cak mi i stari pasvordi rade..
http://www.d2.vu/
Flac je malo jebačkiji format za mjuzu, dobar je zvuk, ali ga ne kuže svi plejeri, uključujući onaj najgori na svijetu, Microsoftov...a unda » wrote:..nema registracija. samo pozivnice.
ne znam sta ima. i sta sve ima. sve sta meni treba. i za pc i za meka. vidim, malo im je baza pala ne trecinu od onog sto im je bila, cini mi se, ali je jos uvijek jedno sto puta veca od kata. najbolji torent server jos od onih starih hotlajn trakera..
nemam pojma sta je flac. sad sam isao vidjet. neka nova audio kompresija. ima konvertera za skinut, a i vlc ga otvara kolko vidim.
meni to sad nista ne treba. na empetri sam do daljnjega. i to mi je previse..
..moje audio tehnicko okruzenje je nesto, nesto kvalitetnije od telefonije, tako dase uopce nemam namjeru zezat s tim nekim standardima, koji su, baj d vej, digitalni..ali » wrote:Ma otvara .flac i BS player ali ne treba mi za slušanje preko kompjutera nego za plejer koji ga ne čita.
Malo sam eksperimentirala i evo, ja razliku između tog flaca i dobrog mp3 zbilja ne čujem a iskreno, ne da mi se zajebavat s konvertiranjem svake gluposti ako nema dobrog razloga![]()
Zapravo, sad mi je jasno da KAT baš možda sasvim i ne zadovoljava moje prohtjeve...hmmm, pozivnice kažeš...kakva je ponuda 320 mp3
..pa zasto odmah oces da te banaju?judolino » wrote:A dobro, ništa onda, ne želim te zajebat.
Očito nemaš baš puno toga u životu osim Demonoida, Silajn i mačaka iz smeća...
I sad, ja ti sjebem Demonoid, Silajn ode na Grenland proučavat kitove, a splicki odvoz smeća proradi...
A ne, ne - nisam ja taki peder...
Pa znaš valjda onu kad žaba prenosi škorpiona preko potoka?..a unda » wrote: ..pa zasto odmah oces da te banaju?
nece demonoid da mi kreira invitejsne..MightyMe » wrote:Samo reci ako ti triban na koji način pomoć šta se toga tiče.
..jebate, kofliktan li si..judolino » wrote: Pa znaš valjda onu kad žaba prenosi škorpiona preko potoka?
Jebiga, to mi je u krvi...
Aj ti mali u kurac, niko te niš nije pito.MightyMe » wrote:Samo reci ako ti triban na koji način pomoć šta se toga tiče.
Ono je išlo zа druga...a unda » wrote: nece demonoid da mi kreira invitejsne..
..sta?judolino wrote: Aj ti mali u kurac, niko te niš nije pito.
Jedino ak nisi postal i Ad-mini mi na Demonoidu...
Ma opuštam se, imam još skoro litru opuštanja... s okusom kruške.....a unda » wrote: ..jebate, kofliktan li si..![]()
cuj, opusti se koji put.. ako nije bitno, nije bitno..
Šta šta?
..sta?judolino » wrote: Šta šta?
Evo šta: zakaj za vaš miševe nema smajlić s jednom kokicom, ovaj ih ima za cijelu diviziju majtija...
Ček da dovrši to s okuson kruške...a unda wrote:..banaj ga malo majti, nek se malo pjeni, pickara i grnguce..
![]()
Aj, kaj ga kuriš, radije bi to napravil neg da dobije na lotu - samo da smije...
Šta šta? Kaj si disleksičan?
ma ne znam, nesto ucini..onako, da mu se otvori malo apetit za sarme..MightyMe » wrote:Ništa to, daleko mi je najdraže prominit nekome potpis i istome zabranit da si uređuje profil.
Aj da te vidim, frajeru.MightyMe » wrote:Ništa to, daleko mi je najdraže prominit nekome potpis i istome zabranit da si uređuje profil.
E, sad ćemo vidit kaj si zakuhal.....a unda » wrote: ma ne znam, nesto ucini..onako, da mu se otvori malo apetit za sarme..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest