Ti se više ni ne sjećaš kad si zadnji put vidjela nešto tako seksi...Zekoslawa » wrote:Eeeek je bio za Teinu potkornu tvorevinu, ali kad malo razmislim... Čiča u potkošulji...
Zašto ćirite?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
Volite li jesti onaj bijeli unutarnji dio narančine kore, kad je kora deblja pa ima neki sloj toga?
Mrak mi je to.
Htjela sam obrisati ovaj dupli i kaže mi ovo: Sorry but you may only delete posts which have not been replied to.
Pa nije nitko ovo kvotao.
Mrak mi je to.
Htjela sam obrisati ovaj dupli i kaže mi ovo: Sorry but you may only delete posts which have not been replied to.
Pa nije nitko ovo kvotao.
-
Whereabout
Time se dobro izbjeljuju zubi. To i bijelo od limuna.
Šta ja volim zubu.
Šta ja volim zubu.
.
- Euklid
- old school
Jesam ja opet pijan pa vidim duplo ili koji kua...Tea Tree » wrote:Volite li jesti onaj bijeli unutarnji dio narančine kore, kad je kora deblja pa ima neki sloj toga?
Mrak mi je to.![]()
Nema meni više spasa. Odavno sam u crnoj knjizi, a ne tekici, brijem.
Šta, nikome nije fino to bijelo od naranče?
Vere, jel tebi to fino? Nisam znala da se išta izbjeljuje nego mi je baš fino.
- Euklid
- old school
De malo bolje pogledaj paš vidjet da je kvotano još kad si prvi put postalaTea Tree » wrote: Pa ne da mi obrisati ni taj dupli iako me do trenutka pokušaja brisanja nitko nije bio kvotao. Jebeš vaki forum, admine i sve to.
Piši u crnu tekicu, jes čuo!
![]()
![]()
Za crnu tekicu ne brini, ima cijelo poglavlje s tvojim imenom...
-
Whereabout
Pa nije mi baš posebno fino, ali nisam ni probala ako misliš na ono jako debelo bijelo.
.
Ma jest onaj prvi, ali duplić sam htjela brisati. I do tog trena još nije bilo kvotano. Ko da forum misli da je to i dalje isti post.Euklid » wrote:
De malo bolje pogledaj paš vidjet da je kvotano još kad si prvi put postala![]()
Za crnu tekicu ne brini, ima cijelo poglavlje s tvojim imenom...
Btw. danas sam skrinšotala prizor u kojem piše da je online Margarita i 0 hidden i 0 gostiju, a ja sam tek bila otvorila trkeljanje i morala sam biti barem gost.
Niti minutu nakon toga se srušilo sve i nije se više moglo ništa. Samo je pisalo da kontaktiram admine.
Bogati, pa ja imam crnu zemljišnu knjigu cijelu, izgleda. Onu veliku, austrougarsku.
Imam li kakvih nekretnina ili si to sve prepisao u svoju knjigu?
Daaa, to debelo bijelo.Whereabout » wrote:
Pa nije mi baš posebno fino, ali nisam ni probala ako misliš na ono jako debelo bijelo.To jest, nisam probala jesti (do kraja
) ali sam bila blizu prilikom "izbjeljivanja".
Nije djelovalo loše, ali ne baš fino da bih poželjela pojesti (pogotovo ako osjetim gorčinu od kore).
Samo je mrvu gorkasto, uopće nije puno. Taman koliko treba,
Fina je meni i kora, ali ona je već ozbiljnije gorka. I uvijek mi to bio bed jesti, kao ne znam gdje se sve kotrljala, ne možeš to oprati. A s druge strane ladno jedem mrkvu neopranu.
Šta ja znam, da se odlučim i na narančinu koru?
Euklide, deder te ljuske od lješnjaka da se čeličim pa ću vidjeti što ću s ovime.
-
Whereabout
Ja UVIJEK razmišljam gdje su sve bile te kore od naranči, limuna, jabuka. Koru od naranče i limuna jako volim u drugoj hrani.
U zadnje vrijeme sam se oduševila ličijem. Našla sam baš dobro sazrele u Lidlu (nisu mi uvijek bili tako fini). I posadila sam koštice i dvije su mi počele klijati.
U zadnje vrijeme sam se oduševila ličijem. Našla sam baš dobro sazrele u Lidlu (nisu mi uvijek bili tako fini). I posadila sam koštice i dvije su mi počele klijati.
.
- Euklid
- old school
Koji si kua uopće pisala duplić? Vidjeli smo i onaj prvi postTea Tree » wrote: Ma jest onaj prvi, ali duplić sam htjela brisati. I do tog trena još nije bilo kvotano. Ko da forum misli da je to i dalje isti post.
Bogati, pa ja imam crnu zemljišnu knjigu cijelu, izgleda. Onu veliku, austrougarsku.
Imam li kakvih nekretnina ili si to sve prepisao u svoju knjigu?
Osim toga i duplić ti je odmah kvotan pa je normalno da ga ne možeš obrisat
Imaš i nekretninu u toj knjizi, imaš... i to onu iz koje travu gledaš odozdola...
-
Whereabout
Ovo je prvi post koji sam vidjela večeras i najprije sam pomislila da je u pitanju ćuk (u glavi) u tramvaju. A još i obožavam riječ ćuko.Tea Tree » wrote: Posebno ako ste s ćukom u tramvaju.![]()
.
Nije mi se dopao liči, ali moguće da nisam potrefila.Whereabout » wrote:Ja UVIJEK razmišljam gdje su sve bile te kore od naranči, limuna, jabuka. Koru od naranče i limuna jako volim u drugoj hrani.
Inače, cijenim volju i trud nečiji da uzgoji nešto svoje. Zvuči mi to jako fora u teoriji, ali prezahtjevno za realizaciju kad sam ja u pitanju. A imam i životinje koje bi to satrale čim promoli iz zemlje.
Pa volim nekad ponoviti rečenice u razgovoru. Kontam ako me ljudi nisu čuli. [/quote]Euklid wrote:
Koji si kua uopće pisala duplić? Vidjeli smo i onaj prvi post![]()
Nije prije nego što sam ga pokušala obrisati.Osim toga i duplić ti je odmah kvotan pa je normalno da ga ne možeš obrisat![]()
Još ako je na kakvoj dobroj poziciji, ih!Imaš i nekretninu u toj knjizi, imaš... i to onu iz koje travu gledaš odozdola...
Ima li kakav dobar uređaj gore? (Uređaj je spomenik, ali ne znam zašto u terminologiji grobarskih preduzeća to zovu uređaj.)
Jel tako da ima?
onda bi mogao vrijediti i € 10.000
:lovely-jobly: :delboy:
-
Whereabout
Što se ličija tiče, navodno ga se ni ne isplati saditi na kontinentu jer nema plodova, ali je relativno lijepo stablo. Guglala sam i našla jednu sliku ličija u Sarajevu.
Pa onak, srednje lijepo stablo - mene je ponijelo taj put zbog okusa (neka luda egzotična sočnost je bila) pa sam ih upiknula par u zemlju. :izaziva lekturu:
.
-
Whereabout
Kak ste vas dvoje tak odjednom zajedno otišli offline?
LN.
LN.
.
nema veze, pojedi ambalažu od bajadere i flašu od pive, pa popuši omot od cigareta, bit će ti lakše...
-
- Information
-