Velike svjecke urote
Urota je i ovo sta ovih 85 zlikovaca ima vise bogastva od 3,5 miljarde ljudi 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
3. Titanik-bankari-katolička crkva-novi svjetski poredak i još puno, puno toga povezano u jednu lijepu i konzistentnu cjelinu...
Titanic je namjerno potopljen kako bi bankari pokorili svijet
Uživajte u čitanju
Uživajte u čitanju
'if you fall, i'll be there' (floor)
Fantastican textEuklid » wrote:3. Titanik-bankari-katolička crkva-novi svjetski poredak i još puno, puno toga povezano u jednu lijepu i konzistentnu cjelinu...
Uživajte u čitanju
Znao sam da sam lutka na koncu
Prek žnjore imam sutrašnji tekst iz 24 sata:
Senzacionalno otkriće!
Pepeljuga je napisana namjerno kako bi žene postale zaluđene cipelama i kako bi razni postolari pokorili svijet!
Danas ih zovu modnim dizajnerima i cijenjeni su diljem svijeta po svojim kreacijama, ali se zapravo radi o unaprijed smišljenom planu skrojenom po procjeni ženske psihe i njihovoj sklonosti prema cipelama!!!111!!!!
Edit:
netko se i time bavio
Senzacionalno otkriće!
Pepeljuga je napisana namjerno kako bi žene postale zaluđene cipelama i kako bi razni postolari pokorili svijet!
Danas ih zovu modnim dizajnerima i cijenjeni su diljem svijeta po svojim kreacijama, ali se zapravo radi o unaprijed smišljenom planu skrojenom po procjeni ženske psihe i njihovoj sklonosti prema cipelama!!!111!!!!
Edit:
netko se i time bavio
Zar ti ne gustas kad mozes svoje tvrdnje potkrijepit argumentimaTea Tree » wrote: Kako ti guštaš u svemu u čemu nađeš "potvrdu" da si lutka na koncu, to je čudo jedno.
Tea Tree » wrote:Prek žnjore imam sutrašnji tekst iz 24 sata:
Senzacionalno otkriće!
Dobro, ovo je kroz zajebanciju napisano, ali ima istine da kroz crtice dici peru mozgove.Tea Tree » wrote:Prek žnjore imam sutrašnji tekst iz 24 sata:
Senzacionalno otkriće!
Edit:
netko se i time bavio
Npr.onaj crtic koji se prikaziva svojevremeno u sub/ned ujutro s 3-4 prije koje cu nacrtane ka barby girls koje nonstop idu u neke sopinge i kupuju ovo/ono. Takvih proizvodnih crtica ima na stotine.
Eto, a da se princ sluzio necim drugim a ne cipelom pri trazenju zene, ne bi danas postolarski ceh bio kriv za nejebice u braku.Tea Tree » wrote:Prek žnjore imam sutrašnji tekst iz 24 sata:
Senzacionalno otkriće!
Pih, toga je bilo i prije.miky0 » wrote:
Dobro, ovo je kroz zajebanciju napisano, ali ima istine da kroz crtice dici peru mozgove.
Npr.onaj crtic koji se prikaziva svojevremeno u sub/ned ujutro s 3-4 prije koje cu nacrtane ka barby girls koje nonstop idu u neke sopinge i kupuju ovo/ono. Takvih proizvodnih crtica ima na stotine.
prototip barbie i kena
Evo ja sam namjeravala pročitat, ali jednostavno je predugačakjudolino » wrote:Joj, nemrem, majke mi...
Aj nek mi neko prepriča, pa da preskočim post...
Pepeljuga i svjetska urota postolara
Što su onda Snjeguljica, Trnoružica i te koje spavaju ko klada dok ih princ budi poljupcem? Subliminalne instrukcije katoličke crkve kako se ponašati u seksu?
Zle farmaceutske kompanije da poboljsaju prodaju tableta za smirenje/spavanje zenama koje ce ih kupovati dok cekaju princa. Pa bar je to jasno.blue » wrote: Evo ja sam namjeravala pročitat, ali jednostavno je predugačak![]()
Pepeljuga i svjetska urota postolara![]()
![]()
Što su onda Snjeguljica, Trnoružica i te koje spavaju ko klada dok ih princ budi poljupcem? Subliminalne instrukcije katoličke crkve kako se ponašati u seksu?
-
Whereabout
Dobro, postoje te očito ideološki nastrojene ili podržane stvari. Ali meni su ipak od teorija zavjere najproblematičnije one koje tvrde da su poruke skrivene odnosno da se u spotovima ili reklamama ubacuju poruke tipa BUY (to sam izmislila, ali nešto takvo) koje su prebrze za registriranje ili nisu odmah vidljive, ali ih mozak obrađuje.miky0 » wrote:
Dobro, ovo je kroz zajebanciju napisano, ali ima istine da kroz crtice dici peru mozgove.
Ipak, koliko god da su mi neki primjeri bili nategnuti (jednom sam čitala teorije nekog forumaša o tome, valjda nisi bio ti?
.
- Euklid
- old school
Da je seks dobar,Tea Tree » wrote:Eee, to te ja pitam! Potiču na seks radi demografske obnove Hrvatske.![]()
Euklide, šta kaže na ovo onaj tvoj demografski jaran?
uvijek i u svim oblicima...
Tea Tree wrote:Eee, to te ja pitam! Potiču na seks radi demografske obnove Hrvatske.![]()
- Euklid
- old school
4. Semafori
Danas prođem kroz 10 križanja i na svakom mi se upali žuto/crveno točno kad ja nailazim.
Onda sam skužio i kamere na nekima od njih.
Dakle, neko me prati i opako zajebava
Judolino, jesi to ti, pi.ka ti materina?
Nemoj da ti dođem u onu selendru, iščupat ću ti taj čavlić između nogu i zabiti u usta da si čačkaš zube s njim...
Danas prođem kroz 10 križanja i na svakom mi se upali žuto/crveno točno kad ja nailazim.
Onda sam skužio i kamere na nekima od njih.
Dakle, neko me prati i opako zajebava
Judolino, jesi to ti, pi.ka ti materina?
Nemoj da ti dođem u onu selendru, iščupat ću ti taj čavlić između nogu i zabiti u usta da si čačkaš zube s njim...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Kako sad ovo?Whereabout » wrote:Nutela, Milka, Persil, Lenor, L'Oreal... - sve se razlikuje u ostatku drogerija i Muelleru. I to je (možda i jedini bitan) razlog zašto se tamo i kupuje. U Kauflandu je nedavno na akciji bila poljska Milka, u Muelleru standardno njemačka, istodobno.
Nedavno sam čitala rezultate nekakvog istraživanja na temu varijacija u kvaliteti proizvoda istih proizvođača ovisno o zemlji prodaje i proizvodnje...i Milka je bila jedna od svega par njizih koji su uvijek, al baš uvijek, imali istu kvalitetu, neovisno o tvornici u kojoj se proizvodila i o tržištu na kojem se prodavala.
Da se nisi zeznula za Milku?
Pa samoubit ću se, svijet je ošo kvragu.
Nisam neki cokomanijak, al milka mi je mislim najlosija cokolada 
Sami cukar!
Sami cukar!
-
- Information
-