ali dobro je došao novac, taman nam je krov otišao od granatiranja, i dođe loto
EuroJackPot od 20 M u Hrvatskoj
moj otac je jednom dobio na lotu, dok je još živio u Njemčiji. s obzirom da bogobojazno igra loto svaki tjedan, mogao je tako i stavljati sa strane.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ma ne mora.
Dosta mu je i malo pameti pa znat kad treba prestat lektorirati i deklinirat zaludu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Šta 8 cilindara?Bara huda » wrote: Ma ne mora.
Dosta mu je i malo pameti pa znat kad treba prestat lektorirati i deklinirat zaludu.
I tucet ako treba.
Nije beg cicija...
(Powered by frubar.net)
'if you fall, i'll be there' (floor)
Vako, trazimo 7 brojeva, 5 glavnih i 2 pomocna, a do sad imamo svih 7, no 68 i 69 se neracuna jer se bira do 50! Dakle, imamo: 6, 8, ,7, 10, 42, 16, 28. Dakle, 2 najmanja idu u onu grupu od 1-8, a ostali idu di idu.
Daj, koji ti je kurac!?miky0 » wrote:Vako, trazimo 7 brojeva, 5 glavnih i 2 pomocna, a do sad imamo svih 7, no 68 i 69 se neracuna jer se bira do 50! Dakle, imamo: 6, 8, ,7, 10, 42, 16, 28. Dakle, 2 najmanja idu u onu grupu od 1-8, a ostali idu di idu.
Nigdje bez 17! i 29!
- Euklid
- old school
Sad to kažeš, gnome, a uplate su bile do 17:00...judolino » wrote: Daj, koji ti je kurac!?
Nigdje bez 17! i 29!
Jebite se, ja uplatija listic, a ono sipak
, opet je jedan nas dobija umalo jackpot, pogodija je 5icu i dobija je cca 180 iljada kuna 
- Euklid
- old school
to sam sigurno jamiky0 » wrote:Jebite se, ja uplatija listic, a ono sipak, opet je jedan nas dobija umalo jackpot, pogodija je 5icu i dobija je cca 180 iljada kuna
koji su brojevi izvučeni?
A zakaj mene čekate, luzeri?
Mislim da ću otvoriti temu: zakaj vas ništa zadovoljiti nemre, stoko neutaživa, navek očiju gladnih?
Jebem ti dnevno-poslovne obaveze u tri picke materine...bas da ih jebem u guzicu
totalno zaboravija zbog tih dnevnoobvezujucih obaveza uplatit dobitak od skoro 100 miljuma €

-
- Information
-