Kad osjetim da sam glup ko kurac...
Mogao sam nazvati temu: "Kad se osjetim kao Euklid ili Splenda", ali nije ni ovako loše... 
slika iz judolinovog obiteljskog albuma....judolino » wrote:Mogao sam nazvati temu: "Kad se osjetim kao Euklid ili Splenda", ali nije ni ovako loše...

Pička li ti materina malena - da znaš da si jako blizu! 
Znao sam bit i gori...
Nisam još krenuo u školu kad sam se počeo derati pred susjedama: "Vatrogasci! Vatrogasci!"
Pita jedna od njih: "Mali, pa što to gori?"
"Pička tvoja gori!"
No dobro, budimo realni, stariji su me nagovorili, nisam ja to smislio, ali... baš mi je pasalo!
Znao sam bit i gori...
Nisam još krenuo u školu kad sam se počeo derati pred susjedama: "Vatrogasci! Vatrogasci!"
"Pička tvoja gori!"
No dobro, budimo realni, stariji su me nagovorili, nisam ja to smislio, ali... baš mi je pasalo!
Meni moji nikad nisu htjeli kupit pasaEuklid wrote:a evo je i naša Beauouao dok je bila mala...
Hahaha citam tekst i umjesto tear-free citam citavo vrijeme tea tree
Pa reko nemoguce da spominju u clanku i beau i teu
judolino » wrote:Pička li ti materina malena - da znaš da si jako blizu!
Znao sam bit i gori...
"Pička tvoja gori!"
galantan od malih nogu.
A kak dijete može imat muža, a još se nije ni rodilo?Euklid » wrote:Od ponedjeljka stupa na snagu novi pravilnik u rodilistima.
Osim muzeva, pri porodu ce moci biti nazocni i ocevi djece...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Da, zbilja. Opet je zakonodavac neš zasrao...judolino » wrote: A kak dijete može imat muža, a još se nije ni rodilo?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Kako ne? Uvode dogovorene brakove na temelju ultrazvuka. Već negdje oko 4. mjeseca trudnoće se može vidjeti spol djeteta, ako se ne varam.judolino » wrote: A kak dijete može imat muža, a još se nije ni rodilo?
Daj šuti, ćućete Markićka the Hutt....Tea Tree » wrote:
Kako ne? Uvode dogovorene brakove na temelju ultrazvuka. Već negdje oko 4. mjeseca trudnoće se može vidjeti spol djeteta, ako se ne varam.
A kad se moze vidjet koje je seksualne orijentacije?Tea Tree wrote:
Kako ne? Uvode dogovorene brakove na temelju ultrazvuka. Već negdje oko 4. mjeseca trudnoće se može vidjeti spol djeteta, ako se ne varam.
-
- Information
-