MightyMe » wrote:Ali prometna pravila kažu da pri skretanju u lijevo, vozač je dužan propustiti sva vozila koja iz suprotnog smjera idu ravno ili skreću desno.
Ne može jednostavnije. Caka je u tome šta su u ovom slučaju i liva i desna trake od plavoga.
Inače, ovo je pojednostavljeno križanje Velebitske i Bruna Bušića. Ja kad san tek položija mater i otac sili s menon u auto da vide kako ja vozin i sad ja doša u situaciju zelenog i zaustavija se i čekan da svi skrenu desno. Otac gleda koji mi je kurac i kaže da vozin. I sad se mi svađamo, on ima istu argumentaciju ka i ti, na kraju on iša pitat nekog profi vozača ko je u pravu i na kraju ispalo da san ja.

..e, to se nesto malo ka promijenilo, mislim. mene su ucili da se svak drzi svoje trake. ovaj koji skrece u desno i preskace najmanje jednu traku.. u zagrebu ih je po osamnajst

, to su za mene ono, idioti.. oce dokazat da su u pravu i da mogu sta oce.
ajme, nemoj me s tim imenima ulica. kazi im lipo di je to i blizu cega.. ne znam ja to po ulicama.
po toj logici ja mogu smotat onda iz desne trake u lijevu izpred ovog u lijevoj traci i ko ga jebe, neka pazi, ja dolazim sa desne strane, imam prednost, a on se mora ispizdit da bi uspio zaklocit, ali to mene nije briga..
u takvim situacijama bi trebalo bit da se svak drzi svoje trake. to je novo pravilo valjda za zenske pisano ili za talijance.. kod njih trake ne vaze, crte medju trakama sluze da mozes ic tacno po njima, po sredini.. kad su oni na cesti, cesta je njigova sangri la, mogu di oce, kad oce, kako oce, a ostali nek se misle..jebo trake, dvije kise i ne vide se..