Ovdje ja kukam o vremenu
-
visekratni klon
Ja sam danas pomislila kad je urlao da je pravi trenutak da dođu po njega, vežu ga košuljom i daju mu injekciju.Éowyn » wrote:Sedativi su odgovor
Imas mozda one strelice za uspavljivanje divljih zivotinja?
Znas sta, ne moras se ni socijalizirati cak. Ostavi mu svaku vecer na stolu u kaficu bocu vina s dodatkom praxitena ili cegagod.
Ne djeluje mi kao netko tko ce puno razmisljati
Znas sta, ne moras se ni socijalizirati cak. Ostavi mu svaku vecer na stolu u kaficu bocu vina s dodatkom praxitena ili cegagod.
Ne djeluje mi kao netko tko ce puno razmisljati
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Strelice.
Otkud ti te sve ideje?!
Genijalno. 
Otkud ti te sve ideje?!
-
visekratni klon
Bumpat ćemo post u nedjelju.Éowyn » wrote:Trenutno sam ljuta na sve i ni sa kim ne komuniciram. Samo ne smijem to zaboraviti do ponedjeljka.
Moze. S jednom kolegicom sam si bila stvarno dobra i zao mi je prilicno. Za druge mi je svejedno.
Stvar je u tome da je jedna kolegica (koja mi je oduvijek strasno antipaticna) cekala da odem na pauzu i onda mi prekopala ormare u kojima drzim spise. Ove ostale su joj jos obecale da mi nece nista spomenuti.
Takvi ljudi mi zbilja ne trebaju u zivotu.
Desire makes slaves out of kings.
Joj, joj, joj, pičkice...
Evo da vam kaže čika: od jebačine (hrv. seksa) se, zaboga, ne umire, preživjet ćete, nije kurac titanik, dao vam bog sreće da vam bude kitanik...
Pa dajte, djeco, jebite se malo, koji vam je anti-kurac...
Evo da vam kaže čika: od jebačine (hrv. seksa) se, zaboga, ne umire, preživjet ćete, nije kurac titanik, dao vam bog sreće da vam bude kitanik...
-
visekratni klon
Koma.Éowyn » wrote:
Zato sto nije jebeno normalna. I jos mi kolegica s kojom sam do jucer bila stvarno dobra to govori u povjerenju
Majke im ga spalim...Éowyn » wrote:
Zato sto nije jebeno normalna. I jos mi kolegica s kojom sam do jucer bila stvarno dobra to govori u povjerenju
E, ubiće me, mater joj jebem.visekratni klon » wrote:Južina.
Kad ujutro otvorim vrata, dođe mi da navučem ronilačko odijelo zbog proklete vlage u zraku...
Vlaga je za pičke, a ne za klimu!
-
visekratni klon
Mene grlo i glava zadesila od tog prokletog vremena. Ajd, bar će zahladit idući tjedan. Ako lažu jebaću im majku.judolino » wrote: E, ubiće me, mater joj jebem.
Kad ujutro otvorim vrata, dođe mi da navučem ronilačko odijelo zbog proklete vlage u zraku...
Vlaga je za pičke, a ne za klimu!
Nego, zašto undoslav više ne četa ovdje, a vidim ga ovuda se mota?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
To bi pitanje trebalo postavit na Misterijama...visekratni klon » wrote:
Mene grlo i glava zadesila od tog prokletog vremena. Ajd, bar će zahladit idući tjedan. Ako lažu jebaću im majku.
'if you fall, i'll be there' (floor)
da je kurac ključ za sreću onda ne bi kurve nikad šmrkale bijelo.judolino » wrote:Joj, joj, joj, pičkice...
ne znam kako ću izdržati ostatak pakla 2014.visekratni klon » wrote:
Mene grlo i glava zadesila od tog prokletog vremena. Ajd, bar će zahladit idući tjedan. Ako lažu jebaću im majku.
preko zime obično napunim baterije i bačvu strpljenja.
siječanj. obično najsiviji i najoblačniji dan u godini. svi truli i depresivni. zavale se pred tv, spavaju popodne. ovih je dana stara mahnito čistila. bog te jebo, tako silovito riba podove, čovjek bi pomislio da seremo po njima.
ni malo mira i tišine. možda se ulovi neka bijeda u veljači.
kad se sjetim što nam dolazi. sezona kratkih rukava. pa kad u dućanu, tramvaju netko hoće proći pored tebe, i onda te golom rukom dotakne po goloj ruci.
umjesto po leđima ili negdje si obučen, ako si već mutav da ne možeš reći bre pusti me da prođem.
-
visekratni klon
Danas kao da je malo popustila južina, jučer sam bila u polunesvjesnom stanju.
Ali da, žalosno je što nećemo imati ništa od zime.
Ali da, žalosno je što nećemo imati ništa od zime.
Ideš!
Prvi glas, majke mi...
A i i načem kad bi mi mama neš pričala, na jedno uho ušlo, na drugo izašlo...
Drago mi je da ti svoju kevu ozbiljnije shvać
-
- Information
-