u prijevodu. Da ja odem u Tokyo kao pratnja nekome, mrcvarila bih se ko Isus u hrpi glupih nedogađanja. To je zapravo čudo koliko je taj film uspio napraviti pa i atmosferom utjecati na ljude. Na internetu se raspravljalo o tome što je Bill šapnuo Scarlett u sceni kad se rastaju. Čitav film se sastoji od vizualno zgodnih sekvenci i - znakovitih nedogađanja. Lila perika, glazba, šapat, ona sjedi na prozoru i gleda panoramu grada, zgodan kišobran, zgodan kaput, lopoči, ambijenti, snimanje reklame, dodir tu i tamo. To je ono na što i inače padamo u životu, a da nam se posloži točno takav scenarij u stvarnom životu, mislili bismo da je to jako lijepo i ispunjavajuće iskustvo. Ali nam se vjerojatno neće dogoditi.
Uglavnom, to je jedan od meni dražih filmova. Zen i otuđenje.
O ovoj temi pričaju i one četiri kokoši iz Seksa i grada, ako među vama ima onih koji su redovitije gledali. Epizoda kad pričaju o filmu The Way We Were i kad SJP prenese jednu scenu (rečenicu) iz filma u stvaran život s Facom, no on ne shvati foru. Jedna od poruka bi mogla biti i da su žene češće te koje nasjedaju na filmske ljubavi.
Uglavnom, to je jedan od meni dražih filmova. Zen i otuđenje.
O ovoj temi pričaju i one četiri kokoši iz Seksa i grada, ako među vama ima onih koji su redovitije gledali. Epizoda kad pričaju o filmu The Way We Were i kad SJP prenese jednu scenu (rečenicu) iz filma u stvaran život s Facom, no on ne shvati foru. Jedna od poruka bi mogla biti i da su žene češće te koje nasjedaju na filmske ljubavi.
.
Izgubljeni u prevodu je sranje od filma.
Il jebeš, il ne jebeš.
A kad ne jebeš - kakvog ima smisla snimati film o Kosovskoj bitki? :ćuk-ćuk:
Il jebeš, il ne jebeš.
A kad ne jebeš - kakvog ima smisla snimati film o Kosovskoj bitki? :ćuk-ćuk:
Volim taj filmWhereabout » wrote:. To je ono na što i inače padamo u životu, a da nam se posloži točno takav scenarij u stvarnom životu, mislili bismo da je to jako lijepo i ispunjavajuće iskustvo. Ali nam se vjerojatno neće dogoditi.
Uglavnom, to je jedan od meni dražih filmova. Zen i otuđenje.![]()
Ali tužan mi je, bome ne bi htjela scenarij u kojem skužim da sam friško udana za nepoznatu osobu
Jedino se slažem da slučajno, trenutno prijateljstvo, iako iz nužde, može ostaviti neki lijep trag.
Judolino, za tebe je Njoj se mili u svili ili tako neki blockbuster. Nemaš pojma
-
Whereabout
Blue, ni ja se baš ne mogu poistovjetiti, ali lijep je dio da su se u okolnostima otuđenja i drugih tih stvari sreli. I onda mi to pušimo i očekujemo i u našim životima.

.
Bome ja taj film jesam gledala, i bio mi je kao dobar, al nemam pojma o cemu vi pricate
:senilna:
Ok 
Ne sjecam se ni da je seksa bilo. Mora da je bio 'vrhunski' :judolino:
Ne sjecam se ni da je seksa bilo. Mora da je bio 'vrhunski' :judolino:
Jok, meni je bolji Njoj se guzi u ćuzi.blue » wrote: Volim taj film
Ali tužan mi je, bome ne bi htjela scenarij u kojem skužim da sam friško udana za nepoznatu osobuS njom se više mogu poistovjetiti nego s njim (zaboravila sam im imena), nisam u višegodišnjem braku sa skoro odraslom djecom, u kojem možda radije ne bi bila, pa mi je teže gledati s te strane. A i svoj posao još uvijek volim.
Jedino se slažem da slučajno, trenutno prijateljstvo, iako iz nužde, može ostaviti neki lijep trag.
Judolino, za tebe je Njoj se mili u svili ili tako neki blockbuster. Nemaš pojma
Beau wrote:Mozda:cobanica:
A tebi preporučujem Njoj se gonja zbog ovnova vonja...
Ok, valjda cu se ovog sjecatEuklid wrote: Unda bi ga mogli pogledat zajedno...
A tooo. Pa ono, zna se desitWhereabout » wrote:Blue, ni ja se baš ne mogu poistovjetiti, ali lijep je dio da su se u okolnostima otuđenja i drugih tih stvari sreli. I onda mi to pušimo i očekujemo i u našim životima.![]()
-
Whereabout
Zaboravila sam spomenuti, i Bill Murray je predivan...Euklid » wrote:Meni je taj film odličan a Scarlett u njemu naprosto predivna...
.
-
- Information
-