To je bila dućanska patka?judolino » wrote: Izgleda da ima neš u tome, od sada kupujem samo kod susjede Bare.
Ta nema pojma kaj je to kompliment...
De malo pojasni Baru i komplimente, bogati.
To je bila dućanska patka?judolino » wrote: Izgleda da ima neš u tome, od sada kupujem samo kod susjede Bare.
Radije obriši ovo dok Bara nije vidjela...judolino » wrote: Izgleda da ima neš u tome, od sada kupujem samo kod Hude Bare.
Ma dućanska, pizda joj materina. A kompliment, suplement, isti kurac, kaj Bara zna...
Mozda Bara nema pojma kaj je kompliment, ali dobru patku itekako zna prepoznat.Euklid » wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=255303#p255303]judolino »[/url
Izgleda da ima neš u tome, od sada kupujem samo kod Hude Bare.
Ta nema pojma kaj je to kompliment...[/quot
Radije obriši ovo dok Bara nije vidjela...
Ti si se već davno prodao - za svoj nedostatak karaktera...
Tako bih i ja nekako rekla, uz male preinake gdje Karambol u Hudog gdina. I brze voznje. Ja mislim da ne vozim brzo iako se moja mama ne slaze s tim. I ne pricam s pticama i ribama nego s radiom. Sto ne cini neku razliku.karambol » wrote:Nema se ništa za prenijeti...![]()
Sve ostaje tamo gdje je bilo. Uspjeh je što sam zdrav unatoč nezdravom svijetu, što me ne bole zubi, što imam vode i topao krevet, što mi se dijete smije glasnije od crkvenih zvona i ljepše od svake glazbe (i što se zato svakodnevno rađaju nove vile u vilinskoj zemlji). Uspjeh je što me gđa Karambol još drži blizu sebe, što nisam ljut na ljude i tričetvrt planete, što mi je stol pun svakojakih finih stvari, što sam živ unatoč brzine kojom vozim, što su mi životinje prijatelji i što mogu pričati s pticama i ribicama. Uspjeh je što sam susreo neke dobre ljude koji ovuda prosipaju slova i tak...
Neuspjeh je...ma, zapravo, nema ga ili je okrenut naglavačke da mu se mogu nasmijati u brk.
Splenda wrote:šta je judolino, ne voliš debele jer ti pored njih alat izgleda kao čavlić?
dok u nekoj izgladnjeloj koščatoj ruci on je prava mala mrcina.
Jedno je debelo, drugo je kitopsina...Splenda » wrote:šta je judolino, ne voliš debele jer ti pored njih alat izgleda kao čavlić?
dok u nekoj izgladnjeloj koščatoj ruci on je prava mala mrcina.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests