To mu ostaje trajna mrlja u dosjeuvisekratni klon wrote:
Ti si u njenom taboru.![]()
Štrajkao si i to.
Btw. eto ti sad. Vidi sto si ucinila
Ukratko, ako ja dobro razumijem sve ovo (ne bih kratila jer ima dosta toga pa da ne oštetim tekst), a mislim da je prilično jasno napisanovisekratni klon » wrote:
Znam ja jako dobro kako je i zašto nastalo ovo mjesto. Iz potrebe. Koja je davno prestala, smjenom vlasti. Ali rđavom forumašu svaki kurac smeta, da parafraziram.
Suza će mi evo kanuti što revolucija 2.0 nije uspjela, što se nije uspjelo zbog osobnih ciljeva izbaciti i drugu vlast. Evo, plačem, idem u špajzu.
Dušice, ne rovariš protiv manipulatora kakva si i sama.
Drugo, mijenjala ekipe nisam jer za razliku od tebe nisam bila mod i za Sasheve i za ove administrature.
Treće, ako si kome pušila, to nije moja stvar. Ja svakako nisam.
Četvrto, trojan mi ždere komp polako, ali sigurno i ako misliš da me tvoja gerila sutra zbaci otamo i banira ovamo da me boli kurac, varaš se. Obavljam svoj posao kako znam, a nisam emocionalno ni ikako navezana za njega no sumnjam da bi to shvatila, ipak si ti ostala moderatorica za obje administrature pa znaš bolje od mene o pušenju ekipama i ekipa.
Nikad oko sebe nisam okupljala ljude za napad na ikoga, nikad nisam manipulirala ikim, a jedina greška mi je što svakoj budali kažem što je ide u facu i javno.
Moja je savjest čista, a takvi manipulatori i rovatori te profesionalni trolovi i profesionalni borci na pžk kao ti o savjesti ionako nemaju pojma da bi se zapitali.
Stoga, milena, sjaši s mene instantno. Možeš me ako hoćeš skinuti sa svih moderatura ikad, jebe mi se. Ali mi srati nećeš.
Apropo onog što si mi imputirala o ulizivanju ovima i onima, apsolutno da. Svakakva ja jesam i imam problema stotinu, ne poričem uopće, ali da se ulizujem kome i da manipuliram, to još nitko nije vidio, ako vidi neka mi javi da sebe pohvalim da i ja to eto mogu.Whereabout » wrote: s tobom nema nikakvih problema, ali drugi jesu problem i imaju problem.
Jaao da, ja sam i zaboravila da sam te preveslala da dođeš ovdje.Éowyn » wrote:Nemoj lagati ovaj napacen narod. Mene si izmanipulirala da dođem ovdje
I svi znamo kako si postala modulator. I kako sam ja postala modulator
visekratni klon wrote:
Jaao da, ja sam i zaboravila da sam te preveslala da dođeš ovdje.![]()
I kako mogu ovako senilna išta, zaboravim i kome sam se ulizivala.![]()
Pa znamo, ali nemojmo vidiš da su nam na tragu.
Lova mi još nije stigla, šifčana sam.Éowyn » wrote:
Bez brige. Sutim kao zalivena. Broj racuna ti na pm posaljem. I opet cu ti sve splatke napisati u kratkim crtama, vidim da si zaboravila
Pokusaji preuzimanja ovog foruma su nam propali. Morat cemo onaj drugi
Što si mu napravio, deaktivirao se?!Euklid » wrote:zelim u tabor s Karom. On me nikad ne iznevjeri...
Potegnu razgovori ovog tipa? Misliš, kad me se ovuda spomene x puta u sklopu demonizacija koje dolaze s drugog foruma pa više ne znam bih li šutjela (što bi netko mogao shvatiti pogrešno) ili govorila ili što. A kad govorim, ne znam da li da ponavljam već stoput rečeno, da prokazujem manipulatore, objašnjavam što je manipulacija i koji su primjeri, ili što.Euklid » wrote:Kako nam se Verica rasprica svaki put kad se potegnu razgovori ovog tipa, cudo jedno...
Ako me Dragutin iznevjerio, zelim u tabor s Karom. On me nikad ne iznevjeri...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests