Najnormalnija stvar za jednu šeficu kabineta (SDPovog) u Županiji, na porodiljnom
Hajka na Index.hr
A jesi kad citala direktni prijenos textualne utakmice? Tako je i ovo, samo malo brzeali » wrote: I to dokazuje što![]()
SS Indexa, od jučer, za vrijeme trrajanja NU2. Obratiti pažnju na posljednji komentar:
Ovo je kasnije skrinšotan isti komentar, samo da se vidi u koliko je točno sati nastao (14:54)
NU2, trenutak kad Jovev izgovara posljednju rečenicu iz članka (14:55)
Pa ajde, neka je i članak objavljen u 14:55 a ne 14:54, meni je i dalje u najmanju ruku - indikativan ( čak i ukoliko Indexovi novinari zbilja jako brzo tipkaju) takav tretman relativno bezvezne afere. Ne sjećam se kada je zadnji put bio neki događaj kojeg su ekskluzivno prenosili u realnom vremenu (i to prenosili događaj, ne pisali transkript u realnom vremenu), možda Sanaderova ostavka
nista ne sugeriram, samo kazem da on od indeksa dosta, ono, dobro zivi. nije bas da je sef neke neprofitne udruge sa stvaranje pravednijeg svijeta..Euklid » wrote:
Da je njemu tolko do para koliko sugeriraš davno bi se dogovorio s Todorićem da malo smanji doživljaje.
Mislim, dok je bio jedini koji je razotkrivao Sanadera onda je bio ok.
Sad kad razotkriva esdepeovsko smeće odmah ne valja...
ma neka on kopa po bilo cijem smecu, dapace.. neka sve sto dozna objavi, nema veze o kojoj stranci, tj o kojoj moci se radi, neka raskrinka koga god, ali ima tu jos malo necega, onako malo..
recimo da mi je smijesno da se objektivnost neka sada hoce postici na nacin, kao ono..tukli smo po jednima, a sad tucemo po drugima istom snagom.
tj treba tu imat neke mjere, odnos neki, jedno je pucat puskom na glinene golubove, drugo je tako pokusat zaustavit tenk.
ovo sto sad radi babic, dijelom je skupljanje bodova za neko herojstvo i objektivnost pucajuci po glinenim golubovima tvrdeci da je to isto kao kad je pucao po hadezeovom tenku.. ma citavoj tenkovskoj grupi cak.
malo se tu gubi nesto od vjerodostojnosti tim izjednacavanjem.
ali, neka, neka pise iako je sad malo usredotocen na sebe, razumljivo je to, ali u tom taracanju radi i stete..
inace i za ovu vlast vrijedi sto i za svaku drugu, a to je da onaj zakinov ili vakinov postulat iz marfijevog zakona o demokratskoj vladi da niciji zivot, vlasnistvo ili sloboda nisu sigurni dok zakonodavac zasjeda..
inace, kazu da je to od marka tvejna, a taj zakin, vakin, kako li se izgovara.. mislim da se tu radi o politickoj nekoj akademiji, a izgleda da je oridjiji to od nekog suca, pa onda ima jos toga za analizu i interpretaciju, ali ovako, za sebe, odlican je ovaj postulat.
ne zaboravimo da smo se nekako opredijelili za tu demokraciju, volimo kad nas se pita, pa eto, ostaje sad mozda tu nesto za raspravu tko je ustvari odgovoran i za sto. a i kako..
pa eto, nije da nesto nisam predosjecao, slutio..ali » wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... isuca-kuna
Najnormalnija stvar za jednu šeficu kabineta (SDPovog) u Županiji, na porodiljnom
linic nije nevinasce, ali od svih njih nekako je najpouzdaniji. ipak, krene li na mene, to je ko koga..
s linicem bi se kazem, tj s njegovim odlaskom, dosta toga za neke rijesilo. sustvano rijesilo. ili barem odgodilo.
meni nije ni cudno da je novi list ovo objavio, isto tako odlican novi list koji u svemu ovom baca malo drugih svjetala na citavu ovu pricu.
koga ce novi list branit nego linica? mozemo mi o linicu govorit sto ocemo, ali za rijecane, eto, cak su mu oprostili sto je grobnicanin
sve ce mu rijecni oprostit, pametni su to ljudi, pa i ako je neku provizijicu negdje dignuo, sve je to jeftino i nista prema onom sto je napravio za rijeku..
pa sad, jel kriminal, nije to bitno, al sta meni fali da mi hadeze isplati autorski honorar za bilo sto od jedno dvije i po iljade eura.Euklid » wrote:A sta? To je neki kriminal sto je radila kampanju i legalno primila nivac?
to je ono sto pise, a za jos malo djengica i te kako mogu bit koristan hadezeu. sta malo, nes ti, malo gledas, malo slusas, dojavis.. pa svi to danas rade, sta i ja ne bi nesto zaradio. bit ce vlasti, mene nece bit, ja i moje macke i pasica moramo jest danas, ko zna sta ce sutra bit.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ha, čuj... jasno da Babić mora manje esdepeovske afere napuhivat na razinu teških hadezeovskih kad su mu ovi sjeli na grbaču..a unda » wrote: nista ne sugeriram, samo kazem da on od indeksa dosta, ono, dobro zivi. nije bas da je sef neke neprofitne udruge sa stvaranje pravednijeg svijeta..
ma neka on kopa po bilo cijem smecu, dapace.. neka sve sto dozna objavi, nema veze o kojoj stranci, tj o kojoj moci se radi, neka raskrinka koga god, ali ima tu jos malo necega, onako malo..
recimo da mi je smijesno da se objektivnost neka sada hoce postici na nacin, kao ono..tukli smo po jednima, a sad tucemo po drugima istom snagom.
tj treba tu imat neke mjere, odnos neki, jedno je pucat puskom na glinene golubove, drugo je tako pokusat zaustavit tenk.
ovo sto sad radi babic, dijelom je skupljanje bodova za neko herojstvo i objektivnost pucajuci po glinenim golubovima tvrdeci da je to isto kao kad je pucao po hadezeovom tenku.. ma citavoj tenkovskoj grupi cak.
malo se tu gubi nesto od vjerodostojnosti tim izjednacavanjem.![]()
ali, neka, neka pise iako je sad malo usredotocen na sebe, razumljivo je to, ali u tom taracanju radi i stete..![]()
inace i za ovu vlast vrijedi sto i za svaku drugu, a to je da onaj zakinov ili vakinov postulat iz marfijevog zakona o demokratskoj vladi da niciji zivot, vlasnistvo ili sloboda nisu sigurni dok zakonodavac zasjeda..
inace, kazu da je to od marka tvejna, a taj zakin, vakin, kako li se izgovara.. mislim da se tu radi o politickoj nekoj akademiji, a izgleda da je oridjiji to od nekog suca, pa onda ima jos toga za analizu i interpretaciju, ali ovako, za sebe, odlican je ovaj postulat.
ne zaboravimo da smo se nekako opredijelili za tu demokraciju, volimo kad nas se pita, pa eto, ostaje sad mozda tu nesto za raspravu tko je ustvari odgovoran i za sto. a i kako..
a osim toga su se lažno predstavili kao nova pravednost, kao.. nismo mi takvi, mi znamo, mi smo pošteni... a ono goli kua da prostiš
hdz bar jasno kaže, mi smo lopine i đubrad i pokrast ćemo kolko god možemo a vi glasujte za nas jer ste neobrazovani i priglupi kmetovi
mislim, ne kažu to baš tako... ali nacrtaju, tako da i ovi nepismeni znaju o čemu se radi i da znaju raspoznati bar 3 slova: H, D i Z
'if you fall, i'll be there' (floor)
..pa eto, bori se kako zna i umije. i kako moze. i cime moze. to je ono, ok.. ali malo se na krivog namjerio. pa linic je jos onu jugoslavensku vladu slao licem u licem u kurac kad bi mu stala na put njegovim parama.Euklid » wrote: ha, čuj... jasno da Babić mora manje esdepeovske afere napuhivat na razinu teških hadezeovskih kad su mu ovi sjeli na grbaču
a i nije slucajno babo abdic bas rijeku naglo zavolio.
cak bih rekao da linic i babic dosta ono, karakterno slice..
pa nisu takvi. barem ne u tolikoj mjeri. mozes bit nekako principijelan, ako principijelnost uopce sto znaci i rec da je isto uzet jednu lipu i deset miljardi kuna, da je taj lopov po definiciji, ali i ti i ja znamo da to nije tako. jelda da nije tako.a osim toga su se lažno predstavili kao nova pravednost, kao.. nismo mi takvi, mi znamo, mi smo pošteni... a ono goli kua da prostiš, sajam taštine, nesnalaženja i nekompetentnosti...
nisam uopce shvatio da ce ovi bit neka nova pravednost ili uopce pravednost, ali da ce se krenut nekako u tom smjeru, nekako da pravila igre se protezu na sto sire podrucje, to da, to jos uvijek mislim.
a tastina..a sve je tastina i ovdje i tamo..a kompetentnost? ma daaj, nemoj zajebavat. koja kompetentnost, cega, od koga?
neces mi valjda teoriju ovdje neku printat. ima teorija i teorija, a praksa je isto sastavni dio nekog rada, tj stovise i na koncu, nista bez prakse.
teoretski ti mos znat ili ne znat kako se kopa, ali za posadit nesto, moras motiku uzet u ruke, pa ces vidjet.
to ona hadeze nije radio. on je samo brao vrhnje.
Code: Select all
hdz bar jasno kaže, mi smo lopine i đubrad i pokrast ćemo kolko god možemo a vi glasujte za nas jer ste neobrazovani i priglupi kmetovi
mislim, ne kažu to baš tako... ali nacrtaju, tako da i ovi nepismeni znaju o čemu se radi i da znaju raspoznati bar 3 slova: H, D i Z[/quote]
nikad to hadeze nije rekao. cak ni danas to ne govori. drugi su krivi, drugi. oni jadni nista nisu krivi. nikad bili. i jedino oni opet znaju kako ce rijesit ove probleme u koje su nas neki drugi uvalili. :kokice:..a unda » wrote: nista ne sugeriram, samo kazem da on od indeksa dosta, ono, dobro zivi. nije bas da je sef neke neprofitne udruge sa stvaranje pravednijeg svijeta..
malo se tu gubi nesto od vjerodostojnosti tim izjednacavanjem.![]()
ali, neka, neka pise iako je sad malo usredotocen na sebe, razumljivo je to, ali u tom taracanju radi i stete..![]()
-
Whereabout
Ono što sam postala bi trebalo dokazati da to što je pisalo da je članak "objavljen prije dva sata" ne znači da je dva sata prije bio isti tekst koji sad gledamo (bila je očito samo najava). A ovo dalje, mislim da je moguće, kao što si i napisala, da je taj zadnji dio članka napisan nakon 14:54 (editiran), a zadnji komentar je bio iz 14:54. Meni se ne čini kao nešto bezvezna afera, dosta je zanimljivo i bitno, tim više što je županica već imala problema od ranije s percepcijom svrhovitog trošenja sredstava.ali » wrote: I to dokazuje što![]()
SS Indexa, od jučer, za vrijeme trrajanja NU2. Obratiti pažnju na posljednji komentar:
Ovo je kasnije skrinšotan isti komentar, samo da se vidi u koliko je točno sati nastao (14:54)
NU2, trenutak kad Jovev izgovara posljednju rečenicu iz članka (14:55)
Pa ajde, neka je i članak objavljen u 14:55 a ne 14:54, meni je i dalje u najmanju ruku - indikativan ( čak i ukoliko Indexovi novinari zbilja jako brzo tipkaju) takav tretman relativno bezvezne afere. Ne sjećam se kada je zadnji put bio neki događaj kojeg su ekskluzivno prenosili u realnom vremenu (i to prenosili događaj, ne pisali transkript u realnom vremenu), možda Sanaderova ostavka
.
-
Whereabout
Što se ovih ostalih aspekata tiče, u vezi vjerodostojnosti i slično, nadam se da ne zaboravljate temeljnu neku ljudsku i profesionalnu potrebu da se istraži licemjerje, ako ga ima. Što je već rečeno, jedno je (polu)otvorena krađa, tome se treba stati na kraj, ali nastaviti s nečim sličnim drugim putevima - možda donekle zamaskirano pravilima igre i uobičajenošću prakse ("svi tako rade") - je još gore i praktički neoprostivo. Otud (sociološki, psihološki...) snaga reakcije. To ne oduzima na vjerodostojnosti, dodaje joj. Sve ovo ako je točno da je cijela ova hajka nastala jer je Index u prošlosti pisao o ovome, c/p iz uvodnog posta:
SDP prvih dana nije imao problem s Indexom, do trenutka dok nismo počeli kopati po Slavku Liniću i njegovom pogodovanju prijatelju tajkunu Jozi Kalemu, vezama s Cammeo taksijem i Robertom Ježićem. Dan nakon objave fotografije sa zajedničkog putovanja u Dubai, Slavko Linić napao je Index i poslao inspekciju.
