O vladi Zokija M.
-
visekratni klon
20:59Dvije godine u Banskim dvorima, gost: premijer Zoran Milanović, hrt1
Unda

Tolko bi toga esala i roflala iz zadnjih ti par postova, al nespretno mi kvotat.
Al evo za kompletan opus na temi

(Nadam se da se ne ljutis
)
Tolko bi toga esala i roflala iz zadnjih ti par postova, al nespretno mi kvotat.
Al evo za kompletan opus na temi
(Nadam se da se ne ljutis
Necu gledat, da ne zagadin te ve, hocete mi ispricat sta je lupeta?visekratni klon » wrote:20:59Dvije godine u Banskim dvorima, gost: premijer Zoran Milanović, hrt1
Oprosti mi na grubosti, nadam se da si dozivila pravi orgazamBeau » wrote:Unda![]()
Al evo za kompletan opus na temi![]()
(Nadam se da se ne ljutis)
O bozemiky0 wrote:
Oprosti mi na grubosti, nadam se da si dozivila pravi orgazam
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Račan je za Milanovića Willy Brandt...a unda » wrote:
ok, ali je i racan govno, jelda? ne vidis tu neke politicke slicnosti? a ivancic vidi.![]()
mislim, nije valjda da se radi samo o nekim izjavama?
Nego, oli nisi govorio da Ivančić nikad ne bi pisao kontra Zoke?
Pa ono, ne baš svakodnevno ali zato svaki put kad progovori iz usta mu ispadne neka Špičkovina...a unda » wrote: i daj, ajde..svakodnevno? to je premijer koji je kod nas uopce dao najmanje izjava.
Evo, ko za vraga i danas mu je iz usta ispala jedna kasaba. Garant će time oraspoložiti stanovnike tog grada koji ga i inače obožavaju...
A ono, gle, sjećam se kad ga je Josipović udaljio od sebe u predsjedničkoj kampanji jer bi mu ovaj svaki put kad je progovorio skinuo par postotaka u anketama. Šta reći više.....a unda » wrote: pa zar ga nisu nedavno prozivali da se malo cuje, da ga se malo vidi. ne valja kad suti, ne valja kad progovori, ono ne valja kako god okrenes..
ae..a unda » wrote:.a uspio te zavest nekako da glasas za njega. pa ono, daj malo dostojanstva barem..![]()
a ništa, samo ti pokušavam objasniti koliko nam je premijer popularan kad su od njega popularniji i članovi stranke koji su izbačeni,..a unda » wrote:i sta ako je ona popularna? sta bi trebalo? nju za predsjednika stranke, pa onda i predsjednika vlade usred mandata? ti bi to napravio i mislio da je to nesto dobro i super?![]()
govorim, naravno, o popularnosti među lijevo orijentiranim biračima jer bi inače bilo još gore po premijera
a ono ja sad baš hoću
isto ko i Kolarićka,
ona baš sad hoće u sdp
taman posla da se damo jednoj ''taštini praznine''...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Aj, baš ćemo brojat koliko životinja i koliko Špičkovina će spomenut...visekratni klon » wrote:20:59Dvije godine u Banskim dvorima, gost: premijer Zoran Milanović, hrt1
- Euklid
- old school
O, ne, opet je spomenuo 200milijuna € za obnovu pruge Križevci-Dugo Selo
Jesam već pisao kako bi bilo jeftinije svim stanovnicima tog područja kupiti Mercedese i doživotnu zalihu benzina.
Jesam već pisao kako bi bilo jeftinije svim stanovnicima tog područja kupiti Mercedese i doživotnu zalihu benzina.
- Euklid
- old school
Ovaj ga pita kako to da su i Srbija i Crna Gora i Albanija izašli iz recesije a on odgovara kako bog zna kad će oni završit s pregovorima oko ulaska u EU... 
- Euklid
- old school
Ne mogu više, mijenjam kanal.
Veli, iz brodogradilišta su godinama izvlačene milijarde i brodogradilašta su služila kao stranačka kasica prasica.
Pa popoku što ne hapsite i ne natjerate ih da vrate te milijarde???
Gledala sam zokija 
Sta god pricali, al dobar je. Dobar je!
Nismo nikad imali ni predsjednika ni premijera, a mozda ni ministra, koji ovako vlada onim o cem prica
Znam da ce euklid umrijet od smijeha. Samo neka.
Prestrogi ste prema zokiju i tocka.
Sta god pricali, al dobar je. Dobar je!
Nismo nikad imali ni predsjednika ni premijera, a mozda ni ministra, koji ovako vlada onim o cem prica
Znam da ce euklid umrijet od smijeha. Samo neka.
Prestrogi ste prema zokiju i tocka.
A je li ptico?!?!?visekratni klon wrote:Dobro, dobro, možda malo jesmo.
-
visekratni klon
Kar Jozef » wrote:Da je preskočio ideologiju... bio bi skroz u okvirima mogućega.
Sad će unda guštat.
-
visekratni klon
Ni ja. A glasala sam za njega jer me bilo strah Bandića. Požalila sam na kraju. Mislim, i dalje mislim da nam ne treba Bandić, al svejedno.
..pa ono, klasika, korektno, smirujuce, predbozicno. relativno dosta razumljivo za mase, stovise cak i podilazenje nekima sam par puta vidio, vidim neki napredak kao politicara, neku sigurnost.. iako, vjerojatno on misli da se neki pozeljni autoritet moze prikazat kao nekom ljutnjom kad osjeti da se radi o nekoj kritici, koja je za njega nerazumijevanje, ali moj je dozivljaj da djeluje nekako isprovocirano, da nepotrebno i pretjerano skace na neke detalje koji nisu bitni..
ono, birokratski jedan nastup, recite ako je mozda sta bilo vazno, dva sam puta zaspao..
e, da i ono sto sam uspio shvatit ukratko..na kraju cu samo ja od njega najebat..
ono, birokratski jedan nastup, recite ako je mozda sta bilo vazno, dva sam puta zaspao..
e, da i ono sto sam uspio shvatit ukratko..na kraju cu samo ja od njega najebat..
-
- Information
-