Čisto da ne bih ispao totalna seljačina.
Na kraju krajeva, ipak sam ja dotepenec...
Majko mila!Margarita » wrote: Valjda sam konzervativna.
Hladna slana juha od jagoda s nekakvom pudingastom jetrenom knedlom. Komad jelena (aj, dobro), u umaku u kojem plivaju buhtle napunjene nečim. E to "nečim" je izazvalo polemiku. Ja sam tvrdila da su posoljeni mrvljeni orasi a druga opcija je bila pošećereni čvarci. Pohana riba u šalši toliko slatkoj da zubi ispadaju. I tako.
E, da, ako netko zna, koja je to žačinska biljka koja ima ciklastoljubičaste listiće? Često su je posipali po hrani i bila je ODURNA.
karambol wrote: Čajna...kaj delaš ti tu?![]()
Bosiljak ima veće listiće, ovi su bili sitniji.judolino » wrote:Ovo crveno i odurno je možda ljubičasti bosiljak, nemrem reć bez geografske orijentacije.
Pa di si bila, daj brate da povežem?!Margarita » wrote: Bosiljak ima veće listiće, ovi su bili sitniji.
A ti odi upičku neke lepe ženske osobe usko rodbinski povezane s tobom!
U Austriji, al šta njih briga, nisu im ni one jagode ni karambola rasle ispred kuće u bašti pod snijegom.judolino » wrote: Pa di si bila, daj brate da povežem?!
A jebemu mater, nisam siguran, je li rabarbara crvena dok je mlada?Margarita » wrote: U Austriji, al šta njih briga, nisu im ni one jagode ni karambola rasle ispred kuće u bašti pod snijegom.
Ona ima listove ko kupus, ovo su bili sitnički na grančici.judolino » wrote: A jebemu mater, nisam siguran, je li rabarbara crvena dok je mlada?
Da neće bit malo previše za vas dvoje... 2 pastrve, neš ti...judolino » wrote:Šta je pederi, niko niš ne kuha?
Les pastrves (troutes) al chef ancient
Uzmete dvije lijepe pastrve porcijašice i očistite im ljuske i utrobu...
da nije otrovni bršljan...Margarita » wrote: Ona ima listove ko kupus, ovo su bili sitnički na grančici.
Ajjde, Gligo, ne lupetaj.Euklid » wrote: Da neće bit malo previše za vas dvoje... 2 pastrve, neš ti...
Ma more marš, Gligorije!Euklid » wrote:Srci ti bre pesak, konjino...
Prvi put si napisao 60-70dkg zajedno
a sad obmanjujes ovaj napaceni narod i pises 7000g :Tea Tree:
70dkg pastrve na ovaj tvoj nacin
ja pojedem u 3 zalogaja.
I to kad sam sit.
Pozovi me pa ces vidjeti...
Ma dobro, bitno da si živa.Margarita » wrote: Ona ima listove ko kupus, ovo su bili sitnički na grančici.
Jutros sam grickala začine na balkonu, imam posađene u teglicama i već ih je bio mraz ubio ali su sad ponovo iznikli listići. I kad sam gricnula korijandar skužila sam koliko sam glupa. Ono mora da je bio crveni korijandar, i listići kod mene znaju dobiti crvenkastu boju. Ali inače su zeleni i veći i nasjeckam ih s hrpom drugih začina pa onda ne osjetim intenzitet njega samoga. A u hotelu su samo stavili svježu grančicu na jelo pa sam je samu pojela. I onda ima taj zbljuv okus.judolino » wrote: Ma dobro, bitno da si živa.
Za razliku od mene kad sam zasro vrhunski čili smrdljivim korijandrom... :zbljuv:
Meksikanci, steram vam ga majci...
Cuj ovo, riba od 30dkgjudolino wrote: Ma more marš, Gligorije!
Nemreš doć ni na gembač, a sad bi pastrve... dobiješ i moj pride!
Riba od 30-35 dag (ovaj put bez tipfelera) je porcijašica, sasvim dovoljna za obrok normalnom čovjeku, a ne brđaninu s kamenjara koji se ne može zasititi ribe jer se prije emigriranja u Zg nije mogao nasititi raštike, ovčjeg droba i vinove loze...
Normalni, civilizirani ljudi ne žderu ko svinje, majku mu...
E da: vrhnje i vino može se izostaviti, to je već malo perverzno - ali, tko voli, ne smeta...
Margarita » wrote: Jutros sam grickala začine na balkonu, imam posađene u teglicama i već ih je bio mraz ubio ali su sad ponovo iznikli listići. I kad sam gricnula korijandar skužila sam koliko sam glupa. Ono mora da je bio crveni korijandar, i listići kod mene znaju dobiti crvenkastu boju. Ali inače su zeleni i veći i nasjeckam ih s hrpom drugih začina pa onda ne osjetim intenzitet njega samoga. A u hotelu su samo stavili svježu grančicu na jelo pa sam je samu pojela. I onda ima taj zbljuv okus.
Joj, trebalo bi pogubiti sve te crvene majmune kaj su vas pištolj-doktore posijali po Zagrebu...
Mislim da je zreo za katran i perje, a onda na šinu...:usamljeni kauboj sam ja, daleko od doma svog:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests