Nije, hvala na brizi. Ali čeka me to kad-tad, imam predispozicije da to razvijem i imam smeća u životu, ponekog i powered by forum.hr.miky0 » wrote:
Nadam se da to nije istina, i da je napisano kao argument za. Napominjem da ne moras odgovorit, i da ovaj upis mozes preskocit.
Što vas je danas nasmijalo?
-
Whereabout
.
Samo optimisticnim ocima dalje kroz zivot, sta zdravije zivit i sta manje mislit na one budale s fhra i bit ce bolje 
Ne-va-lja...Whereabout » wrote:
Nisi, nisi.![]()
Može ovako onda: Dobar dan. Ne znam da li znate ali ja sam na vlastiti zahtjev dobila trajni ban pa se naknadno predomislila. Jako mi je važno iz privatnih razloga da se vratim. Imam inače i rak. Ranije smo imali neka razilaženja u mišljenjima, ali jamčim da se to više neće ponoviti. Ne planiram vam više javno pisati što mislim o nekim problemima ili pogrešnim načinima, niti uopće pisati o svojim mišljenjima. Ako uočim da se moje mišljenje razlikuje od vašeg, to ću zadržati za sebe kako vas ne bih nepotrebno uzrujavala. Ako uočim da se slažemo u nečemu, gledat ću da to javno naglasim kako bi svi ljudi vidjeli da su naše stare nesuglasice izglađene i kako bismo postali prijatelji, po mogućnosti na Facebooku i inače. Nadam se da ćete uvažiti ovaj poziv na (za i u) bolje sutra. LP!
Verice, pametna si žena ali tvrda si brate ko mlinski kamen
'if you fall, i'll be there' (floor)
Whereabout wrote:
Nisi, nisi.![]()
Može ovako onda: Dobar dan. Ne znam da li znate ali ja sam na vlastiti zahtjev dobila trajni ban pa se naknadno predomislila. Jako mi je važno iz privatnih razloga da se vratim. Imam inače i rak. Ranije smo imali neka razilaženja u mišljenjima, ali jamčim da se to više neće ponoviti. Ne planiram vam više javno pisati što mislim o nekim problemima ili pogrešnim načinima, niti uopće pisati o svojim mišljenjima. Ako uočim da se moje mišljenje razlikuje od vašeg, to ću zadržati za sebe kako vas ne bih nepotrebno uzrujavala. Ako uočim da se slažemo u nečemu, gledat ću da to javno naglasim kako bi svi ljudi vidjeli da su naše stare nesuglasice izglađene i kako bismo postali prijatelji, po mogućnosti na Facebooku i inače. Nadam se da ćete uvažiti ovaj poziv na (za i u) bolje sutra. LP!
Izbaci vlastiti zahtjev, privatne razloge i rak. Plus dodaj jos malo uvjeravanja da nemas vise nikakvih ambicija borit se protiv i naustrb administracije, pa - APP.
U svakom slucaju, mislim da sve poniznije i kmetskije od ovog nema sanse da progutaju kad dolazi o tebe
Mislim da sta god napisala nemas puno sanse
Al ja sam i inace pesimist
-
Whereabout
I ja isto mislim da više ništa nema šanse jer su oni jednostavno svjesni da sam ja konkurent.
Pa ne pušta se bez razloga benigne bedačiće iz banova kako bi mogli ispuštati svoje smajliće po forumu, a zadržava u banu ovakve poput mene.
Ili ONOG schmokljana.
Word. Word!
Ili ONOG schmokljana.
Word. Word!
.
Hahhaha benigni bedaciciWhereabout wrote:I ja isto mislim da više ništa nema šanse jer su oni jednostavno svjesni da sam ja konkurent.Pa ne pušta se bez razloga benigne bedačiće iz banova kako bi mogli ispuštati svoje smajliće po forumu, a zadržava u banu ovakve poput mene.
Ili ONOG schmokljana.
Word. Word!
To kad vidim kakve forumase pokusavaju usutkat i odstranit, sve mi je jasno. Ne moram uopce pratit njihov rad, sto i ne pratim.
Evo sad bi i slafku dali parcijalu na zk jer ih redovno kritizira uuuu
Salje im pmove, koji bog. Hu faking kerz, preboli, prema forumasima je sasma okej.
Mwm isto. Ni s njegovim stilom se ne zele nosit, nego odma usutkavanje.
Onaj j.a. mi je dosadan ko proljev, al isto mi je debilno da ga se odstranjuje. I onda govore drugima da su mimoze
-
Whereabout
Koliko ja to kužim - stil administratora prenosi se i na ostale odnosno regrutiraju se isti takvi za daljnje poslove (noviji moderatori, pogledaj i popis novijih supermoderatora, a bit će sigurno zabavno i s novim adminima, kad i ako ih bude). Ništa novo pod nebom. Možemo se samo pomiriti s tim da nam se neke stvari ne sviđaju i da bi u teoriji (a vjerojatno i praksi) sve to moglo biti znatno drugačije. Kritike neke ometaju iz psiholoških razloga, a neke i zato jer im ne odgovara da im se kritizira posao za koji su plaćeni (i žele ga, logično, zadržati).Beau » wrote: Hahhaha benigni bedacici
To kad vidim kakve forumase pokusavaju usutkat i odstranit, sve mi je jasno. Ne moram uopce pratit njihov rad, sto i ne pratim.
Evo sad bi i slafku dali parcijalu na zk jer ih redovno kritizira uuuu
Salje im pmove, koji bog. Hu faking kerz, preboli, prema forumasima je sasma okej.
Mwm isto. Ni s njegovim stilom se ne zele nosit, nego odma usutkavanje.
Onaj j.a. mi je dosadan ko proljev, al isto mi je debilno da ga se odstranjuje. I onda govore drugima da su mimoze
Ono što me u tome smeta je što smo mi neki morali biti krajnje nekorektno posrani po glavama, i to nije smiješno i netko je trebao ispraviti tu nepravdu (kad već nije u stanju onaj tko je angažiran da radi s ljudima). A i primjeri poput tih koje si navela mi izazivaju grč u želucu i duboku nelagodu. Nepotrebno, djetinjasto i uvredljivo, s time da nekima od tih koje se naganja, vidim, nije toliko uvredljivo koliko meni izgleda sa strane. Ili mudro šute o tome.
.
Tea Tree » wrote:Hoće li netko moj nick na onom forumu? Kao nov, svega pedesetak postova. Nikad udaren, 4 nove gume, prvi vlasnik, prvi lak, salonski primjerak. Isti nick, isti avatar.![]()
Ozbiljno zainteresiranima nudim opciju da nastave pisati pretvarajući se da su ja, ali u tom slučaju nick ne ustupam besplatno. Za cijenu ćemo se dogovoriti.
Jedno kratko vrijeme sam imala Audija 80, 1988.g. Ovo je bitno jer sam pitala nešto u vezi toga. I mačka mi je imala upalu mjehura. Dobro pomaže antibiotik za primjenu u veterini, Convenia. Nisam došla do toga da tamo to napišem, ali eto, možda nekome zatreba.
Ako ništa, vrijedi zbog pežeka - kazebe.
Normalno da neću, jer nick stare kurve ne bi promijenio ništa u mom socijalnom statusu...
Eovinko... ma niš, ti si isto, premda mlada, pošemerena...
Zeko... ti si djevica... da bar u horoskopu...
Splendo... ti si analno ekstremna...
Baro... ti si baba.... (dosad najbolja)...
Čilika... ti si dosad druga nabolja...
Unda... ti si babetina nad babetinama, al nisi moj tip...
Kar... ti si uteka, isplati se kaomlad ić na vjeronauk, to razvija šesto čulo...
Miki... evo ti deset kuna i odjebi, nisam ja pop...
Sori, mogo bih i dalje, al umorijo sam se...
E da: Gliša - dva metra od mene!
Exačo - preimenuj se u Sexaču, onda bumo spikali, a možda i pikali...
A fakat ste odličan par, racionalnost vam nikad nije bila prepreka...Whereabout » wrote:TT, našla sam te.Nisam te baš tražila, ali sam naletila na tebe na svojoj temi. Pa ti si pisala na MOJOJ temi, mi se znamo sto godina. Euklide, evo za tebe cijela temica-bombončić.
-
Whereabout
Meni je par svatko tko je pošten, pa može i Euklid. Pjuk je za tvoju potrebu da mi se i dalje obraćaš.
.
Ae, degutantno je to. Šta ćeš, i punica mi se zgraža što jedem fileke.Whereabout » wrote:
Meni je par svatko tko je pošten, pa može i Euklid. Pjuk je za tvoju potrebu da mi se i dalje obraćaš.
Nego, kaj se to uči četiri godine na psihologiji? Bljuvanje? Ili u kompletu sa sranjem?
Susret i razgovor s nepoznatom osobom. Zna se to meni desit, da upadnem tako u neke razgovore s ljudima koje vidim prvi put. Pa se nadivanimo. Nebitno.
Elem, pricamo ta zena i ja nesto neobavezno i nevezano uz ista i mic po mic, rijec po rijec, kako to vec ide, kaze ona kako njen muz ima 57 godina.
Ja blenula, cura mlada, bar izgleda mlado. Pitam za godine...kaze 30, udala se kad je imala 18. Za tog istog, 27 godina starijeg.
Brak po dogovoru, iz racuna, krenuli pa da vide sto ce biti nakon 2 mjeseca poznanstva i zavrsili sa dvoje djece i u sretnom braku, tako ona kaze.
Kaze da nitko od njihovih poznatih, rodbine nije mislio da ce tako zavrsit, da nije ni ona mislila i eto, so far so good.
Elem, pricamo ta zena i ja nesto neobavezno i nevezano uz ista i mic po mic, rijec po rijec, kako to vec ide, kaze ona kako njen muz ima 57 godina.
Ja blenula, cura mlada, bar izgleda mlado. Pitam za godine...kaze 30, udala se kad je imala 18. Za tog istog, 27 godina starijeg.
Brak po dogovoru, iz racuna, krenuli pa da vide sto ce biti nakon 2 mjeseca poznanstva i zavrsili sa dvoje djece i u sretnom braku, tako ona kaze.
Kaze da nitko od njihovih poznatih, rodbine nije mislio da ce tako zavrsit, da nije ni ona mislila i eto, so far so good.
pdf trudnice. jedino tamo preostalo mjesto koje je (ponekad) za umirati od smijeha.
teme o imanju djece nakon navršene 40. godine života.
netko je izjavio da oni koji postaju roditelji nakon četrdesete stvaraju siročad.
pa napad na tu osobu.
onda je jedna rekla da često vidi da krepaju ljudi mlađi od 65, a ako si napraviš dijete nakon 40. stvarno nije sigurno da ćeš doživjeti da ti dijete donekle stasa.... pa napad na nju da kako može biti tako odurna(?!).
teme o imanju djece nakon navršene 40. godine života.
netko je izjavio da oni koji postaju roditelji nakon četrdesete stvaraju siročad.

onda je jedna rekla da često vidi da krepaju ljudi mlađi od 65, a ako si napraviš dijete nakon 40. stvarno nije sigurno da ćeš doživjeti da ti dijete donekle stasa.... pa napad na nju da kako može biti tako odurna(?!).

pročitala sam i ja to. užas.Starfish » wrote:i ja sam maloprije bila na istom podforumu, uhodila sam jednu forumašicu da vidim je li rodila i naletila na nečiju horor priču s poroda. nije mi dobro, mislim da ću morat prileći od muke
kaj mi je najbolje, žena će ponovno ići rađati.
Ljudi u bijelom: Dobar dan!
Ciga: Dobar dan!
Ljudi u bijelom: Imate svinje?
Ciga: Imamo svinje!
Ljudi u bijelom: Jel’ hranite svinje?
Ciga: Hranimo svinje!
Ljudi u bijelom: Pa čime ih hranite?
Ciga: Pa djeca skupe smeće, otpatke sa ulice, ono, ovo, svinje super, zadovoljne, i tako…
Ljudi u bijelom: 5000 kazna!
Ciga: Što?
Ljudi u bijelom: Pa mi smo iz odjeljenja za zaštitu životinja, a vi im dajete smeće, kako vas nije sramota!
I on plati. Poslije nekog vremena dolaze ljudi u crvenom.
Ljudi u crvenom: Dobar dan!
Ljudi u crvenom: Imate svinje?
Ljudi u crvenom: Jel’ hranite svinje?
Ljudi u crvenom: Pa čime ih hranite?
Ciga: Pa žena skuha sarmu, čokoladicu, ono, ovo, prvo jedu svinje pa onda mi, sve super, ok, svinje napreduju i tako to…
Ljudi u crvenom: 5000 kazna!
Mi smo iz udruženja za zaštitu djece, djeca vam nemaju šta jesti, a vi svinjama dajete čokoladice, kako vas nije sramota…
Plati on.
Poslije nekog vremena dolaze ljudi u crnom.
Ljudi u crnom: Dobar dan!
Ljudi u crnom: Imate svinje?
Ljudi u crnom: Jel’ hranite svinje?
Ljudi u crnom: Pa čime ih hranite?
Ciga: Paaa... ja im dam svakoj po 100 kuna a one idu i kupe sebi šta hoće…
Ljudi u bijelom: Imate svinje?
Ljudi u bijelom: Jel’ hranite svinje?
Ljudi u bijelom: Pa čime ih hranite?
Ciga: Pa djeca skupe smeće, otpatke sa ulice, ono, ovo, svinje super, zadovoljne, i tako…
Ljudi u bijelom: 5000 kazna!
Ljudi u bijelom: Pa mi smo iz odjeljenja za zaštitu životinja, a vi im dajete smeće, kako vas nije sramota!
I on plati. Poslije nekog vremena dolaze ljudi u crvenom.
Ljudi u crvenom: Dobar dan!
Ljudi u crvenom: Imate svinje?
Ljudi u crvenom: Jel’ hranite svinje?
Ljudi u crvenom: Pa čime ih hranite?
Ciga: Pa žena skuha sarmu, čokoladicu, ono, ovo, prvo jedu svinje pa onda mi, sve super, ok, svinje napreduju i tako to…
Ljudi u crvenom: 5000 kazna!
Mi smo iz udruženja za zaštitu djece, djeca vam nemaju šta jesti, a vi svinjama dajete čokoladice, kako vas nije sramota…
Plati on.
Poslije nekog vremena dolaze ljudi u crnom.
Ljudi u crnom: Dobar dan!
Ljudi u crnom: Imate svinje?
Ljudi u crnom: Jel’ hranite svinje?
Ljudi u crnom: Pa čime ih hranite?
Ciga: Paaa... ja im dam svakoj po 100 kuna a one idu i kupe sebi šta hoće…
'if you fall, i'll be there' (floor)
Kad se samo sjetim kad je Gliša tražio Kamasutru u knjižnici...
Ja mu velim: "Kaj se kurac mučiš, pitaj knjižničarku gdje stoji!"
A on meni: "Pitaj je sam, ja sam dovoljno pametan da je nađem i sam."
I ja fino pito, šta ću...
[spoiler]
[/spoiler]
Ja mu velim: "Kaj se kurac mučiš, pitaj knjižničarku gdje stoji!"
A on meni: "Pitaj je sam, ja sam dovoljno pametan da je nađem i sam."
I ja fino pito, šta ću...
[spoiler]
[/spoiler]-
- Information
-