Što nismo spomenuli salatu, krompire, ajvar, vino/pivu...
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Barče, ja sam poticajac, ali ne onaj za 1600, njima to isplaćuje isključivo država, a s poslodavcem nemaju ništa. Ja sam pak u drugom programu - visokoobrazovani bez radnog iskustva. Znači, meni ona daje pola plaće, pola joj država refundira. Plaću mi ne smije smanjiti, ali smije ukinuti prijevoz, recimo. A to je taman desetak posto koliko je svima smanjila. Ili može nešto drugo - uplatiti mi na račun, pa tražiti da vratim. To će naime napraviti s božićnicama.Bara huda » wrote:
Ajde, dobro je ispalo. Za sada.
Iako bi meni dalo mislit zasto je samo mene postedila?![]()
Odma bi mislila da ce mi negdi drugdi postavit minu.![]()
Mozda oce tvoju dusu, a?
A reci....kako ona tebi moze smanjivat placu kad si ti pripravnik i koliko kuzim, ne placa te ona nego drzava iz poticaja. I sto nisi na minimalnom minimalcu?
Iako... pinku mi je i zal sta se nece nista vrtit na raznju. Imam lijepe uspomene na takve dogadjaje.
doduse, bili su janjci u pitanju ( sorry Karl, sta se moze kad si iz fine i ukusne familije) ali opet..
Moze, fala na pozornosti.
Dakle, ja peglam sve na suvo jer imam peglu na paru pod pritiskom pa nema potrebe vlazit robu prije. A i nije da peglam ko profi peglerica nego onako ja to, prigodno vise.![]()
Osim kosulja. Njih peglam kako treba i kak se šika. Ipak muz mora ostavit dojam da ima vrijednu zenu doma, ne?
Tako da ih ostavljam za kraj jer mislim da ce mi bit lakse kad vidim iza sebe rezultate speglane prije pa bi mi to trebala biti ka ono, jelte...motivacija za dovrsit posal do kraja.
Medjutim, zaboravim na cinjenicu da mi onda postane vec pun kufer peglanja i da mi se vise nikako nece. Tako da sam speglala samo dvije i to na suvo, a onda sam ostavila ostale za sutra. Navlazit cu ih pa ce ic lakse, iskustveno sam dosla do spoznaje da ljepse ispadne kad se pegla na vlazno nego na suho. Makar dulje traje ali sta sad. Nista.![]()
Onda sam otisla na fitness da izbacim negativnu energiju nakupljenu peglanjem i sutra mogu u nove radne pobjede.
Nije se samo meni smilovala. Smilovala se i kolegi jer on nije prijavljen i isto nije doma. Zapravo, nije mi se planirala smilovati. Ja sam došla već spremna na to, jer sam bila zadnja na redu i znala sam što je drugima rekla. I onda me tako priupitala kako mi je u Zagrebu, gdje živim, kako se snalazim, bla, bla. Pa kad sam rekla da sam podstanar i da živim sama, onda mi reče aj dobro, ostavit ću ti taj prijevoz, drugi su ipak doma, mogu se nekako snaći, ti bidna sama i tako to. Al kao to je među nama, ne moraju svi znati. A dobro, neću se bunit. Kao tu nešto pokušava ispast čovik, pa nek joj bude.
Serača je taj babac.Zekoslawa » wrote: Barče, ja sam poticajac, ali ne onaj za 1600, njima to isplaćuje isključivo država, a s poslodavcem nemaju ništa. Ja sam pak u drugom programu - visokoobrazovani bez radnog iskustva. Znači, meni ona daje pola plaće, pola joj država refundira. Plaću mi ne smije smanjiti, ali smije ukinuti prijevoz, recimo. A to je taman desetak posto koliko je svima smanjila. Ili može nešto drugo - uplatiti mi na račun, pa tražiti da vratim. To će naime napraviti s božićnicama.![]()
Nije se samo meni smilovala. Smilovala se i kolegi jer on nije prijavljen i isto nije doma. Zapravo, nije mi se planirala smilovati. Ja sam došla već spremna na to, jer sam bila zadnja na redu i znala sam što je drugima rekla. I onda me tako priupitala kako mi je u Zagrebu, gdje živim, kako se snalazim, bla, bla. Pa kad sam rekla da sam podstanar i da živim sama, onda mi reče aj dobro, ostavit ću ti taj prijevoz, drugi su ipak doma, mogu se nekako snaći, ti bidna sama i tako to. Al kao to je među nama, ne moraju svi znati. A dobro, neću se bunit. Kao tu nešto pokušava ispast čovik, pa nek joj bude.
Zašto fejka isplatu božićnica? Šta to mora isplaćivati onima za koje dobiva poticaje?
Ne bih rekla, ne čini mi se logično.
Prije bih rekla da pere lovu preko vas.
Joooj, kako bi je trebalo prijaviti! Svima ikad, gdje god se može prijaviti. Lijepo ja kažem da je njoj mjesto uz Nadana.
Prije bih rekla da pere lovu preko vas.
Joooj, kako bi je trebalo prijaviti! Svima ikad, gdje god se može prijaviti. Lijepo ja kažem da je njoj mjesto uz Nadana.
Sprdaj se ti, sprdaj, ali cula ja na vijestima da je Sanader imao zelucanih problema.
Ko zna kakvu janjetinu serviraju u Remetincu?
Ne bi me cudilo da je iz Makedonije.
Ma da li?Kar Jozef » wrote: Ae, kontempliranje u prazno je ludost.
Sta postoji kontempliranje u puno?
Onako...sa svrhom?
A dobro onda, ti si tu doma.Videioi je točna deklinacija.
Ja mislila od viska glava ne boli pa dodal crticu.
Mogla sam zvijezdicu ali je nemam na ovome.
Kako ovo izgleda....video+i?
Videi+ oi?
Nasla zvjezdicu!
Video* i
Videi*oi
Hm, malo grezo izgleda.
Zekoslawa » wrote: Barče, ja sam poticajac, ali ne onaj za 1600, njima to isplaćuje isključivo država, a s poslodavcem nemaju ništa. Ja sam pak u drugom programu - visokoobrazovani bez radnog iskustva. Znači, meni ona daje pola plaće, pola joj država refundira. Plaću mi ne smije smanjiti, ali smije ukinuti prijevoz, recimo. A to je taman desetak posto koliko je svima smanjila. Ili može nešto drugo - uplatiti mi na račun, pa tražiti da vratim. To će naime napraviti s božićnicama.![]()
Cekaj, ne kuzim, uplatit ce vam bozicnice koje cete onda vratiti ili sta?
Zasto ih uopce uplacuje?
A je, nema sta, dusa od zene.Nije se samo meni smilovala. Smilovala se i kolegi jer on nije prijavljen i isto nije doma. Zapravo, nije mi se planirala smilovati. Ja sam došla već spremna na to, jer sam bila zadnja na redu i znala sam što je drugima rekla. I onda me tako priupitala kako mi je u Zagrebu, gdje živim, kako se snalazim, bla, bla. Pa kad sam rekla da sam podstanar i da živim sama, onda mi reče aj dobro, ostavit ću ti taj prijevoz, drugi su ipak doma, mogu se nekako snaći, ti bidna sama i tako to. Al kao to je među nama, ne moraju svi znati. A dobro, neću se bunit. Kao tu nešto pokušava ispast čovik, pa nek joj bude.
Ipak te nije uputila da se ovako mlada i sesna pripomognes eskortom u slobodno vrime i tako pojacas budjet nego ti je ipak ostavila pare za prevoz pa da mozes doc na posal. Svjeza i odmorna.
zekoslawa, mojoj poznanici nakon što je odradila probni rok 7 dana po 8-9 h, pička od šefice je rekla da joj neće ništa platiti, nek bude sretna da je stekla iskustvo. i ne, nije joj napisala preporuku, niti će joj to stajati u radnoj knjižici kao nekakvo iskustvo jer je bilo bez ikakvog ugovora. a iskorištavala ju je do maksimuma. ono, da joj je barem dala 200 kn da joj pokrije gablec. ista sorta kao i ova tvoja. 
uzmi ti lijepo božićnicu i ništa joj nemoj vratiti. nek se napuši kurca.
mislim da ti nije u interesu da nakon tog probnog roka/stažiranja ili što to već je -ostaneš raditi za takvo đubre od čovjeka.
uzmi ti lijepo božićnicu i ništa joj nemoj vratiti. nek se napuši kurca.
mislim da ti nije u interesu da nakon tog probnog roka/stažiranja ili što to već je -ostaneš raditi za takvo đubre od čovjeka.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Otisao Mujo prvi put u kazaliste, pa ga poslije upita Haso da kako je bilo...
> Ma ne pitaj, dosadno, jedva sam izdrzao.
Jedino je dobro bilo na kraju kad su džabe dijelili kapute.
Ja uzeo tri komada, 2 za sebe i 1 za Fatu...
