Silovanje, silovanje, svakoj ženi radovanje...

Sve od javnog i tajnog interesa
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2014, 12:32

Beau » wrote:judolino, ona ih je prijavila za silovanje ili za seks s maloljetnom osobom? zbog čega gule kaznu?
Ne znam točno, imala je 15 let, ali znam da su najebali zbog silovanja, a sad jesu li im dodali još što zbog njezine maloljetnosti, ne znam.
S jednim od njih sam bil dobar pa me raspizdilo ovo "tak im i treba".

MightyMe

Post 28 Jan 2014, 13:02

Previše gledate američke filmove, u Hrvatskoj ono sta oni zovu "age od consent" je 14 godina. Tako da na to zaboravite. Silovanje se svakom normalnom čoviku gadi,a takve kurbetine još više.
Beau

Post 28 Jan 2014, 13:42

još uvijek je 14?
sjećam se da je bilo govora da će promijenit na 16...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2014, 14:28

Bilo kako bilo, kurvica im je pošteno usrala živote. Taj pečat će nositi cijeli život, a ni u zatvoru robijaši ne gledaju baš lijepo na silovatelje - da im se to dogodilo u Jugi, tko zna kako bi prošli.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 28 Jan 2014, 14:41

judolino wrote:Bilo kako bilo, kurvica im je pošteno usrala živote. Taj pečat će nositi cijeli život, a ni u zatvoru robijaši ne gledaju baš lijepo na silovatelje - da im se to dogodilo u Jugi, tko zna kako bi prošli.
Tko su kurvicama spava
u zatvoru se budi... (Sokrat)
'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 28 Jan 2014, 18:39

Bara huda » wrote:Meni su mucne ovakve teme cisto zato jer ih tesko odvajam od osobnog dozivljavanja ( pod 'osobnim dozivljavanjem' ne mislim na to da sam bila silovana i da imam realno iskustvo, odnosi se na moje zamisljanje takvog iskustva)

Ne znam sto je gore, ono sto su decki napravili ili to sto se napravljeno ne smatra big dealom od strane okoline.

Momcice bi trebalo staviti u zatvor sa grupom napaljenih i rupe zeljnih obdarenih momaka, cisto da na svom supku osjete sto znaci bilo slabusno hihihi ne, bilo odlucno ne. Pa neka se zamisle.
A ovi koji vicu...to care ili sto vec...neka dodju na red kasnije.

Metoda ucenja na vlastitoj kozi je najvjerodostojnija.
Nije, to je barbarski princip 'oko za oko, zub za zub'. :zubo:

Nisi dovoljno čitala Zagorove stripove - koliko samo puta je Zagor prvo ganjao nekakve ubojice okolo, ali onda ih pokušavao spasiti od npr. indijanske odmazde na stupu za mučenje, nasuprot mišljenjima nekih njegovih poznanika 'pa što da riskiram zbog tih ubojica, i zaslužili su to'. :cerek:

Zagovarati odmazdu po tom gore principu ne služi ti na čast. :cerek:
nodens

Post 28 Jan 2014, 18:45

judolino » wrote:Bilo kako bilo, kurvica im je pošteno usrala živote. Taj pečat će nositi cijeli život, a ni u zatvoru robijaši ne gledaju baš lijepo na silovatelje - da im se to dogodilo u Jugi, tko zna kako bi prošli.
:cerek:

Začudo, da se tu i tamo složim s judolinom. :rofl:

Silovanje je ružna stvar, no ženska manipulacija sa optužbama za silovanje, i za 'zgražanjem' na samu ideju da možda i nije riječ o silovanju - to je doslovno dijabolično. U prvom slučaju se bar radi o životinjskom impulsu, pa nije čudno da je gadan. Ali za ovo drugo je potrebna ljudska inteligencija.

Hoću reći, silovanje postoji čak i kod životinja - no ne postoji životinja koja će prijaviti lažno silovanje; samo čovjek može biti toliko pokvaren. :zubo:
Bara huda

Post 28 Jan 2014, 19:01

judolino » wrote: Ne znam točno, imala je 15 let, ali znam da su najebali zbog silovanja, a sad jesu li im dodali još što zbog njezine maloljetnosti, ne znam.
S jednim od njih sam bil dobar pa me raspizdilo ovo "tak im i treba".
A da si bio dobar s curickom, da ti je kcer, sestra, sestricna ili vec netko do koga ti je stalo, bi li i onda jednako pizdio na nju sto je dala pa se onda predomislila? :ne zna:
karambol

Post 28 Jan 2014, 19:15

Bara huda » wrote: A da si bio dobar s curickom, da ti je kcer, sestra, sestricna ili vec netko do koga ti je stalo, bi li i onda jednako pizdio na nju sto je dala pa se onda predomislila? :ne zna:
Po pitanju silovanja sam vrlo težak barbarski karakter. Ne samo zato što sam roditelj krasne djevojčice.
Nekada davno postojala je teorija pravednog rata. Davno dok su ljudi mislili da je to moguće.
U ovakvim slučajevima sam tvrdi realist kojem u ratu, a takvo stanje smatram ratom, anything goes...Važan je samo moj cilj i interes, a taj je da ih se kazni na vrlo okrutan način. Nikakve pizdarije i rehabilitacije im ne bih dopustio. I da, bili bi stigmatizirani do kraja života.
Bara huda

Post 28 Jan 2014, 19:17

nodens » wrote:
Nije, to je barbarski princip 'oko za oko, zub za zub'. :zubo:

Zagovarati odmazdu po tom gore principu ne služi ti na čast. :cerek:
Nije, nego je to metoda ucenja kroz vlastito iskustvo.Nikakva osveta ni zubi.
Tek da se dobije dojam osjecaja kad si silovan.
Bara huda

Post 28 Jan 2014, 19:25

nodens » wrote:
:cerek:

Začudo, da se tu i tamo složim s judolinom. :rofl:

Silovanje je ružna stvar, no ženska manipulacija sa optužbama za silovanje, i za 'zgražanjem' na samu ideju da možda i nije riječ o silovanju - to je doslovno dijabolično. U prvom slučaju se bar radi o životinjskom impulsu, pa nije čudno da je gadan. Ali za ovo drugo je potrebna ljudska inteligencija.

Hoću reći, silovanje postoji čak i kod životinja - no ne postoji životinja koja će prijaviti lažno silovanje; samo čovjek može biti toliko pokvaren. :zubo:
I sto mislis, bi li ti lakse podnio optuzbu za lazno silovanje ili bi ti bilo lakse da te siluje par muzevnih momaka?
Mislim na dusevnu bol. Jer kod silovanja se ne radi samo o fizcikom cinu zivotinjskih impulsa.
MightyMe

Post 28 Jan 2014, 19:36

Bara huda wrote: A da si bio dobar s curickom, da ti je kcer, sestra, sestricna ili vec netko do koga ti je stalo, bi li i onda jednako pizdio na nju sto je dala pa se onda predomislila? :ne zna:
Ne vidim kakvu bi to razliku činilo. To su moralne nakaze koje štete žrtvama skoro ka i ovi drugi manijaci. Zamisli to ti se dogodi i ljudi ti ne viruju baš zbog takvih. Ja bi to kažnjava skoro ka i silovanje jer kako silovatelj upropasti jednu žrtvu, one sjebaju sve buduće. Ne u tolikoj mjeri, ali ipak značajno.
Beau

Post 28 Jan 2014, 21:03

Bara huda wrote: A da si bio dobar s curickom, da ti je kcer, sestra, sestricna ili vec netko do koga ti je stalo, bi li i onda jednako pizdio na nju sto je dala pa se onda predomislila? :ne zna:
A zamisli da tebi sin zavrsi na par godina u zatvoru zbog neceg takvog :ne zna:

Sve ostalo slazem se s majtijem.

I takodjer mislim da ovo je 'oko za oko...' . nisam zagovaratelj toga :o
Beau

Post 28 Jan 2014, 21:21

Bara huda wrote:
I sto mislis, bi li ti lakse podnio optuzbu za lazno silovanje ili bi ti bilo lakse da te siluje par muzevnih momaka?
Mislim na dusevnu bol. Jer kod silovanja se ne radi samo o fizcikom cinu zivotinjskih impulsa.
I zbog toga se ne bi smjela propustit nijedna prilika za optuzit osumnjicenog za silovanje? Jer je jedno gore od drugog. Nije mi bas najjasnije sta tu zastupate, ili zastupas, moram priznat.

Edit. Sori kuzim da je to islo samo na ovo sto nodens prica. Zanemari ovaj dio :zubo:
Starfish

Post 28 Jan 2014, 21:25

kako to daš pa se onda predomisliš :confused: osim ako predomisliti nije eufemizam za izmisliti silovanje :S
Beau

Post 28 Jan 2014, 21:30

Starfish wrote:kako to daš pa se onda predomisliš :confused: osim ako predomisliti nije eufemizam za izmisliti silovanje :S
A bice joj se nije dopalo...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2014, 21:31

Bara huda » wrote: A da si bio dobar s curickom, da ti je kcer, sestra, sestricna ili vec netko do koga ti je stalo, bi li i onda jednako pizdio na nju sto je dala pa se onda predomislila? :ne zna:
Ne, onda bih pizdio 100 puta više. Kao što i ti više pizdiš kad tvj klinac napravi sranje, a ne susjedov.
Ili možda i ne pizdiš? Možda samo žmiriš ili zataškavaš kako drugi ne bi doznali?

Koji je tebi kurac? Mala im je dala pičke sasvim dobrovoljno, a onda se uvrijedila i prijavila ih za silovanje. I to je tebi zaslužena kazna?
Ponavljam: ti si čudovište.
karambol wrote:
Po pitanju silovanja sam vrlo težak barbarski karakter. Ne samo zato što sam roditelj krasne djevojčice.
Nekada davno postojala je teorija pravednog rata. Davno dok su ljudi mislili da je to moguće.
U ovakvim slučajevima sam tvrdi realist kojem u ratu, a takvo stanje smatram ratom, anything goes...Važan je samo moj cilj i interes, a taj je da ih se kazni na vrlo okrutan način. Nikakve pizdarije i rehabilitacije im ne bih dopustio. I da, bili bi stigmatizirani do kraja života.
A kaj bi napravil da ti kćer da trojici dečki posve dobrovoljno, a poslije ih optuži za silovanje?
Bara huda wrote: Nije, nego je to metoda ucenja kroz vlastito iskustvo.Nikakva osveta ni zubi.
Tek da se dobije dojam osjecaja kad si silovan.
U bivšem režimu to im se najčešće i događalo.
Bara huda wrote:

Ma kaj sereš, kakvu "optužbu"? Dečki su završili na robiji, jebala te optužba da te jebala!
Beau

Post 28 Jan 2014, 21:32

Ok, razumijem kolko su to osjetljive godine. I nesigurne, povodljive, pune opasnosti, jel.
Al ne treba radi toga zanemarit tudji zivot.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2014, 21:33

Beau » wrote: A bice joj se nije dopalo...
Nije joj se dopalo jer je pala razred, a jedan od njih joj je rekao da joj je bolje da se drži kurca nego knjige, na što su ostali popadali od smijeha.
Tu uvredu mlada jebežljiva intelektualka nije mogla podnijeti - ta, ipak je ona dama koja zaslužuje rešpekt, ne...
Beau

Post 28 Jan 2014, 21:36

judolino wrote: Nije joj se dopalo jer je pala razred, a jedan od njih joj je rekao da joj je bolje da se drži kurca nego knjige, na što su ostali popadali od smijeha.
Tu uvredu mlada jebežljiva intelektualka nije mogla podnijeti - ta, ipak je ona dama koja zaslužuje rešpekt, ne...
:lol:
blue
Asgard

Post 28 Jan 2014, 22:55

judolino » wrote: Koji je tebi kurac? Mala im je dala pičke sasvim dobrovoljno, a onda se uvrijedila i prijavila ih za silovanje.
Kako znaš? Mislim, ok, frend ti je tako rekao. Ali kako znaš da je stvarno bilo tako?

Ljudi nekad nisu kako se čine. Ja sam se jednom prilično zatekla kad je ispalo da jedan stvarno simpatičan, duhovit i pametan tip lema svoju ženu :eek: Ili to ili se ona godinama kotrlja niz stepenice i lupa glavom u zid :kava:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 28 Jan 2014, 23:00

Bara huda » wrote: iiiii...ides beba...drmes?....jel se to danas zove djuskanje? :D

Image

samo da ne bude poslije nisam htjela, nisam znala...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Silajn

