u finskoj i tim polugodisnje mracnim zemljama je normalno da zena zadrpa na poslu, ulici..muskarca.ElliQuinn » wrote: Bolje nego rukom po guzici.
u suprotnom se tamo izlace elektro sokeri i advokato sokeri.
bem ti politicku korektnost.
u finskoj i tim polugodisnje mracnim zemljama je normalno da zena zadrpa na poslu, ulici..muskarca.ElliQuinn » wrote: Bolje nego rukom po guzici.
schmokljan » wrote:Sa 16 si izgledala već tako staro?
Hm, koliko je to baš safe bet?Ashtaroth » wrote:Gospodična je nešto, što barem u Zgu, je prihvatljivo kao obraćanje nepoznatom ženskom biću.
Starije se neće uvrijediti jer im laskaš (ipak zvuči mlađe nego 'gospođo'), mlađe nećeš uvrijediti s time da ih postaruješ ili udaješ....
Safe bet![]()
ma ja sam se zajebavala jer sam po svim tockama gospodjaaisling » wrote:Ja se ne uvrijedim, al da mi je baš drago kad mi netko kaže gospođo, nije. Al jbg, nisu oni krivi što ja više nemam 17 godina
Poznanici tvoje mame i tvoga tate? Gdje to, reci mi molim te.
Nama se jedan profesor u gimnaziji obraćao sa vi. Uf, bilo nam je fora, bili smo si tak važni.schmokljan » wrote:
Poznanici tvoje mame i tvoga tate? Gdje to, reci mi molim te.
Meni više izgleda kao da je na dobrom putu da uvede Goli otok.ElliQuinn » wrote:Što se političke korektnosti tiče, mislim da je forum.hr na dobrom putu da je potpuno postigne.
Prvi će se iskrcati Dežulović, a ostali će ga slijediti.
+1aisling » wrote:Meni gospodična odurno zvuči. I gospođica i gospođa isto nisu nešto što volim čuti, al gospodična ima još neku dodatnu notu odurnoće.
Drugovi, za mnom! - na to misliš?Tea Tree » wrote: U prvim redovima (iza Dežulovića) će biti oni koji se usude našaliti na račun stanja u državi.
Je li ta šala vrijedna Golog otoka, odlučivat će državotvorni.
schmokljan » wrote:"Nisam vam ja nikad bio pravi forumaš, pitajte Gugenheima.", pravdat će se administraciji, ali mu neće upaliti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests