Jeli volite Bozic?
Ne volim bozic, ne volim bakalar, ne volim maraju keri 
Utjehu nalazim u francuskoj salati
Utjehu nalazim u francuskoj salati
Ja sam nekako uspjela postaviti borvu stalak pod 60 stupnjeva 
Raspolagala sam jedino malim kuhinjskim nozicem. Bilo mi je neugodno ici pitati susjeda da li ima sjekiricu
Slusam Gitkov bozicni singl. Nekako mi je prigodan.
Raspolagala sam jedino malim kuhinjskim nozicem. Bilo mi je neugodno ici pitati susjeda da li ima sjekiricu
Slusam Gitkov bozicni singl. Nekako mi je prigodan.
Desire makes slaves out of kings.
-
Whereabout
Volim. Kako mi je estetika inače zakon stvar u svakodnevnom životu, tako volim i božićnu estetiku. Sve - boje, može i zlatne niti, mašne - obožavam. Malo sam i djetinjasta, ali imam ukusa.
Obično i napredujem po pitanju uređivanja drvca, ove godine sam unijela inovaciju u tom segmentu za male pare. I inače sam low budget tip, iz više razloga. Stol(j)njaci - mrak. Svijeće. Samo sam ove godine fulala i nisam nabavila ni jednu Yankee Candle, čak ni onaj najmanji vosak koji inače tijekom godine kupujem s time da bih sad neki s pravim božićnim, kolačastim mirisom. Već sam ga i vizualizirala i sve - kladim se da i ima neko baš božićno izdanje - ali nije mi se dalo ići u dućan najprije zbog gužvi, a danas nisam stigla. Volim i francusku. Volim ugađati, a imam i neku rutinu. Nisam vjernik. Darovi su mi najmanje bitni.
.
malo me bode naslov u oči 
radim ovaj Božić, pa je sve malo drugačije.
volim muving, volim to što se ljudi, mada prisilno zbog kalendara, sjete da bi bilo ok družiti se više i uživati u malim stvarima.
volim obiteljske filmove i holiday smooth jazz na Jazz radiu, volim što mi je bor okićen i vijenac na vratima i kuglice posvuda.
u biti, imam dojam da svijet izgleda onako, kako mi izgleda u glavi stalno
pokušavam se nać s ljudima koji su dijasporaši, pokušavam provoditi vrijeme s dragim ljudima.
vrijeme ljubavi i mira, što drugo reći
radim ovaj Božić, pa je sve malo drugačije.
volim muving, volim to što se ljudi, mada prisilno zbog kalendara, sjete da bi bilo ok družiti se više i uživati u malim stvarima.
volim obiteljske filmove i holiday smooth jazz na Jazz radiu, volim što mi je bor okićen i vijenac na vratima i kuglice posvuda.
u biti, imam dojam da svijet izgleda onako, kako mi izgleda u glavi stalno
pokušavam se nać s ljudima koji su dijasporaši, pokušavam provoditi vrijeme s dragim ljudima.
vrijeme ljubavi i mira, što drugo reći
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A promini ako mozes u "Volite li Bozic?".
volim što smo svi doma, kiti se bor, kuha, peče, jede i valjaju zajebancije
ne volim rodbinu i susjede. već me danas skoro susjeda uhvatila u pidžami, u zadnji čas sam uspjela pobjeći u sobu, i muka mi je od pomisli tko će sve navraćati ovih dana
ajd preživjet ću nekako tih 5, 6 dana... valjda 
ne volim rodbinu i susjede. već me danas skoro susjeda uhvatila u pidžami, u zadnji čas sam uspjela pobjeći u sobu, i muka mi je od pomisli tko će sve navraćati ovih dana
Tebi je svaki dan mali bozicEuklid wrote:Volim kad pljujemo vladu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
E, ajd zamisli da se jednom potrefi pa imamo dobru vladu i nemaš ih šta pljuvat.Beau » wrote: Tebi je svaki dan mali bozic
Kakav bi to usrani Božić bio...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Puj puj puj jezik pregrizoEuklid wrote:
E, ajd zamisli da se jednom potrefi pa imamo dobru vladu i nemaš ih šta pljuvat.
Kakav bi to usrani Božić bio...
Cestit Bozic Vam zelim od srca, i sve sta ste zamislili, nek vam se i ostvari, a moze i malo vise od toga 
-
visekratni klon
Oribala sam i uglancala sobu, bila van, skoro pa se osjećam novije.
Ajd, može proć s obzirom kako je počeo. 
-
- Information
-