Ja znam tipa koji je dobio Maserati za takav "posao"...Mislim, pa di baš taj maći Hjundaj?? Nije zaslužio barem, štaznamja, Golfa ili Alfu kakvu od te dvije što su preostale...?Beau » wrote: Kar, ljubavi Euklidova, pa oli mu nećeš kupit nekakav poklončić za uspomenu na haubi?? Nekakav hyundai i30, recimo![]()
Gdje se denuo Kar Jozef?
jel mi sa vjeruješ da me lova ne bi mogla pokvarit?karambol » wrote:
Ja znam tipa koji je dobio Maserati za takav "posao"...Mislim, pa di baš taj maći Hjundaj?? Nije zaslužio barem, štaznamja, Golfa ili Alfu kakvu od te dvije što su preostale...?
da, da, mi smo drogirati.
prije će bit da kar leži drogirat u tvom podrumu
prije će bit da kar leži drogirat u tvom podrumu
Hihihihhijudolino » wrote: Ma kaj pozdravljaš tog malog gada, viš da ni Zečici ne da, a kamoli da bi ga dozvo babac poput tebe...
I za dobit na lotu, prvo moras kupit srecku. Koja ipak nesto kosta.
Za razliku od pozdrava koji nis ne kosta.
Bok Karlek, ma gdje bio!
evo, da ti malo pomognem
Ma jesi ti to vidiokarambol » wrote:Lektoriranje je postalo zarazno...valjda se nećemo zaraziti i dekliniranjem...
I ja se isto ne mogu nacudit, bozeimoprosti , kud ce ovaj svijet?
Sodoma i Gomora je bila idila naspram ovog danas.
Sad bih rekla da idem peglat ali ko zna koliko bi mi se javilo da imaju i oni za popeglat pa kad sam vec pri poslu....
Pa cu se samo odsuljat u tisini...
...peglat.
mudra si. lako je tuđim sisama...
pa ako koristiš zaštitu, nećeškarambol wrote:valjda se nećemo zaraziti i dekliniranjem...![]()
Hm, kako da kazem....to je prije radi estetskog dojma nego sto je do...brigo moja predji na drugoga.Beau wrote: mudra si. lako je tuđim sisama...
Eh ti srednjokrizasi koji pate na izgled peglaone.
Dobra daska za peglanje i dobra pegla (ona na paru pod pritiskom) je ono sto je bitno kod peglanja a da rezultati budu na nivou. Gdje se peglanje obavlja je manje bitno. Bar meni.
Istina, ugodnije je kad se ima vise manevarskog prostora, ali to je tek sekundarna stvar.
-
visekratni klon
Išao je diplomirati prije mene. Gad.

Denut ću se i ja.

Denut ću se i ja.
E, ako te pomisao na Karla kao gospon covjeka u odijelu, kosulji, sa gumbima za manzete te satom na zlatnom lancicu ne potakne na ucenje, onda ne znam sto ce.
Karlek, sam ti radi sto vec radis. I navrati kad popusti pritisak.
Mahek
-
visekratni klon
Zamislih.
Niš ja njemu ne vjerujem dok ovdje ne dođe s uslikanom kapicom.
Ali da, motivira. 
Niš ja njemu ne vjerujem dok ovdje ne dođe s uslikanom kapicom.
-
- Information
-