Post 28 Jan 2014, 23:33

judolino » wrote: Nije joj se dopalo jer je pala razred, a jedan od njih joj je rekao da joj je bolje da se drži kurca nego knjige, na što su ostali popadali od smijeha.
Petnaest godina, alo! Možda je glupa, možda iskompleksirana, što već jesu klinke od petnaest godina koje se droljare, ali tri starija kretena koji je jebu pa je zbog toga zajebavaju su ljudi koji se iživljavaju nad slabijima od sebe. Siluju. Možda ne uvijek u pičku, možda ne uvijek kurcem.
Možemo se sad mi šamarat time je li osoba od 15 godina svjesna svojih postupaka manje od one sa 16, možemo spekulirat oko njezine želje za seksom, o alkoholu, želji za pripadanjem (pa i ljubavlju), ali to njih ne amnestira. Zašto itko jebe klinke, aj, reci...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2014, 23:48

blue » wrote: Kako znaš? Mislim, ok, frend ti je tako rekao. Ali kako znaš da je stvarno bilo tako?

Ljudi nekad nisu kako se čine. Ja sam se jednom prilično zatekla kad je ispalo da jedan stvarno simpatičan, duhovit i pametan tip lema svoju ženu :eek: Ili to ili se ona godinama kotrlja niz stepenice i lupa glavom u zid :kava:
Pa eto, vjerujem mu. Nije bio neki iskompleksirani junfer, bio je faca, imao je komada u životu.
S druge strane, gospodična je često dolazila u situacije da je potroše timski. Zbog tog je i pala razred jer je spavala posvuda, samo ne doma.
Doduše, poslije joj je opala popularnost.
Silajn wrote:
Petnaest godina, alo! Možda je glupa, možda iskompleksirana, što već jesu klinke od petnaest godina koje se droljare, ali tri starija kretena koji je jebu pa je zbog toga zajebavaju su ljudi koji se iživljavaju nad slabijima od sebe. Siluju. Možda ne uvijek u pičku, možda ne uvijek kurcem.
Možemo se sad mi šamarat time je li osoba od 15 godina svjesna svojih postupaka manje od one sa 16, možemo spekulirat oko njezine želje za seksom, o alkoholu, želji za pripadanjem (pa i ljubavlju), ali to njih ne amnestira. Zašto itko jebe klinke, aj, reci...
A zašto ih ne bi amnestiralo? Nisu je legitimirali, mala je i sisata i guzata i pičkata. I spolno zrela. I sama se ponudila. I dokurca. Jedan od njih je bio maloljetan, druga dvojica devetnaest-dvadeset godina.

Nego, ovaj tok mi je fantastičan: podjebavanje = iživljavanje nad slabijim = silovanje. Nije ni čudo što ima sve više pedera, teško je biti u vezi sa spolom koji ovako razmišlja. Srećom, još uvijek ima iznimaka.

Ne bi me čudilo da im je presudila žena, uopće. Sigurno je pizdila kaj ih nemre poslat na električnu stolicu, strašne divljake koji su svojim mahnitim kurčinama umlatile cvijetak nevine mladosti...
Silajn

Post 29 Jan 2014, 00:04

Ma uopće ne pričam o tome i slijed koji si izveo je promašen.

Nisi mi odgovorio zašto itko jebe klinke. Spolno su zrele i s 12, neke, ako ćemo pravo. Seksualizirane su danas kroz crtiće za tween generaciju, ako ćemo pravo. Kad se sjetim svojih 15, mogu samo reći da sam imala jebene sreće, nikakve kontrole tu nije bilo, nikakve zrelosti, nikakve racionalne odluke da dajem ili ne dajem pičke, nikavog zavođenja na odrasli način: samo potreba za pažnjom, neusporediva sa potrebom za kurcem.

Ti ćeš suvremenu situaciju ocijeniti zajebanom po muškarce, a ja ti mogu reći da mene, stvarno i sasvim temeljno, i sam naslov ove teme boli. Da ne razglabam sad o feminističkim i povjesnim razlozima, o pravdi i "pravdi", čitava patrijarhalna kultura (pa i ona u kojoj danas živimo) još uvijek je takva da je, primjerice, silovanje u braku uglavnom apstraktna kategorija. Da je klinku koja "vrti repom" okej izjebati. To ne znači da mislim da su lažne optužbe za silovanje ili za seksualno uznemiravanje opravdane, već samo da se u ovom tvom opisanom slučaju sasvim moguće ne radi o seksu s pristankom, ne u mjerilima dviju ili više odraslih osoba.
  • Information