> Ma ne pitaj, dosadno, jedva sam izdrzao.
Jedino je dobro bilo na kraju kad su džabe dijelili kapute.
Ja uzeo tri komada, 2 za sebe i 1 za Fatu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Otišao Suljo pecati na neko jezero u Americi gdje je inače pecanje zabranjeno. Ribe k’o pijeska.
Začas navadio punu kantu ribe i taman je ponio, kad – rotirka – policija.
Policajac: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat ćete krivično odgovarati za te ribe.
Suljo: Ovo su moje ribe.
Drot: Kako?
Suljo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kući i sve tako. Hoćete li da vam pokažem?
Drot: Hajde.
Suljo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.
Drot: Hajde sad.
Suljo: Šta?
Drot: Pa zovni ih.
Suljo: Koga?
Drot: Pa ribe.
Suljo: Koje ribe?
Začas navadio punu kantu ribe i taman je ponio, kad – rotirka – policija.
Policajac: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat ćete krivično odgovarati za te ribe.
Suljo: Ovo su moje ribe.
Drot: Kako?
Suljo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kući i sve tako. Hoćete li da vam pokažem?
Drot: Hajde.
Suljo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.
Drot: Hajde sad.
Suljo: Šta?
Drot: Pa zovni ih.
Suljo: Koga?
Drot: Pa ribe.
Suljo: Koje ribe?
Pita drot drota:
"Šta je to: šuška dok hodi, brčka dok brodi?"
"Da nije neka zagonetka?"
"Šta je to: šuška dok hodi, brčka dok brodi?"
"Da nije neka zagonetka?"
- Euklid
- old school
Dođe ekipa iz redakcije školskog programa kod judolina na selo kako bi snimili tipičan radni dan jednog seljaka...
Judolino se namjesti pred kameru, pa kaže:
"Ustanem ja tako oko pola pet, drmnem jednu, dvije rakijice, otjeram ovce na pašu. Dok one tako pasu, ja popijem još nekoliko..."
"Stop!!!" - ulijeće režiser - "Pa jeste li vi normalni?! Ovo je dječja emisija! Djecu treba kulturno uzdizati. Pričajte kako čitate knjige, pričajte malo o kulturi... Ajde, ponovo!"
"Pa dobro onda... Ustanem ja tako oko pola pet, nacijepam drva i pročitam jednu, dvije knjige, pa otjeram ovce na pašu. Dok one tako pasu, ja ti se lijepo načitam.
Kad se vratim kući prije ručka onako na brzinu prelistam par knjiga. Znate, uz ručak jako volim čitati. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu poslije ručka lijepo odspavati. A kad ustanem, dođe susjed Pero, pa zajedno pročitamo koju, prije nego što odemo u selo.
Navečer se cijelo selo okuplja u knjižnici. Tu svi čitamo i komentiramo ko je što pročitao. Negdje oko deset sati obično knjižničarka proglasi fajrunt, jer smo pročitali sve knjige...
E, onda se svi preselimo kod susjeda Mike.
On ima štampariju..."
Judolino se namjesti pred kameru, pa kaže:
"Ustanem ja tako oko pola pet, drmnem jednu, dvije rakijice, otjeram ovce na pašu. Dok one tako pasu, ja popijem još nekoliko..."
"Stop!!!" - ulijeće režiser - "Pa jeste li vi normalni?! Ovo je dječja emisija! Djecu treba kulturno uzdizati. Pričajte kako čitate knjige, pričajte malo o kulturi... Ajde, ponovo!"
"Pa dobro onda... Ustanem ja tako oko pola pet, nacijepam drva i pročitam jednu, dvije knjige, pa otjeram ovce na pašu. Dok one tako pasu, ja ti se lijepo načitam.
Kad se vratim kući prije ručka onako na brzinu prelistam par knjiga. Znate, uz ručak jako volim čitati. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu poslije ručka lijepo odspavati. A kad ustanem, dođe susjed Pero, pa zajedno pročitamo koju, prije nego što odemo u selo.
Navečer se cijelo selo okuplja u knjižnici. Tu svi čitamo i komentiramo ko je što pročitao. Negdje oko deset sati obično knjižničarka proglasi fajrunt, jer smo pročitali sve knjige...
E, onda se svi preselimo kod susjeda Mike.
On ima štampariju..."
To bi trebo plasirat onim kurvama, gutačicama na Big Forumu...Euklid » wrote:pušenje u tijeku...
- bejbi, svršit ću ti u usta
- nemoj, povratiću
- neću po vratiću, sve ide u usta...
-
- Information
-