O vladi Zokija M.
Unda,
vrlo je tesko s tobom normalno diskutirat jer si pristran.
Nisi objektivan kad kritiziras mene koji jasno i bez okolisanja govorim protiv vladajucih i oporbenjaka s punom argumentacijom i cinjenicama. Dok ti pokusavas opravdat vladajuce, iako i sam po vlastitom priznanju ne vjerujes u njihov uspjeh, kritiziras sve nas koji kritiziramo ove koje moramo kritizirat.
Dakle, ja s rusenjem vladajucih vracam ha de ze na vlast, a ne losa politika es de pea?
Ok, ako ti je tako lakse, da, mene boli kurac ako dodje kradeze umjesto es de pea, jer es de pe ima ne srecu sto je vladao samo 6-7 godina, i na veliko je krao samo toliko godina, dok je kradeze imao srecu sto je vladao/krao 16, 17 godina, a sveukupno nas kradu 23 godine.
Dakle, pitas me sto ja nudim? Nudim ne glasanje za kradeze&kukulele, i za sad bi to bilo dovoljno.
Pitas me kakvu politiku provodit? Za pocetak, ne lopovsku i sa znanjem.
Pitas me koje poteze provodit? Trosit koliko smo uprihodili. Ako je to 70 miljardi, onda to nije 130 miljardi.
Pitas me zasto meni vjerovat? A zasto vjerovat SDPu?
vrlo je tesko s tobom normalno diskutirat jer si pristran.
Nisi objektivan kad kritiziras mene koji jasno i bez okolisanja govorim protiv vladajucih i oporbenjaka s punom argumentacijom i cinjenicama. Dok ti pokusavas opravdat vladajuce, iako i sam po vlastitom priznanju ne vjerujes u njihov uspjeh, kritiziras sve nas koji kritiziramo ove koje moramo kritizirat.
Dakle, ja s rusenjem vladajucih vracam ha de ze na vlast, a ne losa politika es de pea?
Ok, ako ti je tako lakse, da, mene boli kurac ako dodje kradeze umjesto es de pea, jer es de pe ima ne srecu sto je vladao samo 6-7 godina, i na veliko je krao samo toliko godina, dok je kradeze imao srecu sto je vladao/krao 16, 17 godina, a sveukupno nas kradu 23 godine.
Dakle, pitas me sto ja nudim? Nudim ne glasanje za kradeze&kukulele, i za sad bi to bilo dovoljno.
Pitas me kakvu politiku provodit? Za pocetak, ne lopovsku i sa znanjem.
Pitas me koje poteze provodit? Trosit koliko smo uprihodili. Ako je to 70 miljardi, onda to nije 130 miljardi.
Pitas me zasto meni vjerovat? A zasto vjerovat SDPu?
pa eto, jesam.. navijam za sebe. ne za nikakve pizdarije, narod, ovo, ono, standard, drzava, nacija, sto cuda i zajednistava se vice da se vlasi ne bi dosjetili..
ja, unda, ja sam nacija, ja sam narod. i drzava, uostalom ako je vec do toga doslo. se mua..
pa naravno da nisam objektivan, ali barem pokusavam biti, vidjeti koji su pravi problemi, tj uzroci, a ne trc amo, trc tamo..Nisi objektivan kad kritiziras mene koji jasno i bez okolisanja govorim protiv vladajucih i oporbenjaka s punom argumentacijom i cinjenicama. Dok ti pokusavas opravdat vladajuce, iako i sam po vlastitom priznanju ne vjerujes u njihov uspjeh, kritiziras sve nas koji kritiziramo ove koje moramo kritizirat.
..i interpretirat kako ti se svidi i kako se probudis ujutro, jedan dan jedno, drugo dan drugo.
nema tu nikakvih kritika tebe kao tebe, ti nacelno napadas jer mislis da ako automatski napdas vlast da si na pravoj strani, a ne znas zasto ih napadas nego prodajes neke nacionalne opcenite makrotehnologije.
jel ti danas bolje nego prije..recimo.. cetiri, pet godina? ili sest sedam? je ili nije? pa sta si ti ocekivao? kako mozes ista rec o ovoj vladi, ako nisi razumio sta rade one vlade. a ako si razumio, kako opet mozes ko junac srljat protiv ove vlade i to srljas potpuno tamo gdje se nista ne moze ni popravit, ni ispravit, niti usmjerit.
ti si zadopvoljan time da su i jedni i drugi isti, a ja ti garantiram da, ako cemo vec tako, da su isti i treci i cetvrti i peti i deseti. to je politika, to je moc i mi smo na to pristali.
neka vlada, kakva bila da bila, pa cak i ona hadezeovska ili cak i neka prije, vlada citavim jednim narodom, ne samo simpatizerima te vlade i pliva kako moze i koliko joj se dopusti.. a ti na to i ovakvim nacinom ne mozes uticat nikako, nista ne mozes sprijecit, nista ne mozes promijenit..
ako oces politicki razmisljat, moras se opredijelit za nesto ili nekog, pa taman za sebe i onda gurat svoj interes kakav je da je. sve ostalo su cudjenja u svijetu.. ili onako, ubit malo dosadu..
to sto ti bez okolisanja govoris to nesto protiv nekog, to nema veze, to moze svatko, niej to nikakav problem. nesto ti ne valja i grintas taj dan, jer je takav dan. sutra malo bolje rucas i jebete se i za vlast i za oporbu.
za promjenu pocni govoprit bez okolisanja za nekoga i to kriticki za nekoga. znam da je to problem, ali eto, pokusaj, malo sah koji sa sobom odigrat, stavit se u neke situacije, pa ce ti bit jasnije..
koje rusenje? sta ti to rusis?Dakle, ja s rusenjem vladajucih vracam ha de ze na vlast, a ne losa politika es de pea?
ajde, nemoj se preuzivljavat. shvati da nisi bitan, uopce nisi bitan, kao sto nisam ni ja.
i naravno da misljenje poput tvojeg stvara dodatni vjetar u jedra manipulacije i da ovakvi ofrlje napadi na ovu vladu jest u najmanju ruku vracanje hadezea na vlast.
mislim, to je programirano jos ohoho, po gle daj o naj po pis kre di ta..
ono, predvidivo se ponasas, prosjecno.. ali, sad ce ti negdje za godinu i po dana, a to je za cas, bit izbori, pa ti onda rusi, mijenjaj.
bas me zanima, retoricki bas me zanima, za koga ces glasat. ili, da su su sutra izbori, za koga bi glasao od ovih jel, recimo, stranaka koje su tu na nekoj nasoj politickoj sceni?
samo nemoj rec da ces ponisti listic ili da neces glasat, to bi ti bio najjaci argument protiv ove vlade.
ova vlada je kriva sto je tebe trta glasat?
pa eto, mene ne boli kua. tj, ako se gleda na nacin vlast ko vlast, onda naravno da nema veze.Ok, ako ti je tako lakse, da, mene boli kurac ako dodje kradeze umjesto es de pea, jer es de pe ima ne srecu sto je vladao samo 6-7 godina, i na veliko je krao samo toliko godina, dok je kradeze imao srecu sto je vladao/krao 16, 17 godina, a sveukupno nas kradu 23 godine.
to o kradjama.. ne znam sto je to za tebe veliko i sto su uopce to kradje. mislim da nemas uopce predodzbu o cemu se radi, a i nesusjedni redovi velicina i iznosa ti se malo bucaju.
dakle, imas hadeze koji je orgijao godinama usprkos tome sto je svijet i promatranje svijeta pocelo , eto, nekako prije tebe, pa ono za sto ne znas, ne postoji, ali sto se kradja tice..malo je tu govorit o kradjama, ikmas hadeze na prvom mjestu, onda nikoga do desetog, petnajstog mjesta, pa tek onda mozemo mozda govorit o esdepeu ili nekom drugom koji pretendira na to mjesto nakon hadezea.
ipak, ima tu jos jedan detalj koji se isto slabo spominje, jedna mogucnost ili cak realnost, ali ti govoris o tome da su svi isti, pa se onda dosjeti, ja sad necu govorit o cemu je rijec.
ako zelis dokazat neku slicnost, morat ces ic tim putem, ali ocito si odabrao neki drugi put koji ne vodi nikamo..
to sto ti nudis je.. nista.Dakle, pitas me sto ja nudim? Nudim ne glasanje za kradeze&kukulele, i za sad bi to bilo dovoljno.
i jos kazes da bi to za sad bilo dovoljno. i to nista ti predlazes kao neku alternativu, rjesenje i protutezu onom s cime se ne slazes. a mislim da nisi ni bas nacisto sa sobom s cim se to slazes.
ne koju ne provodit, nego koju provodit, a mos onda rec i kako, ono.. an zeneral.Pitas me kakvu politiku provodit? Za pocetak, ne lopovsku i sa znanjem.
kojim znanjem? jel ti mislis da imas dovoljno kriterija, pa i znanja za procijenit necije znanje o necemu? mislim, o tvojoj procjeni mora ovisit sudbina ove drzave ili cega vec?
dakle, ne znas ko bi to radio i provodio, na znas sto, ali znas ko zna?
pa to se upravo sad radi.Pitas me koje poteze provodit? Trosit koliko smo uprihodili. Ako je to 70 miljardi, onda to nije 130 miljardi.
a mozda i nece demokracija. u svakom slucaju, naopako, ali vec si rekao da te nije briga ko ce sutra ili ko nece doc na vlast. tebi je ustvari dobro, jelda..?
pa nema nikavog razloga po ovom sto pises da ti se vjeruje. ko to zna zasto ti to pises.Pitas me zasto meni vjerovat? A zasto vjerovat SDPu?
esepeu vjerovat? to je tek bit ono, munjen.
ja cu im vjerovat kad oni budu vjerovali u mene, a nije im to izgleda neki prioritet.
ali, eto, sta cu, pamtim.. kakvi oni budu prema meni, takav cu ja bit i prema njima, samo treba to dozivjet.. prezivjet do tada.
jebiga, politika je to, nema milosti, samo interesa.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
''Izmišljali smo račune kako bi platili obiteljsku proslavu županice''
oh, kako kradezeovski
glavno da se Zoka otarasio Holy, Kolarić, Muratti... valjda ovu štetočinu Merzelicu troši na stranačkim bakanalijama u njenoj viksi...
oh, kako kradezeovski
glavno da se Zoka otarasio Holy, Kolarić, Muratti... valjda ovu štetočinu Merzelicu troši na stranačkim bakanalijama u njenoj viksi...
'if you fall, i'll be there' (floor)
eto to je to. odličan odgovor mikiju..a unda » wrote:
pa eto, jesam.. navijam za sebe. ne za nikakve pizdarije, narod, ovo, ono, standard, drzava, nacija, sto cuda i zajednistava se vice da se vlasi ne bi dosjetili..
ja, unda, ja sam nacija, ja sam narod. i drzava, uostalom ako je vec do toga doslo. se mua..![]()
pa naravno da nisam objektivan, ali barem pokusavam biti, vidjeti koji su pravi problemi, tj uzroci, a ne trc amo, trc tamo..
..i interpretirat kako ti se svidi i kako se probudis ujutro, jedan dan jedno, drugo dan drugo.
nema tu nikakvih kritika tebe kao tebe, ti nacelno napadas jer mislis da ako automatski napdas vlast da si na pravoj strani, a ne znas zasto ih napadas nego prodajes neke nacionalne opcenite makrotehnologije.
jel ti danas bolje nego prije..recimo.. cetiri, pet godina? ili sest sedam? je ili nije? pa sta si ti ocekivao? kako mozes ista rec o ovoj vladi, ako nisi razumio sta rade one vlade. a ako si razumio, kako opet mozes ko junac srljat protiv ove vlade i to srljas potpuno tamo gdje se nista ne moze ni popravit, ni ispravit, niti usmjerit.
ti si zadopvoljan time da su i jedni i drugi isti, a ja ti garantiram da, ako cemo vec tako, da su isti i treci i cetvrti i peti i deseti. to je politika, to je moc i mi smo na to pristali.
neka vlada, kakva bila da bila, pa cak i ona hadezeovska ili cak i neka prije, vlada citavim jednim narodom, ne samo simpatizerima te vlade i pliva kako moze i koliko joj se dopusti.. a ti na to i ovakvim nacinom ne mozes uticat nikako, nista ne mozes sprijecit, nista ne mozes promijenit..
ako oces politicki razmisljat, moras se opredijelit za nesto ili nekog, pa taman za sebe i onda gurat svoj interes kakav je da je. sve ostalo su cudjenja u svijetu.. ili onako, ubit malo dosadu..
to sto ti bez okolisanja govoris to nesto protiv nekog, to nema veze, to moze svatko, niej to nikakav problem. nesto ti ne valja i grintas taj dan, jer je takav dan. sutra malo bolje rucas i jebete se i za vlast i za oporbu.
za promjenu pocni govoprit bez okolisanja za nekoga i to kriticki za nekoga. znam da je to problem, ali eto, pokusaj, malo sah koji sa sobom odigrat, stavit se u neke situacije, pa ce ti bit jasnije..
koje rusenje? sta ti to rusis?
ajde, nemoj se preuzivljavat. shvati da nisi bitan, uopce nisi bitan, kao sto nisam ni ja.
i naravno da misljenje poput tvojeg stvara dodatni vjetar u jedra manipulacije i da ovakvi ofrlje napadi na ovu vladu jest u najmanju ruku vracanje hadezea na vlast.
mislim, to je programirano jos ohoho, po gle daj o naj po pis kre di ta..
ono, predvidivo se ponasas, prosjecno.. ali, sad ce ti negdje za godinu i po dana, a to je za cas, bit izbori, pa ti onda rusi, mijenjaj.
bas me zanima, retoricki bas me zanima, za koga ces glasat. ili, da su su sutra izbori, za koga bi glasao od ovih jel, recimo, stranaka koje su tu na nekoj nasoj politickoj sceni?
samo nemoj rec da ces ponisti listic ili da neces glasat, to bi ti bio najjaci argument protiv ove vlade.
ova vlada je kriva sto je tebe trta glasat?
pa eto, mene ne boli kua. tj, ako se gleda na nacin vlast ko vlast, onda naravno da nema veze.
to o kradjama.. ne znam sto je to za tebe veliko i sto su uopce to kradje. mislim da nemas uopce predodzbu o cemu se radi, a i nesusjedni redovi velicina i iznosa ti se malo bucaju.
dakle, imas hadeze koji je orgijao godinama usprkos tome sto je svijet i promatranje svijeta pocelo , eto, nekako prije tebe, pa ono za sto ne znas, ne postoji, ali sto se kradja tice..malo je tu govorit o kradjama, ikmas hadeze na prvom mjestu, onda nikoga do desetog, petnajstog mjesta, pa tek onda mozemo mozda govorit o esdepeu ili nekom drugom koji pretendira na to mjesto nakon hadezea.
ipak, ima tu jos jedan detalj koji se isto slabo spominje, jedna mogucnost ili cak realnost, ali ti govoris o tome da su svi isti, pa se onda dosjeti, ja sad necu govorit o cemu je rijec.
ako zelis dokazat neku slicnost, morat ces ic tim putem, ali ocito si odabrao neki drugi put koji ne vodi nikamo..
to sto ti nudis je.. nista.
i jos kazes da bi to za sad bilo dovoljno. i to nista ti predlazes kao neku alternativu, rjesenje i protutezu onom s cime se ne slazes. a mislim da nisi ni bas nacisto sa sobom s cim se to slazes.
ne koju ne provodit, nego koju provodit, a mos onda rec i kako, ono.. an zeneral.
kojim znanjem? jel ti mislis da imas dovoljno kriterija, pa i znanja za procijenit necije znanje o necemu? mislim, o tvojoj procjeni mora ovisit sudbina ove drzave ili cega vec?
