Solidan.
Sad mi se desilo da sam pogledao 3 domaća filma u nizu i nijedan nije katastrofa...
Mene čekaju Sonja i bik i Svećenikova djeca.Euklid » wrote:Sonja i bik.
Solidan.
Sad mi se desilo da sam pogledao 3 domaća filma u nizu i nijedan nije katastrofa...
Margarita » wrote: Do pola dobar. Od pola, ma daj više odlebdi i prestani mučiti i sebe i nas.
"S obzirom", pička mu materina!Tea Tree » wrote:Upravo počinje na klasiktv Variola Vera. Gledala sam ga kad je tek izašao i obzirom da sam tada imala 11 godina, propisno sam se prepala. I još po istinitom događaju, eej! A sve se događa prilično blizu mene, a ne tamo negdje u bijelom svijetu.
Aukurac...Euklid » wrote:
Kaze se ''glede'', konjino...
Tea Tree » wrote:Upravo počinje na klasiktv Variola Vera. Gledala sam ga kad je tek izašao i obzirom da sam tada imala 11 godina, propisno sam se prepala. I još po istinitom događaju, eej! A sve se događa prilično blizu mene, a ne tamo negdje u bijelom svijetu.
Ma, ti si moja ljubav!Tea Tree » wrote:![]()
Znaš da sam sad čitala šta sam napisala i pitala se jesam li slučajno propustila napisati taj s u "s obzirom" ili sam stvarno u pogrešnom uvjerenju.![]()
Mogu li se i sa ženom zbližit?judolino » wrote: Ma, ti si moja ljubav!
@Zekoslawa: skidaj joj moderaturu, mogla bi mi nekaj izlajat ak se preveč zbližimo...
Kaj si ti neka mutava?Tea Tree » wrote: Mogu li se i sa ženom zbližit?:threesome mode on:
Hahahahahahahajudolino » wrote:Jebeš takvu prednost. Prednost bi trebala gledat prema napred, ne prema dole...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests