Aha, kockice, je li ? Ti si neki antihrvatski element?..a unda » wrote:.. jeben van kockice..
Kuracpičkasisadinamo!!!
Zalivaj vrčinom, da te jebo kurčevi vodokotlić, glupu tako.Tea Tree » wrote: Ma goni se u sto kuraca, tuko! Imam i ja osigurače kurčeve i žarulje i papagajke i sve. Samo nemam tu jebenu usranu pilu.![]()
![]()
Probala sam...a unda » wrote: ..skalpelom.
A, ne ne ne...Zekoslawa » wrote:Nemam ti pilu, ali imam osigurača ako treba, pička ti materina.![]()
Vere, jebi se retardirana.
To se kaže: "Draga Vere, štrajkaću zbog tebe, pička li mi materina blesava..."
:jebene kokice:Zekoslawa » wrote: Zalivaj vrčinom, da te jebo kurčevi vodokotlić, glupu tako.:jebene kokice:
Zalijevam lavorom. Kupila sam ga u Billi 2006. za 8 kuna. 2 ista imam.
Taj dan sam bila kupila i jedno osam komada punjenih paprika i nisam znala kako ću ih donijeti, jer je svaka paprika bila u posebnoj čaši s poklopcem. I ugledam kurčeve smrdljive Hitlerove lavore na rasprodaji.
Nabij si peemes u dupe zajedno s tim kokicama s prvim poljem bijelim...a unda » wrote:..amo.. aj, ko je sve u pmsu, msu? ok, osim judolina, za njega znamo..
Pas ti mačku, da znaš.....a unda » wrote:..amo.. aj, ko je sve u pmsu, msu? ok, osim judolina, za njega znamo..
ok. ko je jos u pmsu.. a seks tako daleko..Zekoslawa » wrote: Nabij si peemes u dupe zajedno s tim kokicama s prvim poljem bijelim.
,,aj judolino, zapjevaj nam onu revolucionarnu. kako ono ide..danas sam luu da..judolino » wrote: Pas ti mačku, da znaš...
Unda, ustašo...Zekoslawa » wrote: Nabij si peemes u dupe zajedno s tim kokicama s prvim poljem bijelim.
Pička ti materina fađšistička!
Skoro si nas zajebo, skoro si otišo u Peti dan... Dabogda ti ga Čačinovićka uslinila...
Jesu li čemu te jebene kurčeve paprike iz jebene Bille, reci ti meni?Tea Tree » wrote: :jebene kokice:![]()
![]()
![]()
Zalijevam lavorom. Kupila sam ga u Billi 2006. za 8 kuna. 2 ista imam.
Taj dan sam bila kupila i jedno osam komada punjenih paprika i nisam znala kako ću ih donijeti, jer je svaka paprika bila u posebnoj čaši s poklopcem. I ugledam kurčeve smrdljive Hitlerove lavore na rasprodaji.![]()
-
Whereabout
Malo mijenjamo kurs, nije lako držati nivo?Zekoslawa » wrote: Jesu li čemu te jebene kurčeve paprike iz jebene Bille, reci ti meni?
.
dabogda da ti govorio raspudicu..mrsnu ti kosu mrsim..judolino » wrote: Unda, ustašo...
Pička ti materina fađšistička!
Skoro si nas zajebo, skoro si otišo u Peti dan... Dabogda ti ga Čačinovićka uslinila...
Bubašvaba, bubašvaba..a unda » wrote: ,,aj judolino, zapjevaj nam onu revolucionarnu. kako ono ide..danas sam luu da..
tri ljubavi svoje ima
treća mi je crkotina
druga mi je krepalina
a prva mi Srbinina...
..dakle, pms, no seks.. a jos smo i gladni.Zekoslawa » wrote: Jesu li čemu te jebene kurčeve paprike iz jebene Bille, reci ti meni?
E, da si ti na čvrstom kursu, ne bi plakala za moderatorskim...
Nabijem te glupu, kakav kurčevi kurs, sad govorimo o punjenim paprikama. To je svetinja.
Znam šupka, osobno.....a unda » wrote: dabogda da ti govorio raspudicu..mrsnu ti kosu mrsim..
Kaj da velim?
Šupak nedojebani, da je više fukal, ne bi sad ovako sral.
Onda su bile, sad više ništa ne valjaju, jebem im sve krvave isuse posred pičke da im jebem!!!Zekoslawa » wrote: Jesu li čemu te jebene kurčeve paprike iz jebene Bille, reci ti meni?
Em su ih počeli raditi s miješanim mljevenim, a kuhana svinja u punjenim paprikama je
I još su poskupile, a kvaliteta otišla u čmar.
-
Whereabout
Dobar pokušaj.Tea Tree » wrote:A đe ste svi bili 1991., bog vas jebo, a?
Jeste li u Jabuci darkerisali i krvarili?!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()