A nisu zanemarivi ni dijelovi o sluganskom novinarstvu kao metodi spašavanja. Nekome bi na to odmah proradio kliker i živac, a nekome, očito po ovoj temi, ne bi.
SDP prvih dana nije imao problem s Indexom, do trenutka dok nismo počeli kopati po Slavku Liniću i njegovom pogodovanju prijatelju tajkunu Jozi Kalemu, vezama s Cammeo taksijem i Robertom Ježićem. Dan nakon objave fotografije sa zajedničkog putovanja u Dubai, Slavko Linić napao je Index i poslao inspekciju.
A nisu zanemarivi ni dijelovi o sluganskom novinarstvu kao metodi spašavanja. Nekome bi na to odmah proradio kliker i živac, a nekome, očito po ovoj temi, ne bi.
.
s ovim se apsolutno slažem. proradi i meni kliker i živac.Whereabout » wrote:Što se ovih ostalih aspekata tiče, u vezi vjerodostojnosti i slično, nadam se da ne zaboravljate temeljnu neku ljudsku i profesionalnu potrebu da se istraži licemjerje, ako ga ima. Što je već rečeno, jedno je (polu)otvorena krađa, tome se treba stati na kraj, ali nastaviti s nečim sličnim drugim putevima - možda donekle zamaskirano pravilima igre i uobičajenošću prakse ("svi tako rade") - je još gore i praktički neoprostivo. Otud (sociološki, psihološki...) snaga reakcije. To ne oduzima na vjerodostojnosti, dodaje joj. Sve ovo ako je točno da je cijela ova hajka nastala jer je Index u prošlosti pisao o ovome, c/p iz uvodnog posta:
šta god mislila o babiću, ovo što rade indeksu mi je doslovno
Nije veza Linić - Ježić nastala nedavno, a nije da se nije prije o tome pisalo.
http://www.rijekadanas.com/dossier-jezi ... o-linic-3/
Članak je iz siječnja 2011.
Nakon svega iz ovog linkanog članka da bi baš toliko zasmetala priča o putu u Dubai, hmm.
Nakon svega iz ovog linkanog članka da bi baš toliko zasmetala priča o putu u Dubai, hmm.
- Euklid
- old school
Mmda, onaj ko je ikad imao poslovnu suradnju s kradezeom ne smije prijaviti ništa protuzakonito od strane esdepea, makar i sam učestvovao u tome i podnio papirnate dokaze crno na bijelo...a unda » wrote: pa sad, jel kriminal, nije to bitno, al sta meni fali da mi hadeze isplati autorski honorar za bilo sto od jedno dvije i po iljade eura.
to je ono sto pise, a za jos malo djengica i te kako mogu bit koristan hadezeu. sta malo, nes ti, malo gledas, malo slusas, dojavis.. pa svi to danas rade, sta i ja ne bi nesto zaradio. bit ce vlasti, mene nece bit, ja i moje macke i pasica moramo jest danas, ko zna sta ce sutra bit.
Čista logika...
- Euklid
- old school
ruka ruku mije, kurac obadvije...Tea Tree » wrote:Nije veza Linić - Ježić nastala nedavno, a nije da se nije prije o tome pisalo.
- Euklid
- old school
Lovrić Merzel pod istragom zbog prodaje Cesta Sisak tajkunu Žužiću
Pa jebote, ova Merzelica em zapošljava hadezeov kadar, em namješta državne firme hadezeovim tajkunima ispod cijene, em im namješta poslove, M48...
Tu se više ne zna ko pije ko plaća
Ili su u svom igrokazu oštre političke borbe pobrkali ko je u kojoj stranci i ko je gdje na vlasti i ko kome u kojem trenutku treba dati mig. Rašomon totalni...
Pa jebote, ova Merzelica em zapošljava hadezeov kadar, em namješta državne firme hadezeovim tajkunima ispod cijene, em im namješta poslove, M48...
Tu se više ne zna ko pije ko plaća
Ili su u svom igrokazu oštre političke borbe pobrkali ko je u kojoj stranci i ko je gdje na vlasti i ko kome u kojem trenutku treba dati mig. Rašomon totalni...
- Euklid
- old school
daj se unda malo skoncentriraj..a unda » wrote: nikad to hadeze nije rekao. cak ni danas to ne govori. drugi su krivi, drugi. oni jadni nista nisu krivi. nikad bili. i jedino oni opet znaju kako ce rijesit ove probleme u koje su nas neki drugi uvalili.
pa jesu 4 godine krali sveudilj? jesu
i jesu onda dobili izbore pod sloganom ''Idemo dalje''?
sta, di cu se skoncentrirat?Euklid » wrote:
daj se unda malo skoncentriraj
pa jesu 4 godine krali sveudilj? jesu
i jesu onda dobili izbore pod sloganom ''Idemo dalje''?
![]()
![]()
koje cetri godine, sta? e, da nije troduplo..trostruko. najmanje toliko. pa dobili su. i opet ce i s istim sloganom..
mislim, imaju i najmanje pola tvoga glasa. a nego za koga ces sad glasat? iz kojeg ces izloga sad malo birat?
a ko to nije imao polsovnu suradnju s tim kradeze..hadezeom? aj, ko? jel to bilo uopce moguce?Euklid » wrote: Mmda, onaj ko je ikad imao poslovnu suradnju s kradezeom ne smije prijaviti ništa protuzakonito od strane esdepea, makar i sam učestvovao u tome i podnio papirnate dokaze crno na bijelo.
Čista logika...
pa pitao sam te jel si ti ista radio zadnjih dvajst godina? s kim si radio? kako? mislim, kako si dobio neki posao? trudom i pamecu?
aj, nemoj sad zajebavat.
- Euklid
- old school
Eto vidiš kad se koncentriraš da ti se sve odmah razbistri..a unda » wrote:
sta, di cu se skoncentrirat?![]()
koje cetri godine, sta? e, da nije troduplo..trostruko. najmanje toliko. pa dobili su. i opet ce i s istim sloganom..![]()
mislim, imaju i najmanje pola tvoga glasa. a nego za koga ces sad glasat? iz kojeg ces izloga sad malo birat?
Znači, lijepo su krali, krali i krali, ter rekli ljudima, čujte, mi ćemo i dalje krasti a vi lipo glasujte za nas. I ljudi kud će, šta će... glasovali jopet.
.
Šta pola glasa? Imaju cijeli. I moje pokojne babe.
I od mog brata također...
- Euklid
- old school
I? Šta?..a unda » wrote: a ko to nije imao polsovnu suradnju s tim kradeze..hadezeom? aj, ko? jel to bilo uopce moguce?
pa pitao sam te jel si ti ista radio zadnjih dvajst godina? s kim si radio? kako? mislim, kako si dobio neki posao? trudom i pamecu?
aj, nemoj sad zajebavat.
Kao u stara, dobra, Tuđmanova vremena, nije kriv kriminal, kriv je zviždač.
Ubijmo glasnika...
Kakve ovo veze ima s onim što si kvotao?Euklid » wrote:
I? Šta?
Kao u stara, dobra, Tuđmanova vremena, nije kriv kriminal, kriv je zviždač.
Ubijmo glasnika...
Nego, hoćete li ti i miky0 radit neki parti kad HDZ pobijedi na sljedećim izborima?
Ono, nekog krmčića okrenut. Ako se skupi više ljudi, možda i vola nekog malog, ae.
..pa eto, vidis kak se pomalo sve razbistri. odmah si mogao rec da oces da se vrati hadeze..Euklid » wrote:
Eto vidiš kad se koncentriraš da ti se sve odmah razbistri
Znači, lijepo su krali, krali i krali, ter rekli ljudima, čujte, mi ćemo i dalje krasti a vi lipo glasujte za nas. I ljudi kud će, šta će... glasovali jopet.![]()
.
Šta pola glasa? Imaju cijeli. I moje pokojne babe.
I od mog brata također...
nista nije slicno hadeze rekao ljudima. nikad.
i ponavljam, drugi su krivi, drugi su krali, ali ne hadeze. a ako je to bas i bio hadeze, onda je sljedeca mantra bila..neka kradu, kradu nasi..
- Euklid
- old school
Šta kakve ima veze?Tea Tree » wrote: Kakve ovo veze ima s onim što si kvotao?![]()
Nego, hoćete li ti i miky0 radit neki parti kad HDZ pobijedi na sljedećim izborima?![]()
Ono, nekog krmčića okrenut. Ako se skupi više ljudi, možda i vola nekog malog, ae.
Pa došli smo do faze kad uopće nije bitno da li je Merzelica krimos ili ne,
nego je bitno ko je i šta je Jasmina zlatna jabuka...
Šta ti znači ovo kad HDZ pobijedi? Da si se i ti pomirila s neminovnim?
Nemojte samo da miky i ja ispadnemo krivi. Ovaj forum čita svega 11,7 ljudi...
-
- Information
-