dakle, ne znas ko bi to radio i provodio, na znas sto, ali znas ko zna?
pa to se upravo sad radi.jebiga, nema se za sve, a politika, bilo koja politika ce odlucit ili bi odlucila za koga ima, za koga nema. eto, demokracija ce neka odlucit. valjda.
a mozda i nece demokracija. u svakom slucaju, naopako, ali vec si rekao da te nije briga ko ce sutra ili ko nece doc na vlast. tebi je ustvari dobro, jelda..?![]()
pa nema nikavog razloga po ovom sto pises da ti se vjeruje. ko to zna zasto ti to pises.
esepeu vjerovat? to je tek bit ono, munjen.
ja cu im vjerovat kad oni budu vjerovali u mene, a nije im to izgleda neki prioritet.
ali, eto, sta cu, pamtim.. kakvi oni budu prema meni, takav cu ja bit i prema njima, samo treba to dozivjet.. prezivjet do tada.
jebiga, politika je to, nema milosti, samo interesa.
boldala sam neke rečenice čisto da ne prođu nezapaženo
Jebote jeste nedokazni
Aj prije nego sve repliciram, KOJA JE RAZLIKA U VODJENJU DRZAVE KRADEZEA I KUKULELEA???
Ako ih uocite, molim da ih i navedete.
I jos, dok sam u eementu, ja ne valjam jer ne nudim nikakav program, a kradeze i es de pe vam valjaju iako nemaju nikakav program

Aj prije nego sve repliciram, KOJA JE RAZLIKA U VODJENJU DRZAVE KRADEZEA I KUKULELEA???
I jos, dok sam u eementu, ja ne valjam jer ne nudim nikakav program, a kradeze i es de pe vam valjaju iako nemaju nikakav program
- Euklid
- old school
Razlika je u brzini tonjenja... 
Ah, da... razlika je u stavovima oko pedera, registra branitelja, cirilice, zdravstvenog odgoja...
Sve bitnih stvari koje ce nam dati kruha...
Ah, da... razlika je u stavovima oko pedera, registra branitelja, cirilice, zdravstvenog odgoja...
miky0 » wrote:Jebote jeste nedokazni![]()
![]()
![]()
I jos, dok sam u eementu, ja ne valjam jer ne nudim nikakav program, a kradeze i es de pe vam valjaju iako nemaju nikakav program![]()
![]()
![]()
boli te briga, tiš uvijek moć reć da nisi ništa kriv. neš glasat za nikog jer znaš da su svi nesposobni i lopovi
a mi ćemo se morat sramotit što smo dali glas budalama
nisu ni nebitneEuklid wrote:Razlika je u brzini tonjenja...
Ae, jesi vidila kako se odma masio puskeTea Tree wrote: Džabe ti je boldat, moja ti.Ko će to čitat?
Dame i gospodo, ljubitelji kradezeja (ok, takvih tutek nema, vajda) i ljubitelji kukulelejavaca, imam jedno pitanje za vas, a na to pitanje me je natjerala opaljena Rudan....
Koja će nas zločinačka organizacija dokrajčiti? HDZ ili SDP?
Dragi gledatelji i gledateljice, ostanite s nama, doznat cete uskoromiky0 wrote:Dame i gospodo, ljubitelji kradezeja (ok, takvih tutek nema, vajda) i ljubitelji kukulelejavaca, imam jedno pitanje za vas, a na to pitanje me je natjerala opaljena Rudan....
- Euklid
- old school
Oli to nije jedna te ista organizacija koja igra igrokaz s ciljem da nas uvjeri kako je riječ o dvije?miky0 » wrote:Dame i gospodo, ljubitelji kradezeja (ok, takvih tutek nema, vajda) i ljubitelji kukulelejavaca, imam jedno pitanje za vas, a na to pitanje me je natjerala opaljena Rudan....
- Euklid
- old school
Koga zanima da se dobro uhljebi evo nekoliko finih radnih mjesta.
Sve redom vrlo potrebita koja će nas povući prema gore
referenti, viši savjetnici, stručni suradnici... navali narode, kiriki, koštice, zanimacija...
ovi su mi je najbolji:
-Služba za mjerenje i istraživanja kvalitete zraka u Sektoru za kvalitetu zraka, stručni suradnik (taj obilazi kancelarije i mjeri kvalitetu zraka
)
-savjetnik za društvene djelatnosti i interkulturalnu suradnju (ovaj je ko stvoren za mene, šteta da nisam s Lošinja...
)
kak ide ona pjesma, na putu prema gore? ne, ne...
Sve redom vrlo potrebita koja će nas povući prema gore
referenti, viši savjetnici, stručni suradnici... navali narode, kiriki, koštice, zanimacija...
ovi su mi je najbolji:
-Služba za mjerenje i istraživanja kvalitete zraka u Sektoru za kvalitetu zraka, stručni suradnik (taj obilazi kancelarije i mjeri kvalitetu zraka
-savjetnik za društvene djelatnosti i interkulturalnu suradnju (ovaj je ko stvoren za mene, šteta da nisam s Lošinja...
kak ide ona pjesma, na putu prema gore? ne, ne...
A jos najludje od svega jesu svrsavanja na Undine plahte/nebulozeEuklid » wrote:
Nemoj tako, vidiš da ova vlada čini sve da popravi ono što su prethodne upropastile, samo mi to ne vidimo, ne osjećamo...![]()
![]()
Ne. Najludje je sto vi to bolje svrsavate sto je vlada losijamiky0 wrote:
A jos najludje od svega jesu svrsavanja na Undine plahte/nebuloze![]()
Ma nek i hrvacka propadne, al glavno da sam ja u pravu :drk:
- Euklid
- old school
a, ne, ne...Beau » wrote: Ne. Najludje je sto vi to bolje svrsavate sto je vlada losija
mi se živciramo i sekiramo
a unda svršava da kako je vlada neprikosnovena i nenadjebiva
Ja svrsavam vicuci i plakajuci nad nesritnom nam sudbinom propale nam drzave s najgorom nam vladom u povijestiBeau » wrote: Ne. Najludje je sto vi to bolje svrsavate sto je vlada losija
ma znas sta..kad ovako malo gledam, ma nek propadne pa taman ja bio u krivu..Beau » wrote: Ne. Najludje je sto vi to bolje svrsavate sto je vlada losija
ajmo ca ukurac. svi..
Bilo mi malo dosadno, i dao sam si truda istrazivat, i gle podatka o broju nezposlenih po godinama. Govori se o prosjeku na kraju kalendarske godine.
1991 - 253.670
1992 - 266.568
1993 - 250.779
1994 - 243.324
1995 - 240.601
1996 - 261.023
1997 - 277.691
1998 - 287.762
1999 - 321.866
2000 - 357.872
2001 - 380.195
2002 - 389.741
2003 - 329.799
2004 - 309.875
2005 - 308.738
2006 - 291.616
2007 - 264.448
2008 - 236.741
2009 - 263.174
2010 - 302.425
2011 - 305.333
2012 - 324.324
2013 - ?
Dnas - 380 000
Moje pitanje je koje je okupacijsko krilo zlocinacke organizacije gore? Rezultati su vidljivi meni, a vama?
Jebote, stvarno je kradeze bolji

1991 - 253.670
1992 - 266.568
1993 - 250.779
1994 - 243.324
1995 - 240.601
1996 - 261.023
1997 - 277.691
1998 - 287.762
1999 - 321.866
2000 - 357.872
2001 - 380.195
2002 - 389.741
2003 - 329.799
2004 - 309.875
2005 - 308.738
2006 - 291.616
2007 - 264.448
2008 - 236.741
2009 - 263.174
2010 - 302.425
2011 - 305.333
2012 - 324.324
2013 - ?
Dnas - 380 000
Moje pitanje je koje je okupacijsko krilo zlocinacke organizacije gore? Rezultati su vidljivi meni, a vama?
Jebote, stvarno je kradeze bolji
-
- Information
-